Kate, przy odzyskiwaniu hasla występuje blad:( poczekam ze 2 dni i od nowa bede sie rejestrowal, tylko czy tak mozna?
Printable View
Kate, przy odzyskiwaniu hasla występuje blad:( poczekam ze 2 dni i od nowa bede sie rejestrowal, tylko czy tak mozna?
ok, zakładam że dodaliście też zdjęcie z alfą. jeśli tak to wtedy trzeba dać znać że zgłaszacie wasz profil. w tym celu w options jest jedna opcja, którą trzeba zatwierdzić. nie pamietam jak to sie zwało ale spróbujce.Cytat:
Napisał Adam$72
dopiero jak ją sie zatwierdzi wtedy czekacie 1-2 dni na członkowstwo
bobryt, wszyscy to zorbili, problem polega na tym że to wszystko zatwierdza człowiek. Więc jak mu się chce to zatwierdzi a jak nie to będzie siedział i TV oglądał :evil:
dalismy foty.w options byly 2 opcje zaznaczone automatycznie:yes(ostatnia i przedostatnia)potem save i wskoczyl -->status:pledge.1 dzien minal,zostałjeszcze drugi :twisted: mozliwe ,że kupa ludzi sie rejestruje i nie wyrabiają normy :)Cytat:
Napisał bobryt
Odebrałem właśnie pocztę z prośbą o uzupełnienie profilu o dane auta . Uzupełniłem i zobaczymy co będzie :|?:
Dostałem to samo i też uzupełniłem.Ale nas męczą tym angielsko-węgierskim ;//
Ja też już zapisany, jutro wrzucam fotki i też czekam na potwierdzenie.
A tak wogóle to chciałbym się serdecznie przywitać, jestem tu nowy, chociaż Alfę mam już jakiś czas :)
Jesteś świetną łopatologiczką :D :wink:Cytat:
Napisał Kate
Ja wysłałem na angielska i węgierską strrone i posłakli nowe hasło
udało się, Kate wielkie dzięki za pomoc
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8.
rigobert, liczne kursy robią swoje :P a tak na poważnie, nam w zeszłym roku też tłumaczono :D
moninika, bardzo się cieszę że się udało :D
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8.
No w końcu!
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. ............................
No Panowie, doczekaliście się :)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
Kate dzięki za pomoc :mrgreen:
Na AlfaAmore założyli nam forum :P docenili nas :P http://www.alfaamore.com/forum/246
Chcą byśmy in english dyskutowali :P
I już gotowe !
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007 CB+NAVI
No też już jestem 360 na liścieCytat:
Napisał Pentek
Ferrari-1 + Ferrari junior :D
Czyli: :)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
11. Ferrari-1 + Ferrari junior
12. ............
:)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
11.Ferrari-1 + Ferrari junior
Wiem ze czasu jeszcze sporo ale dobrze by bylo zeby ci co jadą okreslili sie czy bedą miec CB radia i nawigacje.
W kwestii nawigacji trzeba by juz wczesniej okreslic trase przejazdu i moim skromnym zdaniem najlepiej by bylo jechac najkrotszą bo w tyle aut po autostradzie zle sie jedzie jak pamietacie ostatnim razem.
CB i Navi obecna
Jeżeli chodzi o mnie to z navi bez CBCytat:
Napisał Fred
Navi napewno, CB postaram się mieć.
Ja navi
u mnie narazie nic sie nie dzieje :evil:
Do kiedy można się zapisywac? Na chwilę obecną jest to dla mnie mocno trudny temat, jako że nie chciałbym byc jedynym wyrzutkiem z bmw. ;) Mam nadzieję, że do końca marca wszystko się u mnie wyklaruje i będę miał jasnośc, CZY i CZYM będę mógł jechac.
Ja jestem w trakcie rejestracji, dodałem już fotki auta zostało tylko dodać fotkę auta z właścicielem;), zapisać się do listy i gotowe. Co do drogi to chętnie umówiłbym się z kimś kto jedzie z krk, żeby dołączyć razem do pozostałych w umówionym wcześniej miejscu, nawigacja jest, ewentualnie mogę wziąć krótkofalówki zamiast CB. Na pokładzie będą prawdopodobnie 4 osoby (razem ze mną), jeśli się ktoś wykruszy to dam znać, że mogę jeszcze kogoś zabrać.
pozdrawiam
Ja się będę dopiero w sobotę rejestrował bo nie mam zdjęcia na tle Alfy :( :wink:
Zauważyłam że w tym roku rejestracja przebiega trochę inaczej niż w roku ubiegłym. Te osoby które czekają na decyzję lub które dopiero zamierzają się zarejestrować, miejcie na uwadze uzupełnienie całego profilu.
Po wrzuceniu zdjęć na stronę AlfaAmore w zakładce My cars pojawią się miniaturki zdjęć waszych samochodów. Obok nich trzy przyciski z ołówkiem, ze zdjęciami i książeczką. Klikamy w ołóweczek i oprócz żółtych pól (które do tej pory były tylko wymagane) uzupełniamy resztę: details, extra equipment (ewentualnie others). W przeciwnym wypadku dostaniecie takiego samego maila jak koledzy że należy opisać swój samochód.
Dario_83, z tego co widziałam na AA Węgrzy stosują patent :P Do zdjęcia autka doklejają swoją podobiznę :) Jeśli nie masz sposobności cyknąć sobie fotki to wklej coś takiego :)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
12. Paweł156 + Dorcia
Jak juz wszyscy pisza to ja tez bede mial NAVI napewno automapa calej europy ze szegolowymi mapami poszczegolnych krajow. Jak rowniez CB (chyba :roll: )
jest! :) jest! :) jest! :)
:D
Kate, ja uzupełniłem cały profil, ale nie wklejałem swojego zdjęcia, jedynie samego samochodu :)
M@T - z Lublina będzie jechać kilka Alfuni, jedziemy przez Kraków pewnie, więc będziemy mogli Cię zahaczyć jeśli chcesz :)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
12. Paweł156 + Dorcia
13. markus 166 2.4 JTD + passengers :))
Dzięki Kate za podpowiedź :wink:Cytat:
Napisał Kate
I tak chyba zrobię :)
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
12. Paweł156 + Dorcia
13. markus 166 2.4 JTD + passengers :) )
14.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers :)
Nareszcie na liście nr 375 ! CB radio + navi
Pozdro for all !! Kate dzięki za wyjaśnienie wszystkiego !!heeh
nareszcie sie udało :lol:
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7. moninika + Jarek
8. hajper + Dorota
9. pentek+Edzia+Kamil
10. Superjahu007
12. Paweł156 + Dorcia
13. markus 166 2.4 JTD + passengers :) )
14.Krzysiek 156 Alfa Romeo 156 JTD + passengers :)
15.Adam$72 +Kasia + adamodg 8)
Mam nadzieje ze nie bedzie to jak w wiekszosci przypadkow zapisze sie 50 zalog a pojedzie 10 bo jezeli faktycznie bedzie taka ekipa to bedzie jeszcze lepiej niz w zeszlym roku
Tak jak już było wspomniane :D z LKARu tez wybieramy sie kilkoma autami, sprawa jeszcze w toku ale idzie w pozytywną stronę. Zapraszam na strone Lubelskiego Klubu chętnych z okolic Lublina. Mozna by zrobić spotkanie na granicy, ludzi z całej Polski??
spotkanie moze i sie uda, ale jazda w wiekszej grupie niz 10 samochodów to jest ogromna trudność, mysle ze lepiej jest sie podzilic na grupki po 5aut, w zeszłym roku jechalismy chyba w 13aut i szło nam bardzo wolno.Cytat:
Napisał qdlacz007
Paweł156, bo jechaliśmy autostrada. Powrotna podróż była ok. A też było około 10 samochodów.
w sumie racja :D hehe no ale 5 aut to może z lublina się nazbiera :D
a planujecie zostać tam na noc? ja zaczynam się rozglądać za jakimiś noclegami. może więcej osób by było to i taniej może by wyszło
Ja sie zastanawiam czy nie jechac juz tam w piatek spac z piatku na sobote i z soboty na niedziele. W zeszlym roku to bylo bardzo meczace nie spac od piatku rana do soboty wieczor, ale to sie jeszcze wszystko okaze w praniu :mrgreen: