a brałby, gdyby nie była nauczycielką hahahaha ;D
Printable View
a brałby, gdyby nie była nauczycielką hahahaha ;D
Pozdro dla czerwonej 156 na klubowych RLA widzianej wczoraj kolo Auchan w Krasnym...
Pozdro dla chłopaków co stali na statoilu w krosnie wczoraj w nocy :D
Własnie że nie jechałem swoim autkiem bo byłem na imprezie u skoczków na lotnichu ale pozdro musi byc :D
pozdro dla weloo widzianego dzisaj :D
i dzieki za podpiecie do kompa;)
Pozdrowienia dla Alfaholika z Brzozowa upolowanego dzisiaj pod Urzędem skarbowym na podwisłoczu w Rzeszowie :)
http://www.forum.alfaholicy.org/
angielskiego :D wiem, wiem że wolałbyś francuszczyzne :)
kini007 dawaj namiar na twoją szkołę. Odwiedzimy tą Babeczkę, zapiszemy do klubu, nawet jak chcesz druknę ostatnie 3 strony z wątku i masz "6" murowaną na koniec. :cool:
Hahaha taa . Wloże jej za wycieraczke wizytówke ,,alfaholicy.org", swoiste zaproszenie, napewno sie ucieszy gdy przeczyta ten wątek :D:D:D:D
A ja pozdrawiam wszystkich użytkowników Alf z nr rej RLE i LBL. Nawet nie macham ani nie mrugam bo nikt nie odwzajemni tego :/
a ja dzisaj widzialem co znaczy alfa romeo:D
wracalem z wawy renault trafficiem i chwile za mna jechala 156 SW - RTA ...
potem mnie wyprzedzila i jak kierowca wcisnal;d to mnie odstawila konkretnie hehe:D
ale nie scigalismy sie czy cos
pozdrawiam kierowce
To ja dorzucę pozdrowienia dla kierownika białej Brery, obok której stałem dzisiaj swoją Bellą na parkingu wewnętrznym na terenie Galerii Graffica, zaraz przy wejściu od ul. Jagiellońskiej. Czekałem, aż żona wybierze kasę z bankomatu i zdążyłem przyobserwować kolegę. To było w okolicach 16:10, a Brera miała rejestrację RZ 8...C.
Pozdrawiam,
Wiem że nie każdy ma ramki klubowe, jak nie widzę to nie macham a jak ktoś ma to machnę, mrugnę. Ostatnio się u nas naroiło trochę 156.
pozdro dla Weloo widzianego wczoraj na duzej obwodnicy :)
Pozdrowienia dla Kierownika AR156SW na klubowych ramkach i (chyba) rzeszowskich blachach, który sKILL'ował mnie na wiadukcie śląskim pędząc w stronę centrum. Na usprawiedliwienie faktu, że wlokłem się prawym pasem mam to, że wiozłem ciężarną żonę do szpitala ;)
ps. Panowie i Panie, wczoraj na ul. Langiewicza w okolicach zatoczki MPK widziałem białą Giuliettę na rzeszowskich blachach... wiecie może Kto jest szczęśliwym posiadaczem? :)
Pozdrawiam,
Uwierz mi, że się da. Tylko strasznie ciężko i w sumie po co?!:crazy_pilot:
ja dziennie widze średnio 2 alfy na ramkach :D często zaparkowane jedynie ;) dziś np 156 przy sportowej 8, no i tradycyjnie dwie na nowosądeckiej i krośnieńskiej oraz dukielskiej hehe :D
p.s
stoi na langiewicza 166, granatowa na 17tkach, ślinie sie codziennie jak tamtędy przejeżdzam i nie moge sie doczekać aż sie takiej dorobie !!!!!! ;)
ja mam bez ramek;p ale tez odmacham/odmigam :D
A to twoja :D ? Śliczna. Ja sporo jeżdze, więc dziwne, że jeszcze na siebie nie trafiliśmy hehe :)
ta o której mówie chyba ramek nie ma ;)
hmmm :P
no to moja ma :P
no to tak jak pisalem wczesniej, moja ma (ramki) :P
Pozdrowienia dla kolegi w ładnej srebrnej 166, który pomachał mi dziś ok 9:30 na witosa przy nawrocie do Reala. Nie zdąrzyłem odmachać bo trzymałem w ręce telefon :P