Ja tez nie :)
Sent from my iPhone
Printable View
Ja tez nie :)
Sent from my iPhone
Czyli będzie tak: Ligar nie wyśle nam danych, nie wpłacimy kasy, wylecimy z listy a na nasze miejsca wejdzie rodzina, wujki, ciotki - szara, polska rzeczywistość:D Jak to się zwie, nepotyzm??:)
Może dlatego że zarejestrowało się ledwie ze 20 osób? A skoro się zarejestrowało 20 osób to ile mam wam napisać, że macie wpłacić? Ja tego nie wiem ale może ktoś mi podpowie.
Tak wiec mamy sporo rozbieżnosci miedzy listą a tymi co sie "zameldowali"... Muszę powysyłać spam na PW forumowym do tych co sie pozgłaszali ale nie za bardzo mam na to czas ostatnio. jest to wyjątkowo żmudna praca bo trzeba kliknąć na każdego z piszących tutaj i będących na liście... jak ktoś chce to moze mi pomóc i wysłać na pw wiadomość dot rejestracji, będzie wtedy szybciej :P
Na rozluźnienie tematu wpłat... :D obrazek w odpowiedzi na posty które będą się zaczynać "nie, i ja tez nie" odnośnie czy dostaliśmy dane do wpłaty :D
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=124414&stc=1
Czyli jest jak zawsze, szkoda że listy rezerwowej nie mamy :D
mam nadzieje ze moje potwierdzenie doszlo bo alfa gotowa
kto wysłał to doszło :)
W pierwszym poscie pojawiła się lista osób zarejestrowanych, są oznaczeni na zielono.
słuchajcie zagaję z innej beczki - wszyscy przyjeżdżają i wracają w tym samym dniu?
może mała biesiada po wszystkim? :-)
po ostatnim razie słabo mi się chciało wsiadać za stery i wracać do domu a daleko nie mam..
my tez bedziemy chcieli zostac chociaz na jedna nocke
A te dane PS i NM to podajemy fabryczne ?:)
to było pytanie zaczepne ;), w sumie nigdzie nie jest napisane, albo nie mogę znaleźć jaki jest podział na klasy,
podałem wartość fabryczną, ale mam nadzieje updejtnać tę informację przed d-day po pomiarach.
W
Klasy zapewne będą jak w poprzednim roku: <150 , 150-200 , >200.
Bardziej prawdopodobny będzie przyjazd 147 czy 155? :P
Może przyjada oba ;) przecież wiadomo że to alfa i któras się zepsuje :D
1. Ligar
2. bimsky
3. kasztelan
4. Maciekk
5. SocikZero4
6. Sobieski156
7. Quattro
8. Grzdylu
9. Zonkil
10. Ozi 164
11. Niski
12. zaviaseq
13. hoyraq
14. Sołtys
15. Lola_GTA
16. YonasH
17. Coxu
18. Tomek krk
19. Kamień
20. MarcusPolo
21. xwariator
22. kamo350
23. george11
24. ayem
25. Rolen
26. Suzumushi
27. karol/end (silesia racing/abarthforum.pl)
28. Billy_The_Kid (abarthforum.pl)
29. BladeRunner
30. Misieq (Suzumushi)
31. kornat
32. Miro (abarthforum.pl)
33. bLuBooO
34. 75andrew155
35. puszek (Tomek krk)
36. Karmal
37. Daniel 328 (Maciekk)
38. Bartek 325 (Maciekk)
39. Kubacik
40. stawu
41. 3voQ
42. fx25
43. kuzi-p (silesia racing)
44. porterneon
45. tomi (nr 1 2013r.)
46. krispl
47. Krzysiek127 (ForzaItalia.pl)
48. Krzychoo (ForzaItalia.pl)
49. Johny (Suzumushi)
50. Iceman (Suzumushi)
dane poszły na maila
Witam
Od zamieszczenia postu z lista uczestnikow do ktorych poszedl mail minelo 10 godzin a ja nadal nie dostalem maila. Nie ma go tez w katalogu spam. Normalnie to maile tak dlugo nie wisza na serwerze zanim nie zostana dostarczone. Sprawdz prosze czy mail rzeczywiscie wyszedl i czy nie masz jakis zwrotow z serwera o niepoprawnym adresie.
porterneon nie do końca rozumie. O jakiego maila ci chodzi? Twoje zgłoszenie zostało przyjęte i jest poprawie, wiec nie wysyłałem do Ciebie wiadomości. Jesteś oznaczony na zielono co oznacza, że jestes na liscie startowej.
Wiadomość dot wpłat będzie wysłana jak ostatni uczestnicy wyślą swoje zgłoszenia aby wiedzieć przez ile osób mam podzielić koszty imprezy. Na tą chwilę nie wiem czy to będzie 44 czy 48 wiec nie znam wysokości wpłat. Proszę uzbroić się jeszcze w cierpliwość.
Witam
Chodzilo mi o post wyzej mojego. Nie sprawdzilem ze to uzytkownik Suzumushi zmiescil tego posta i zasugerowalem sie ze to lista do ktorej poszedl mail z danymi do wplaty. Moj blad.
Wybacz - poniedzialek rano...
I bardzo dobrze, bo chodzą słuchy ze to bedzie najlepsza impreza w PL :p
Jak sie Panu moderatorowi nie podoba to zrobimy tu drugi majdan i go obalony.
Dziś powinin iść mail dot. Wplat
cicho po panewka poszczuje
No właśnie tak jakby miał tutaj coś do powiedzenia ;)
Lewarek powinien dostac banana już za te pomarańczowe dekle na kołach :D
czy odnosnie kasków to jakies wymagania maj czy kask to kask?
Kask raczej związany z motoryzacją czyli skuter, motor itp...
Narciarskie i rowerowe raczej nie przejdą...
Zwykle wymagana jest podstawowa homologacja drogowa E
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Jak by ktoś myślał nad zasadnością kasków: https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...77574544_n.jpg
Wypadek zdarzył się na Torze Poznań, a był poważniejszy przez to, że na prostej ustawiono szykane (nie był to normalny trackday tylko jakaś pojeżdzafka) i banda w tym miejscu nie jest przystosowana do przyjmowania uderzenia "pod prąd"...
Myslisz ze kask by cos dal? Nie oszukujmy sie przy takim dzwonie to juz tylko szczescie albo jak kto woli modlitwa zostaje... Wyscigi samochodowe to powazna i niebezpieczna zabawa. Trzeba umiec mierzyc sily na zamiary. Zaden kask nie zastapi oleju w glowie
Sent from my iPhone
Dlatego właśnie pisałem że jazda tam seryjnym autem to pomyłka bo przy odrobinie pecha można źle skończyć.
Jak juz pisalem to bylo na ytp gdzie predkosci byly podobne do tych z Kielc. W Kielcach mozesz na odcinku lesnym wydzwonic duzo grubiej bo nie ma ani pulapek z piasku a i bandy sa tuz obok toru wiec wpakujes sie z pelna predkoscia.
Tyle ze na tp straz byla po 30s, karetka po 1min.
Nie ma co porównywać TP do TK... to są zupełnie dwa inne autodromy wiec szkoda bić piany. TP to jedyny w pełni profesjonalny tor w polsce i żaden inny mu nie stawi czoła. Co do samego track day-a, wiadomo że za 550-600 zł dostajesz więcej niż za 315 zł wiec to znowu jak porównianie powiedzmy pandy 4x4 do EVO 10. I to i to ma napęd na 4 buty ale różnica jednak jest dość znaczna. Jeden wybierze pande bo w zimie ma nieodścieżona drogę do domu, drugi wybieże evo bo lubi zapier...