Jak najlepiej dojechać z Lubina?
Printable View
Jak najlepiej dojechać z Lubina?
Autostradą ?:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Raczej tak, zresztą jak napiszesz tak pojadę:)
Zlot juz jutro. Pora na konkrety. Dokladnie gdzie i o ktorej sie spotykamy?
A to jeszcze nie ustalono? Mi się wydawało że 12:00 na miejscu :) ja przyjadę jak mi synek wstanie :P
Dokładnie - 12:00 spotkamy sie na koncu ulicy Bydgoskiej (jadąc od strony centrum, przyjeżdzamy Mosty Warszawskie i od razu za nimi odbijamy w prawo- przed ściana dziewkoszczelna) - tam przy walach będę czekał w czarnej 159tce na pierwszych gości i razem wybierzemy miejsce docelowe - na początku lub na koncu wałów. Tam zaparkujemy i rozpalimy grilla :)
W razie pytań zostawiam telefon do kontaktu: 691561666
Do zobaczenia!
Konkret :) niby wiadomo bylo co i jak ale teraz jeszcze jasniej jest :)
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
O to mi wlasnie chodzilo psotnik. Ja z racji obowiazkowej imprezy dzis wieczorem moge na sama 12 nie zdazyc wiec w razie "w" bede dzwonil:-)
Hej mam prosbe by ktos wzial miernik :) bede potrzebowac :) z gory dzieki!
Rozumiem elektryczny??? :)
Tak do sprawdzenia kabli :)
A więc auto umyte i odkurzone z pająków :sarcastic: pogoda niby ma być (dopiero popołudniowe opady). Ale znając moje szczęście to czystym nie dojadę, tak więc może padać wcześniej :P
Jak do 22 będziecie siedzieć to przyjadę :D postaram się być na 80% gdzieś w okolicach 17-18 :)
Zadzwoń do mnie Gracekk jak cos to Ci powiem czy jeszcze jesteśmy :)
Poranna wycieczka rowerowa utwierdziła mnie w przekonaniu, że będzie udany grill :) miejsce jest, pogoda jest i tylko frekwencja musi dopisać.
Ktos będzie na miejscu juz o 12? Bo nie wiem czy czekać...
A Ty rowerem przyjedziesz??? :sarcastic:
Dobra będę dzwonił do Ciebie lub Tallmen'a :P tymczasem jadę wymieniać chłodnice :D
Rowerem juz byłem :D na zlocik przyjdą jak Alfa wypuści serie rowerów ;) teraz prysznic, zakupy i jade na miejsce (o ile moje cudo motoryzacji odpali :D)
Dzwon dzwon. My wlasnie zbieramy sie do wyjazdu. Jak bede na miejscu i nie znajde 159 bede dzwonil:-)
Ja się wybiorę po drzemce synka. A jeszcze się nie zanosi żeby się położył :sarcastic: czyli jak Was nie będzie na Bydgoskiej przed wałami to jechać do końca za wały?
Dokładnie - będziemy na samym koncu :)
Dzięki wszystkim przybyłym za poświęcony czas ! :)
Mam nadzieję, że już niebawem zobaczymy się po raz kolejny w jeszcze liczniejszym gronie.
Zaiste bylo bardzo sympatycznie.http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/165.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/166.jpg
A i owszem bylo milo ;) tych co nie bylo niech zaluja. Do nastepnego w liczniejszym gronie. Coby wiecej ludzi krzyczalo "o same alfy xD " hehe
Widzę, że zdjęcia nie objęły konceptowej wersji najnowszej Alfy z francuskiej stajni :D
Oj w moj aparat sie nie zmiescila ;-)
Zmieściła się :P relingi widać :D
Dzieki za spotkanie :) oby bylo wiecej takich okazji do opalania ;D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/07/167.jpg
My również dziękujemy:) Było super... Następny koniecznie dwudniowy:)
I koniecznie weźcie swoje przyczepi kempingowe na zawody! :D
Taaa ;P
I fajnie że każda alfa była inna ;) Teraz można spokojnie piwko wypić :D
Dzięki za spotkanie. Szczerze myślałem że będzie więcej osób :P wyszedł niezły przekrój modeli. Był nawet taki rodzynek jak gtv V6TB, zacny egzemplarz. Było na czym oko zawiesić. Generalnie wszystko się udało.
To teraz psotnik organizuj dwudniówkę :D
Zdjęcia ode mnie.
Fajna sesja:) To organizatora już mamy, fotografa też...potrzebujemy jeszcze skarbnika i zaopatrzeniowca:)
Rozumiem, że też zostaną wybrani wola większości ?:D
Nam po spocie byko malo wrazen wiec poszlismy do kina. Dopoero teraz powoli zaczynamy wracac:-)
Trzeba zrobić 2 dniowy wypad wtedy będzie więcej wrażeń.
Szukamy organizatora dwudniowego spotu. Jak odwazny sie znajdzie i podejmie to przypuszczam ze chetnych troche bedzie:-)
Organizatora (Psotnick) i fotografa(Marek) już mamy:) Szukamy jeszcze skarbnika i zaopatrzeniowca:) Organizator - wakacje są dość krótkie, więc się streszczaj z tą organizacją dwudniówki:) Ja lojalnie uprzedzam, że mam wolny co drugi weekend. Uprzejmie proszę o branie tego pod uwagę przy ustalaniu terminu:)