Miejscowa super i szlo by sie poscigac :D:D
Miejscowa super i szlo by sie poscigac :D:D
na pogorii można się rozstawić na parkingu autami , a grilla zrobić przy ławeczkach.
a ja proponuję przenieść to na 18:00 :P
ewentualnie jest możliwość podłączenia się po Częstochowę organizują spota razem z Kielcami 29.03
KOSIAR,jo juz nie wiem co myśleć.PRZED CHWILĄ DZWONIŁ MI adamodg I GODO ŻE TEN GRILL BYDZIE :mad::mad::mad:Cos tam udało mu sie poodkrecać,a jom moze niepotrzebnie żech sie pospieszył,jak dostalem od niego wieczorem wczoraj info.Ale i mnie to zwaliło z nog:mad: Bajzlel sie teroz zrobił.Dlatego zadeklarujcie sie kto na grila,kto na spota do Piekar zeby bylo wiadomo co i jak.
ps.jo adamowidg juz wybaczył :D
Propozycja PENNY21 moim zdaniem super ! ;D
Kosiara tez, kojarze tę miejscówkę.
Ja myślę że 18 to zdecydowanie za pózno, będzie już ciemno i zimno.
Proponuję zostać przy tej godzinie na którą się umówiliśmy.
O 18 to się można latem umawiać ale jeszcze nie teraz..
skoro grill u adama aktualny to jedziemy tam :) na 15 rzecz jasna
Nie ma co wiecej mieszac jesli miol byc gril w Czeladzi to niech tak zostanie Pozdrawiam
No to super ;)
To o 15 pod Makiem W sobotę ;)
Ekipa z Rudy moge was wziasc o ile pojade :(dam wam znac czy sie wyrobie tak we czwartek. Prawdopodobnie pogoda nam dopisze bo od soboty ma byc pieknie :D
potwierdzam 15.00 pod makiem na parkingu M1 czeladź
Zrobiłem osobny temat z tym Kopcem i powinienem go skasować skoro jednak grill u adamodg się odbędzie ale wpisało się kilka osób więc nie będziemy rezygnować z tego niedzielnego spotu w Piekarach... Chętnych oczywiście zapraszamy :)
PS: sorry za zamieszanie.
a ja wam powiem ze zawsze mozna zrobic tego grila na parkingu na A4 miejsca ful chyba z 10 ławek z zadaszeniem a miejsc parkingowych wiadomo jak to na parkingu przy autostradzie tak ze zawsze zostaje wyjscie jak by co :) a tymczasem do zobaczyska w czeladzi przy finiolu :) (mini finiolu hehe)
No i super że się wszystko wyklarowało ;)
Oby nam tylko pogoda dopisała tak jak napisał DEES..
Bo to Co się teraz dzieje to jest nie do przyjęcia ;/
Pod Makiem o 15.
No kopiec w niedzielę najprawdopodobniej też aktualny;)
robak adams ja was moge zgarnac nazot jak bedziecie "amorealkohole" bo i tak bede miał kierowniczke na droge powrotna jak by cos :) przy dzisiejszej pogodzie to mozecie jakis kulig nazot :)
Kule aler mon bania to sei nawimy w sobory :D
Alfisti mam prośbę :rolleyes:
Wziąłbyś komputerek?? Bo my znowu mamy problem z poduszką..
Mój chłop cos grzebał przy fotelach i znowu się pojawiła ;/
Chyba tam coś nie łączy bo to jest nie możliwe:/
czy możemy sie dołączyć (2xAR 145) z Piekar do grupy MC w Czeladzi??
---------- Post dodany o godzinie 22:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:41 ----------
A co do Piekar w niedziele to zapraszamy mamy piękne okolice :p
Ale siara co jo napisol :D:D:D:D:D:D
W sobote obowiazkowa bede biore od rufika brata z zona no i moja chyba wyciagne :D bedzie ktos musial po mnie podjechac pod MC bo robote koncze po 14:D ale to zadzwonie po Grzesia napewno podjedize :D:D:D:D
nic nie boj dacie rade
Czeladź, Lipowa 10 - Zumi.pl Lokalizator internetowy
a jak
Ja mam pytanie do kogos z sosnowca czy na spota moglby ktos mi odebrac przesyłke z sosnowca?
zbiornik do spryskiwaczy za 20 zeta. oddam na spocie?
Ja niestety tym razem nie zagoszczę w tym miłym towarzystwie ,jest mi straaaasznie przykro i cierpię z tego powodu:(:bawling::bawling:,no ale życzę wam przyjemnej zabawy ,smacznych wusztlików no i grzeczni tam :D:lol:
Dominika komputer wezmę nie ma sprawy, DeeS jak będziesz miał znów problem z lokalizacja to dzwoń coś zaradzimy
Dupa nikt niy jedzie z okolic rybolca. Brachol mo gyburstag . Jada pić do Niego.
ja mam navi to trafie :P
15:00 Mak na M1 będe.
i paszporty weźcie bo bede sprawdzał:)
My mamy najdalej to jakby co darujcie 10 minut spóźnienia pod Maka i zaczekajcie ;P
Jak coś to się z Tobą Kosiar na koma będę kontaktować.
A jeśli chodzi o pogodę to prawda, cieplutko jest :))