Pozdrowienia dla Srebrnej GT z Śremu blachy PJA K*55 :D
I do takiej srebrnej SOKOŁOWEJ 156 Co się wychylałą i lusterka upier.... :D
P.S Widzialem też w Poznaniu pod OBI identyczną 166 na PO jak moją z wgniotką na klapie ;p
Printable View
Pozdrowienia dla Srebrnej GT z Śremu blachy PJA K*55 :D
I do takiej srebrnej SOKOŁOWEJ 156 Co się wychylałą i lusterka upier.... :D
P.S Widzialem też w Poznaniu pod OBI identyczną 166 na PO jak moją z wgniotką na klapie ;p
A mnie widziałeś ślepoto ? bo Ciebie trudno nie zauważyć bo środkiem latasz :P
Pewnie, ze Cie widzialem amerykański okularniku :D
Jechały jakieś cio...y przede mna czekałem na okazje żeby wyprzedzić :D
P.S Twojej Alfy nie da się tez nie zauwazyc :D
Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 na ramkach, stojącej w korku na obornickiej dziś ok.16.20 Zimny łokieć był :-P
marti - alfa jest to i zimny tez musi być :D
Pozdro Maru! dziś na śródce. Wy tacy wypucowani, a my tacy brudni :P
W weekend umyłem więc póki co jeszcze czysta :D Również pozdrawiam :)
A właśnie przed chwilą Matton'a Alfisko piękne i czyste na Piątkowskiej zaparkowane przodem do jezdni widziawszy! Więc pozdrawiawszy ;)
Jakie tam czyste ? :)) pozdrawiam
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Widziana srebrna 147 oramkowana na rogu matejki i niegolewskich dzisiaj o 8.30. Machalem z niebieskiego Polo;) pozdrawiam!
Na szarym to nie widać... :P
KHOT wygrałeś internety! :D
Oraz godzinę temu widziana srebrna 156 berlina z ramką z przodu i naklejką klubową na masce. W drodze do Kiekrza.
Pozdrawiam Alfiste widzianego koło browaru o 16 w oramkowanej 159 :)
Kto ma srebrną 147 na PGN... z ramkami? widziany o 14 obok Tesco niedaleko Maraska. :)
Pozdro dla Alfy GT (czarna) Blachy PLE Leciała od strony Leszna na Gostyń (okolice TESCO)
Tez machalem! A patrzyles się akurat :) czerwony 126p
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
147 granatowa w pakiecie GTA jechała od ronda rataje do Starołęki (nie wiem czy ori GTA bo jechała powoli więc nie słyszałem :D)
takze ktoś od nas ??
Pozdrowionka dla czerwonej 147 pod M1 dziś około 17 ;)
http://images65.fotosik.pl/850/3a8453f3c8788a50m.jpg
I dla Pauli i Mirona mijanych dziś na Wildzie ;) [poprawcie mnie jak coś przekręciłem]
Pozdrowionka dla klubowej AR mijanej dzisiaj coś ok. 19.00 w Żerkowie przy "Działkowcu". :) Rej. PSR79**
Pozdrowionka dla srebrnej 147 mijanej dziś przed południem na obwodnicy Poznania, pozwoliłem sobie dwa razy zatrąbić :P
Również pozdrawiam :) Machałem ale nie wiem czy widziałeś ;)
Widziałem tylko jechaliśmy w czwórkę, a ja będąc słusznego wzrostu nie czułem się zbyt swobodnie :D
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki AR147 PJA HN**, widzianej dziś o 19.00 pod Galerią Ostrovia
Pozdrowienia dla brodacza w 156 na ramkach, dzisiaj rano na Szarych Szeregów - zamyślony jakiś, nie odmachnął... przyznać się który to? ;)
Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej 159 sedan w pięknym brązowym kolorze spotkanej rano przed 7 prz przejeździe kolejowym na krańcowej. Nie machalem bo jechałem do pracy swoją drugą miłością rowerem
Pozdrowienia dla kolegi z 156 spotkanego dziś na moście dworcowym ;)
Pomachane - odmachane !
Pozdro dla kierowcy AR 156, za którą śmigałam od Jarocina aż do Wilkowyi! :D
Pozdro dla czarnej AR 156 JTD ;) pod M1 :)
Kolejny raz czarna GT rejestracje PLE ;p
pozdro dla oramkowanej czarnej GT na rej. PGN za którą jechałem przy rondzie w miejsc. Łubowo na trasie nr 5.
dzisiaj kołlo 15;00
Wyrazy współczucia dla wszystkich którzy muszą codziennie jeździć ul. Katowicką w Poznaniu
wystukane tabletem o paluchy ;)
Oni tam codziennie żwiru dosypują a i tak są takie dziury że miejscami na jedynce trzeba jechać bo cholera wie jak głębokie są kałuże ;)
wystukane tabletem o paluchy ;)