Chyba czwartek :)
Również pozdrawiam :D
Printable View
Chyba czwartek :)
Również pozdrawiam :D
Torino to Ty dzisiaj ok 14 tankowałeś na LUKO IL? Jechałem do Żagania i widziałem Gtv przed dystrybutorem - pozdrawiam!!
Tak to ja :) Dzięki i również pozdrawiam !
Milo Cie widzieć Torino:) oczywiście byly swiatla Pozdrawiam :)
Witam, za kazdym razem jak mijam Twoj dom to kukam, czy cie nie widac na podworku :) Pozdrawiam! Dzisiaj mijalem jeszcze Seratha, ale chyba nie zauważyl mnie.
O kurczaczek, zwykle mam oczy dookoła głowy. Ale jeśli przegapiłem to przepraszam i pozdrawiam :-)
Z kim przed chwilą były "światełka" na Batorego? Serath to byłeś Ty? Szara 159 SW na ramkach?
Tak jest, pozdrawiam :-)
I wpadaj w niedzielę na zlot, to w końcu obejrzę Twoje autko a nie tylko na światłach mi przemyka ;-)
Wczoraj w porze obiadowej błękitna 156 na ramkach na Sienkiewicza. Łapki były, pozdrawiam :)
Wczoraj ok 17.15 na ul. Rzeźniczaka widziany kolega Serath :) jechałem za Tobą pewnie też na mecz ale autem kolegi.. A co się stało z maską i grillem ? :(
Pozdrowienia dla Waldka i rodzinki, dzięki za fajną atmosferę przy kawce :) Od kiedy zaostrzono mandaty, musielismy przenieść naszą znajomość z drogi na salony ( co oczywiście zaliczam na plus, bo przy Was zawsze jest wesoło i pozytywnie ;) )
Dzieki za odwiedzinki Torino jak zawsze na wesoło :) Ale manetke odkreciles na prostej moze kiedys sobie sprawie takie cudo tylko najpierw musze prawko zrobic :)
Dziś po 16 okolice Reja - srebrna 147, łapki były. Jelson?
Raczej nie, pamiętałbym :)
Wczoraj ul Ruczajowa około 16 GT na ramkach. Johny? :)
Z pewnością nie :) Wczoraj o 16 to GT się pucowała :D :D
Witam
Przeniosłem się do Zielonej Góry z Żywca i śmigam czarną AR 147 na Żywieckich blachach :) Niestety ramka klubowicza zachowała się tylko z tyłu bo z przodu ktoś mi ją ukradł. Pozdrawiam wszystkich
w takim razie to Ciebie widzialem niedawno w okolicy wroclawskiej :)
Jak zobaczysz czarne TI to bede machal :) pozdro
Dziś widziana ciemno fioletowa, oramkowana 147, po 15 na Szosie Kisielińskiej.
Jeśli się nie mylę to była to p. Gosia :D
Machnąłem gdy się zrównaliśmy, ale chyba nie było to widoczne więc mrugnąłem awaryjnymi :D
Pozdrawiam w każdym razie :)
Wczoraj przed 14trasa Lubsko-Żary granatowa 147, światła widziałem ale za późno zobaczyłem. Pozdrawiam ;-)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam kierowcę czerwonej GT. Wczoraj (6.04) w Gorzowie Wlkp, jechałem za Tobą, mignalem światłami zanim skrecilem w lewo do Galeria Askana.
Po 17 Batorego, 166 - łapka była.
I w drodze na Zastal GT na Ruczajowej/Zdrojowej - też łapki były.
Dzisiaj o godzinie 8:40 stałem na przejściu dla pieszych w Zielonej Górze nie pamiętam na jakiej ulicy ale Pan jechał pod mostem w stronę ronda obok żabki w Alfie 156 FL SW kolor czarno szary jakoś tak i nie zatrzymał się ;P Chyba muszę kupić kurtkę Alfoholików to wtedy będą się zatrzymywać :P
Dziś 166 na rondzie na Botanicznej - Wrona? ;)
Dzisiaj rano o godzinie około 5:20 czerwona alfa sedan przy stacji Bp przy Mcdonalds pompowała oponki ;p
Przyznaję - widziałem - nie pomachałem bo nie znałem i ramek też nie widziałem. Jednak jak patrzyłeś w moją stronę pomyślałem o Tobie - bo tylko Ty masz AR 146 - pozdrawiam.
Dziś rano Belmondo - łapki były.
Wczoraj ok 23:00 na Chrobrego srebrne GT (Johny?) - ale za późno przyuważyłem ramki po zmroku ;-)
Ktoś wie kto stawia bodajże 147 granatową w żarach na podwórku przy ul. 1 Maja/ Pocztowej ?
Pozdro dla czerwonej 156 i srebrnej 166 dziś o 18 pod Kauflandem w Nowej Soli :)
ohoho to jakis spot pod kauflandem był??? srebrną kojarze z ulicy chyba ma duze koło i nie za dlugo gości na naszym terenie, ale czerwonej 156 nie moge skojarzyc hmmmm
A pozdro pozdro zgadza sie wszystko bylem wczoraj z w Soli z tesciem no i pod kauflandem:) Czerwonej nie poznales?
Pozdrowienia dla Kierownika srebrnej Giulietty na klubowych ramkach na rejestracji FG, który plątał się dziś koło godziny 11 pod budynkiem Mercedesa przy Armii Krajowej w Krakowie! Ps. Piękna sztuka:)
widziany jak zwykle wypicowany Criss2007 na parkingu na matejki Nowa Sól.....ale te 166 wielkie, ledwo sie na parking na długosc tam mieści hehee
Dziś na trasie Krosno Odrz- ZG czarna 147 po lifci na FZ z ramkami. Pozdrowienia dla kolegi