No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy ;)
Printable View
No to jak coś to daj znać kiedy możesz i coś ustalimy ;)
jeszcze mam czas do niedzieli. Rana dobrze sie nie zagoila i L4 zostalo przedluzone o tydzien;p wiec jak cos to jestem do dypozycji. Rano (od jutra) tak do 14 nie ma mnie, bo jest grzybobranie:D ktos chce jechac na grzyby? mam miejsce:D
Coz kamillllu, prace mam fizyczna, dzwigam raczej 7.5h z 8. Wiec niestety nie moge pracowac. Grzybow nie dzwiga sie, spacerek w lesie jak najbardziej dobrze mi zrobi, dotlenie sie, wspomoze to w powrocie do zdrowia :> A o grilllu kto pisal? CHlopaki chyba moga przyjechac do mnie na podworko posiedziec ?;> Ojj kamilll... :D
147- mi pasuje. Obojetnie o ktorej :d
Dodano po 2 minutes:
Kamilll- tak formalnie, juz niema zwolnien L4 ktore okreslaja czy pacjent ma siedziec w domu czy moze sie poruszac. Ja jak najbardziej moge, wiec i nad morze dla zdrowia moge jechac :>
Kto jeszcze chętny na środę? ;)
odpadam
chlopie, z toba to my musimy chyba na notes i grafik sie umowic :D hehe. SPacer po lesie udany, 2.5 wiadra podgrzybkow pieknych w 3h :d hehe.
W ogole jakas smieszna ajfa romejo czerwona 156 (faceplam) stala dzisiaj na warszawskiej... POD LAMPĄ... 147, szukam tych felg na zime, dawaj pomozesz mi sciagnac telefony. Podobaja mi sie :D huehuehuehue xD
Dobra powiedz tylko kiedy hahaha :D
No a jak tam z jutrem, bo widzę że kolega 156 się jeszcze nie odezwał ;)
Proponuje jutro może bedzie juz znacznie lepsza pogoda;p
No to możemy jutro, ja popołudniami mam wolne więc mi to bez różnicy. W takim razie co jutro, 18? :)
18 tak? ale kto będzie i gdzie się widzimy?
No myślę że 18 będzie ok, a co do miejsca to na parkingu przy starym dworcu pkp ( koło maca) ;)
Kolega czosnek to strzelam że na pewno będzie ale czy ktoś jeszcze? :)
Mamy las chętnych kolega od "karnych" się nie odzywa:(
No jak zwykle, po prostu mało nas i pewnie będzie nas tylko trzech, kolega czosnek raczej będzie bo pisałem mu sms ;)
Bede bede, karnister i zapalki wezme rozpalmy do czerwonosci 156 xDDDD hahaha. Proponuje zmienic miejsce, tam bylo glosno (duzo aut ) :p
2 spacerki , lacznie 5 wiaderek podgrzybkow. Jutro trasa 60km dla dotlenienia i polowanie na prawdziwki :D
Gratuluję udanych zbiorów ;) A jakie inne miejsce proponujecie na spotkanko? :D
Obok mdk?
Spoko 18 pasi tylko ustalcie miejscówkę;p;p;p
Pasuje koledze 18:40 pod mdk? :)
Jesteśmy pod MDKiem w końcu 18:40 dziś, oby było nas jak najwięcej bo ja zacznę karne sypać :O
Powodzenia, ja w pracy:-( gdzie byłeś na grzybach bo w niedz mam zamiar sie znow wybrac.
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
za pienskiem na samym wjezdzie do bielawy skrecasz jak na literze V w droge, obok czerwonego SKLEP&PUB . I potem mijasz jeden zjazd do lasu, i w drugi stajesz se przed szlabanem z brzegu i trzeba isc droga z 1.5km i potem lasy pelne grzybow:) ogolnie lasy za pienskiem. Wysyp jest. ale w niedzile juz bedzie marnie, sucho zaczyna byc, i duzo ludzi :/
Spotkanie udane:D fotek brak - aparat... do banniii... :D haha.
Upokorzyliśmy "fanow" bmw:D ich bylo tylko 2.. nas 3 huehuehe xD
Panny z meska wystawiajacej faketa do bmwicy nie zapomne do konca zycia :>
Pzdr!:D
Spotkanko jak najbardziej udane, choć trochę mało nas było ;) Następnym razem trza brać aparat i foty będą :D
nie żebym się chwalił :D takie małe mycie ;)
Dodano po 7 minutes:
Troche mnie fantazja poniosla... :D http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=143778&stc=1
Mimo wszystko, po wypucowaniu 46 robi lepsze wrazenie ;D
W głównej powitalni już byłem ale ponieważ tu jest najbardziej aktywny obecnie wątek z mojej okolicy to również w tym miejscu witam jako kolejny użytkownik alfy.Może uda mi się kiedyś podjechać na jakieś spotkanie , a póki co pozdrowionka.
skad jestes, i jaka alfa jezdzisz?:)
Okolice Węglińca a jeżdżę czarną 147 po lifcie : http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=143875&stc=1
No czosnek widzę Alfy wypucowane, nieźle się prezentują ;)
______
Witamy kolegę, ładna alfa :) jak będzie jakieś spotkanie to jak najbardziej zapraszamy ;)
O ty dziadzie:D to juz wiem czyja to czarna 47 po lifcie jezdzi ;) Pozdrowionka byly juz kilka razy z czarnej 46 i srebrnej 47 lift ;) napisz troche o autku :P co tam za motor posiadasz?:) Zapraszamy na spotkania, sa nie regularne, ale zawsze sa:D
147- no a jak:D tylko po dzisiejszej szarży na A4 juz cale brudne;/ wracajac 47 poszalalem troche z gazem, padal deszcz ktory sobie lajtowo sciekal po wosku, ale spod innych kół lecial bród :/ ehhh. 46 stoi wypucowana w garazu :D jak narazie 220km/h udalo mi sie frunac :d pod lekka gorke juz wiecej nie szla :p jak wszystko porobie lacznie z gwitami to daje na program na 180km :p. A co do zawieszenia, za 700zl moge miec zawieszenie przod -30mm tył -25mm ale bez mozliwosci regulacji. Z jakiejs tam dobrej firmy z regulacja moge miec za 1400zl zestaw przod od "standardu jaki mam teraz" po -45mm, tył to samo :p i zastanawiam sie co wziac. Niby regulacja dobra sprawa, latem moge se opuscic, a na zime podniesc :D
Na zawieszeniach to zbytnio się tam nie znam ale chyba -25 jak na tył to chyba trochę mało by było tym bardziej że 147 z tyłu jest dosyć wysoko ;) Musiałbyś w dziale technicznym poczytać albo popytać ;)
Też miałem wrażenie , że już się mijaliśmy :cool:
Jeśli chodzi o moją alfę to silnik skromniutki bo 105 KM benzyna ale za to reszta zrobiona ze smakiem przez poprzedniego właściciela : lekko obniżona zawiecha , dystanse na kołach , podwójne końcówki wydechu ( z obu stron).Prowadzi się rewelka.Ja ze swej strony mam zamiar jeszcze parę detali dopieścić :)
heh, ja jak napisalem wczesniej zawiszenie itp, ale to jak doprowadze mechanicznie auto do perfekcji :) No i przede wszystkim Lotka nad tylnia szybe... :D Mysle tez nad przemalowaniem calego autka, ewentualnie oklejeniem go folia w jakims niespotykanym kolorze i glebi :)
Dodano po 3 minutes:
147 - zobacz jak wysoko ma dupcie 146 :D hehe. Autko dla mnie lepiej wyglada jak ma ciut wyzej tylek niz przod :) dlatego chce przod dac -30 a tyl -25:) ewentualnie jutro zmierze dokladnie ile mm jest z przodu przeswit teraz, a ile z tylu. I wtedy wyciagne wnioski dokladniejsze :p Jak narazie, to chyba zajme sie tym zawieszeniem, a nastepnie wydechami+lotka. Na koniec zostanie tylko malowanie ewentualnie okleiny + finishowy wirus :D pomijajac felgi z q2 17stki ktore zostaly upatrzone za granica :)
TO kiedy spotkanie? Od jutra jestem chwilowo w pracy, chwilowo*. Tzn mam juz cos nowego na oku :p
Może w piątek? :)
jak nie pracuje to Ok. Z tego co wiem nawet mi grafiku nie ulozyl kierownik wiec moze odrazu polece :D:D:D
Wgl dostalem dzis fotke przy 70km/h na warszawskiej;/ kolega Night mi strzelil z okna. Hahaha. :D 147 zauwazyles ta czerwona 156 co staje przed lampa czesto obok przystanku? grzej tam ile fabryka dala. Jak walniesz to chociaz nie w lampe:> hahahahahhaa xD
chyba z emi grafiku nie zmienia to mam caly tydzien od 10-18 ._.
Wal jak leci będzie szkoda zupełna i dostane chociaż hajc i kupie drugą;)p.s tylko po dzwonie zostań na miejscu co bysmy mogli zrobić pamiątkowe FOTO
Spoko :P A ktoś by jeszcze chętny był na piątek? ;)
Hej haj heloł. A wiec tak. Mnie pasuje piatek (pracuje od 6 do 14:15 ) sobote,niedziela, poniedzialek Mam wolne! xD a wiec kazdy dzien mi odpowiada tylko proponujcie godziny pierw tak zeby jak najwiecej nas bylo. Oglosze to na jeleniej to jak by ich troche wpadlo to le to wziac grila i kielbase kupic :D
Do soboty pracuje nie wiem jak w niedziele -ale zapowiada się w pracy. Poza tym nie mogę jeździć o nocy klapły mi lustra w lampach i za ch... nie można ich podnieść. Coś mi się wydaję ,że czeka mnie rozklejanie a stare mają wyłamane zaczepy. Na razie tłukę się roverem:sad:
Kurna cos ty taki czlowiek pracy ? gorzej niz moj tato :p pracujesz 24/7????? :o miej wy*ebane a bedzie ci dane xD pierd*ol prace, zostan ninja :D