No wpierw chcę wymienić karoserie pózniej zajmę się tymi wszytkimi częściami wraz z dwumasem heh
Printable View
No wpierw chcę wymienić karoserie pózniej zajmę się tymi wszytkimi częściami wraz z dwumasem heh
No takie podejście to ja rozumiem - w sumie jak tak się rozpędzisz to i mojego sztrucla byś zrobił za swoje monety :-)
wysłane z nokii 6310i
Nie bo masz na oku mazdzioche ;p a to prawie jak zdrada stanu!!
już nie lubię mazdy - teraz zrobisz ?????
Nie zapomnij wymienić wszystkich szyb
cinas noooo zastanowię się :D wodny i tak pewnie juz nie orginały wiec bez stresu:D Pomalowałes?
A tak serio ciułam na lakiernika - akcja PANDA
Malowanie na kwiecień mniej więcej zostawiłem
Puma oczy otwórz jak jedziesz :D
Puma na niebrowie mieszkasz? Bo widziałem twoja Alfie
Jeśli obok leżała poduszka silnika to jego ;-)
wysłane z nokii 6310i
tak na Nbr gdzi sietam szlajałeś Wodny?:D Cinas przecierz odmachałem:D Na Warszawskiej rzecz jasna :)
Rowerem wracałem z pracy i akurat twoja fure napotkalem
Było trzeba zadzwonić dzwonkiem to bym wyszedł :D
Lało strasznie i byłem cały mokry więc myślałem żeby do domu trafić :d
to po co tobie alfiniunia skoro rowerem się szlajasz w deszczu ??
Puma dobra widziałem twoje oczy zza twej kierownicy śledzące mnie :D
Po 14 szybciej rowerem przejade przez miasto a poprzedni tydzień był bardzo ładny więc deszczu się nie spodziewałem
ok ok ja cały czas motorem śmigam :D alfonsa żona przejęła :D
Doszedł kolejny alfaholik z okolic Tm :P temat zalożę w swoim czasie bo trzeba jakąś sesyjke małą zrobić. Także powolutku
Wyskrobane pazurem na Arc S
WiTaJ :D
Pochwal się co tam za alfiątko przytuliłeś
Nie wiem czy bazar przeglądałeś ale była tam do niedawna czarna 147 ze Zduńskiej Woli. 1.9 jtd 8v
Jakieś dodatkowe wyposażenie? Coś ten?
Oprocz skory i ori navi wszystko chyba jest. Aa i ksenonow i spryskow jeszcze nie ma. Ale w zaden sposob nie jestem zawiedziony :) Wersja 3d. Trzeba sie przyzwyczaic do glebokiego zamachu po pas :D
Moje przytulił także narzekał nie będzie:)
Dokładnie :) i ten wzok odwracających się ludzi :) bezcenny.
Alfa nawet jak ma swoje lata to i tak każdy się obejrzy;) a wrażenia z jazdy nie zapomniane:)
Musze tylko zająć sie tymi cięgnami od lewarka zmiany biegów w wolnym czasie ;) mam tu gdzieś manual także tylko czas potrzebny.
Będzie dobrze. :)
Co to za rozmowy tutaj beze mnie :P Devilu a mape Polski masz na cd? Cinas to jak lepsza Twoja polówka przejeła alfonsa to chociaz rys nowych nie przybedzie :P
Dodano po 6 minutes:
Strzeliłem Fopa :P nie masz navi zle przeczytałem.
No nie mam. Wystarcza mi narazie automapa, w prawdzie nie oryginalna ale wazne ze prowadzi tam gdzie chce. ;)
Tak czy owak graty z udanego zakupu:) Niech Ci Alfica służy nie tak jak Cinasowi bo jego ciagle u mechaniorów ;p Miszakasz w Tm czy na obrzeszach?
30km od Tm ale znam miasto czasem bywam także jak bedzie jakis spot i bede dysponowal czasem to chetnie sie pojawie :)
No to na spotach bedzie nas juz wiecej ;]
Się uczepili tej mojej biednej wymienionej już dawno poduszki:D a kM 201 toz chcecia bym przytulił nawet po przejsciach :P
KM jak znajdę to podrzucę tobie na spota :D
Ok :D i dzieki za fona
Wiesz co powiem Ci tak: też już kiedyś tak miałem jak autko stało dłużej nie jeżdżone, jak wróciłem do jazdy to cięgna też zaczęły chodzić normalnie. Teraz przed sprzedażą Alfa też nie była już używana tak jak mówiłem ze trzy miesiące więc może zanim narobisz sobie niepotrzebnej roboty to się chwilę wstrzymaj:) no chyba że tak mało robisz kilometrów że rzeczywiście się nie mają jak rozruszać...może wystarczy wpuścić tylko w linki jakiegoś specyfiku dobrego wpuścić...
po 6 tygodniach postoju miałem podobnie ale po 2 dniach użytkowania wróciło wszytko do normy