Może być na Skarpie :)
Printable View
Może być na Skarpie :)
Dzięki - już się połączyłem z rozumem :-)
to może jakiś parking CH ?
Tesco Gocław ?
Pod, wjazd od Filomatów
Czy dla nowych są robione otrzęsiny? ;-)
no to 18 Tesco Gocław, parking podziemny
Porozsyłałem trochę zaproszeń ;) może uda się tym razem zebrać większa ilość osób
Mnie nie będzie.Jadę przewietrzyć Potwora i Diablicę po zimowym postoju:driver:
Ja tez odpuszczam ale zwyczajnie ze wzgledu na lokalizacje. Jechac z Raszyna na Goclaw zeby pokopac w opone troche bez sensu.
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Jeśli na 18 to wpadnę, przed 19 muszę się ewakuowac :)
Zawsze można przyjechać komunikacją miejską :P
18 dziś?
Jaka strefa? Żółta?
Tesco Gocław
Wjazd od Filomatów, na dole przy zjeździe
https://www.google.pl/maps/dir/52.23...m3!4m2!1m0!1m0
Jak wpadnę to będę trochę po 18 ; ]
dzięki za spot! I frekwencja niezła ;)
a to ta 159 o której mówiłem http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-175...C30245757.html
Ja rownież dziękuję - Nowy ;-)
Dzęki :) mam nadzieje że następnym razem już ciekawszej lokalizacji :) i będzie troche więcej światła i mój samochód będzie czysty ;)
Było fajnie pozdrawiam i do następnego!! jednak moje 2.0 zostawało daleko w tyle, brak mocy niestety
Dzięki za spotkanie :)
Pozdrówki od Kropka GT
Tych Brer jak grzybów po deszczu :P
A ja chciałbym się... usprawiedliwić.
W niedziele, w podobnych godzinach (17? 18?), co tydzień mam jazdę konną. Ciągle chciałbym wpaść na kolejnego spota, ale ten termin dla mnie zupełnie nie działa.
Pamiętam jak kilka tyg. temu było o 15 pod Narodowym, już się cieszyłem, że to stała zmiana i pomyślałem "eee, samochód brudny po zimie, wpadnę za tydzień czystym". No i już znowu zdążył się ubrudzić. Smuteczek!
Panie, więcej tego niż golfów na mieście.
To jak długo jeździsz na tym koniu - godzinę, półtorej? Chłopaku, ja spóźniłem sie 1,5 h a wiele osób jeszcze było i tak staliśmy sobie do 20.30 :-)
Miło było wszystkich poznać, choć sorry tak jak zapowiadałem, imion nie spamiętałem ;-)
Ale do liczby golfów pod remizą jeszcze trochę brakuje ;-)
może następnym spotem byśmy sezon jakimś grillem otworzyli ? :D ciepło się robi chodzi za mną już grill :D
Jak najbardziej za :)
Jak będzie ciepło to czemu nie, jestem za :D
ja poszukam miejscówki dogodnej :D i wtedy ustalimy szczegóły . Chyba że ktoś już coś może zaproponować ?