A kiedy jest impreza w Wilczych Laskach? Bardzo chetnie tam pojade Tomasz, jak by co to masz miejsce u mnie.:D Ktos jeszcze chetny.
Printable View
A kiedy jest impreza w Wilczych Laskach? Bardzo chetnie tam pojade Tomasz, jak by co to masz miejsce u mnie.:D Ktos jeszcze chetny.
26.09 to co ostatnio + pokazy motocyklistów. Od razu jadę kupić wejściówkę na ćwiartkę :)
w niedziele pogadamy
W któym miejscu się spotykacie? Postaram się podjechać. Pozdrawiam
Niedziela o 16-tej na lotnisku przy pasie startowym dla małych samolotów. Do zobaczenia zatem i pozdrawiam.:)
Nooooo dzisiejszy spocik szyk:) Dzięki i do zobaczenia w Wilczych Laskach.
Bardzo dziekujemy za milo spedzony czas w bardzo swietnym towarzystwie alfaholikow z Pily i okolic.
pozdrawiam
Jacek i Agnieszka
Team Piła, podziękowania za miłą wizytę na Pilskim spotkaniu Alfaholików z Gorzowa Wlkp. Mam nadzieję, że zobaczymy się w Wilczych Laskach. Czy ktoś jeszcze jedzie jeśli tak, to gdzie się spotykamy i o której? Pozdrawiam
jak ostatni o 8 mamy po drodze zabrac alfoholkow z szczecinka
Witam
Jezeli bede jechal , to bezposrednio na miejsce. Poprostu zeby dojechac do Pily musialbym nadlozyc troche kilometrow. Mysle ze papuga doprowadzi mnie na miejsce ,w razie czego mam numer telefonu do Tomasza
Niestety ale najbliższy spot bez mojej i Alfy obecności:( Do zobaczenia 10-go października.
a ty slavol
Na usprawiedliwienie mojej nieobecności, nie dotyczy to alfy, alternator naprawiony Alfa śmiga jak złoto (jeszcze górne zawieszenie i będzie cacy) A dziś są imieniny TEŚCIOWEJ więc wypada odwiedzić mamuśkę:D. Pozdrawiam.;)
Tomasz, rzuć hasło, propozycje i jestem. Sam, moja w pracy. Fajna pogoda może zawita ktoś jeszcze?
Dziewczęta i chłopcy jedziemy na zlot do Gorzowa? Ja na 100% jadę ktoś jeszcze? Tomasz, Slavol? Jak inni?:)
Aleś się przebudził, my prawie dopięte mamy wszystko, tylko nie mów że nie wiedziałeś, trza na spoty jeździć a nie po rodzinnych imprezkach d..... płaszczyć :) :) :)
No to mi się dostało:) fakt nie byłem na spocie i nic nie wiedziałem ale już ogarniam temat:).
dobre prywaty w domu zalatwiac :)
Siemka :)
Male pytanko do panow z Piły i okolic. Co prawda nie mam za wiele czasu wolnego, i dopiero zaczynam przygode z alfa ;p , ale pytanko, czy jak gdzies bedziecie sie wybierac na jakis zlot czy cokolwiek, mozna sie zabrac? ;p
Pozdro Impuls !!
w tym roku chyba juz nie bylismy w zeszlym tygodniu w gorzowie a tak to spotykamy sie w niedziele o 16 na lotnisku
No nawet jakbyscie gdziekolwiek w pile czy w okolicy sie spotkali, nawet chocby na przyslowiowego browara ;p Czy mozna by podskoczyc.
Na lotnisko, w ktorym miejscu ?
zaraz jak wjezdzasz to po prawej stronie stoja budka i placyki nauki jazdy zrreszta jak bedziesz wjerzdzal na lotnisko to bedziesz widzial alfy wyjatkiem sa niedziele gdzie jezdzi kubica bo wtedy spotykamy sie pozniej wpadni w niedziele
Spoko, chyba wiem juz gdzie :) Jak bede mogl to na pewno wpadne. Wiec...do zobaczenia :)
byłem dziś służbowo w Pile i pod fabrykami Philipsa widziałem kilka ciekawych Alfek w tym czerwoną 33 Imola :)
jeśli jest u was sporo ALfek to moglibyśmy w końcu zorganizować Bydgosko-Pilski spot gdzieś w połowie drogi :)
Masz racje, stoi jedna czerwona, z wielkim napisem formula, czy jakos tak :) Jest duzo w pile alfek, i jest z tego co wiem troche alfistow ( w koncu przez z nich sam sie nim stalem) i jestem jak najbardziej za tym :) zeby cos zorganizowac.
P.S. Sam w tych zarowkach robie ;p
Temat spotkania z Bydgoskimi Alfistami już poruszaliśmy, temat umarł smiercią naturalną, jest propozycja kolegi Tomasza aby w przyszłym roku jechać na zlot do Grudządza, i zapewne to zorganizujemy. Jak ostatnio do Gorzowa Wlkp, było zajefajnie. Co do Alfistów z Piły, od ponad pół roku na spotach regularnie spotykamy się w trzy auta (z czego dwie z Chodzieży:)) więc mamy nadzieję, że ktoś jednak jeszcze dołączy, zatem do zobaczenia w niedzielę jak zawsze. (Tomasz zabierz klucze to przełożymy akumulatory, dostaniesz z powrotem swój "stary":D) Pozdrawiam.
Sorki chłopcy i dziewczęta ale dzisiaj bez mojego udziału spocik. Do miłego.
Znowu jakieś rodzinne nasiadówki...... wypiszemy Cię z klubu :) Dziś pogadam z kim trzeba..... a w nocy podjedziemy pod garaż zdjąć firmowe naklejki.
to co robimy slavol
My się przykulamy do piły, zadzwonię jak będziemy jechać.
dobra nie chcecie nas widziec w chodziezy ok o ktorej mniej wiecej spotkanie tam gdzie zawsze?
Witam
I jak Jacek zostal juz pozbawiony czlonkostwa w Team Pila ?????
Macie foto relacje z komisyjnego zrywania klubowych nalepek ???
Pozdrowienia
Jacek i Agnieszka
No nie koniec świata! Nawet zachorować nie moge!!!!!! Naklejek nie dam zerwać po moim trupie i niedoczekanie wasze:D. Pozdrawiam kaszląco.
no no to ja jestem prezesem slawol vice my decydujemy jacku fotki na meila
No hej
Nie no jak Jacek byl chory , to jest jakos usprawiedliwiony ( kopia l-4 ,oczywiscie do wgladu dla zarzadu klubu). Proponuje tym razem mu odpuscic , i tak przeciez jezdzi na codzien hmmm Yarisem.
Pozdrowienia dla Alfa Team Pila.
ps. z tego co czytalem klub Wam sie rozrosl ????
Przy dobrej pogodzie w listopadzie odwiedzimy Was w ktoras niedziele.
zapraszamy nikt sie nie pojawia to tylko pisarze
Zdarza sie wogole, ze spotykacie sie jakos w tygodniu? Czy tylko w niedziele ?
tylko w niedziele bo akurat maja wolne wszyscy i jak wybieramy sie w odwiedziny na inne spoty to tez w niedziele
Robicie cos panowie dzisiaj gdzies ? W koncu niedziela ;p