Pozdrawiam Kolegę z AR 166 na ramkach forum widzianej wczoraj (sobota 19.12.2015) ok 9:20 na skrzyżowaniu skręcał na światłach z ul.Tarnowskiej w ul. Bohaterów Warszawy.
Printable View
Pozdrawiam Kolegę z AR 166 na ramkach forum widzianej wczoraj (sobota 19.12.2015) ok 9:20 na skrzyżowaniu skręcał na światłach z ul.Tarnowskiej w ul. Bohaterów Warszawy.
[MENTION=26582]TriXter[/MENTION] widziany 23.12.2015 w miejscowości Niestachów. Były łapki na pozdrowienie.
Pozdro dla Kolegi z AR156 TOS.... na ramkach forum widzianej dzisiaj po 16 na parkingu przy Biedronce na Al. Solidarności w Kielcach. Przejeżdżałem obok Kolegi i pomrugałem światłami z mojej 156SW :)
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 147 przed fl o rej. TOS/TOP ( nie przypomne sobie :P ) mijanej wczoraj koło 11:00 przy światłach w Zagórzu (woj. podkarpackie), była łapka z mojej strony :)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147-ki TK..... na ramkach forum zaparkowanej wczoraj o 17 z minutami pod sklepem JYSK w Kielcach na ul. Radomskiej.
Pozdrowienia dla kierowców GT i 159SW na ramkach forum wyjeżdżających za sobą dzisiaj na światłach z ul. Konopnickiej w ul. Warszawską około 16 w Kielcach. Stałem na światłach.
pozdrowienia dla kierownika Alfy 147 biało czarna widziana na parkingu na dworcu-rynku dziś w busku koło 14 :)
pozdrowienia dla kierownika oramkowanej czarnej 147 fl widzianej na krzyżówce ślaska/sandomierska we wtorek po południu :d
Pozdrowienia dla kierownika 156sw na ramkach TK 55... widzianego na bocianku dzis o 18 :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrowienia dla ładnej brązowej 159 SW na rejestracji TK na ramkach stojącej dziś pod biurowcem na Armii Krajowej 19 w Krakowie :)
Pozdrowienia dla czarnej 156 dziś ok godziny 12 w Bliżynie ;)
Była piątka.
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 SW widzianej wczoraj na ulicach Warszawskiej>Zagnańskiej>Żelaznej. Wariat z niebieskiego Picanto :]
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 TK.... (wczoraj chyba była na spocie) widzianej dzisiaj po 7 na skrzyżowaniu ul.Wrzosowa ul.Popiełuszki koło Castoramy. Jechałeś w stronę Bukówki ja skręcałem w stronę Morawicy.
Pozdrawiam Kolegę z 159 TK.... na ramkach forum widzianego wczoraj po 16 parking koło piekarni Złoty Kłos w Kielcach osiedle Barwinek :)
Srebrna GT na ramkach klubowych rej. TSK, czarne felgi, widziana dziś ok 14 w Skarżysku koło Zeorka, czyja? :d
pozdrawiam
Pozdrowienia Pani Agnieszko od byłego wychowanka z Bliżyna;) Często widuję czarną GT w Skarżysku ale nigdy nie zwróciłem uwagi na kierowcę, teraz już będę pamiętał ;)
Również pozdrawiam. Bardzo miło wspominam czas kiedy tam pracowałam:)
Następnym razem trąb, migaj długimi - będę wiedziała, że to Ty bo 156 sporo jeździ zatem Ty łatwiej "mnie wyłapiesz z tłumu", masz łatwiejsze zadanie :)
Wyleczyłam się z machania z racji patrzenia na mnie jak na oszołoma.
pozdrawiam
Srebrna GT i czarna 156 dzisiaj na parkingu koło Kauflandu;)
Pozdrowienia;)
Pozdrawiam :) dzisiaj ok 12 na parkingu w Galerii Echo w Kielcach.
Załącznik 195233
Pozdro dla kierowcy czarnej 159 na ramkach forum widzianej wczoraj ok 16 na światłach ul. Domaszowska al. Solidarności przy salonie Mercedesa.
Pozdrowienia dla kierowcy bordowej Brery widzianej wczoraj na podzamczy (to nowe powstałe rondo)
Pozdrowienia dla kolegi z 164 TJE..... ramki forum widzianej wczoraj w godzinach popołudniowych na "remontowym rondzie" w Chęcinach, wjeżdżaliśmy z przeciwnych stron. Kolega rozmawiał przez telefon :nono: :)
Pozdrowienia dla kolegi z ciemno szarej 156 FL na TK blachach . Widzianej późnym wieczorem pod SOR-em przy Staszowskim szpitalu . :D
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 166 na ramkach TSA były światełka na białogonie dziś około 19 :)
Pozdrowienia dla kierownika 147 widzianego dziś koło 19.30 na Białogonie. Jechałeś za mną i skręciłeś kolo hotelu magnolia ;) mrugnąłem Ci światełkami ze skody :)
Pozdrawiam kierowników ze 159 (była łapa), 156(za późno Cię zauważyłem jak skręcałeś z s7, tak to bym Cię puścił ;)) i gtv (zaparkowana na dojeździe do siódemki od ronda) widzianych wczoraj w Skarżysku w okolicach Kauflanda
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 TKI LL..... widzianej w piątek na ul.Ściegiennego skrzyżowanie z ul.Posłowicką.
Kolega [MENTION=37824]gidek82[/MENTION] widziany dzisiaj przed 16 na ul. Tarnowskiej w Kielcach. Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrowienia dla kolegi który jechał dzisiaj za mną z Sukowa 156 na ramkach TSZ..... :hello:
Pozdrowienia dla kierowcy czarnego Spidera na ramkach forum TK.... widzianego dzisiaj przed południem na drodze 73 w okolicach Morawicy.
Zna ktos posiadacza GT (czerwona skóra, felgi bodajże 18), która stoi na parkingu pod blokami na ulicy 1 Maja (praktycznie od razu za skrzyżowanie z ulica Pawia po lewej stronie jadąc w strone ronda Mikołajczyka)
Pozdrawiam bullik1 również akurat nie ja podróżowałem bellą :D Ale na bank Moja :D
Pozdrawiam kierowce 156tki - oramkowanej TK... jadącej drogą wylotową z Wawy na Wrocław/Katowice :)
Witam wszystkich alfaholikow. Moze ktos z forum kojarzy 166 na nr TK ...... na tylnych szybach naklejony adres strony alfaholikow z kielc.
- - - Updated - - -
Witam wszystkich alfaholikow. Moze ktos z forum kojarzy 166 na nr TK ...... na tylnych szybach naklejony adres strony alfaholikow z kielc.