oby nie 7 -04 lub 15- 05 to jestem na 100%
Printable View
oby nie 7 -04 lub 15- 05 to jestem na 100%
W weekend majowy pewnie też niektórym nie będzie pasowało to możne 13-14?
dla mnie może byc tzw, majówka
Jestem za. :)
i ja jestem za spotkaniem :)
Będziemy analizować różne terminy, kwiecień jest trochę jeszcze chłodny , w maju większe prawdopodobieństwo że z ogniska nie wrócimy przeziębieni . Celujemy w maj , po prostu majówka , ale długi weekend z tego co mi tu na PW popisaliście odpadnie bo każdy mam jakieś rodzinne plany itp. Termin ustalimy najpóźniej na początku marca.
Wiatam, LKAR 1 kwietnia jedzie na Wloska Wiosne, wszystkie informacje na temat wyjazdu beda na forum oraz na grupach na face.
Gdzie jedzie ?
P 9
Piotrek za brak orientacji siedzisz na tylnej kanapie do Rzeszowa :D
Czyli cała konapa moja , wychodzę w to .
No to mamy co najmniej 3 osobową delegację lubelskich AH + koledzy z LKARu też jadą więc trochę lubelskich blach będzie. Zachęcamy tych nie zdecydowanych....
I ja czekam na jakieś spotkanie ;)
Powoli ustalamy termin w maju ale nie będzie to na pewno długi weekend majowy, może jakiś dzień z weekendu 6 lub 7. V . Większość będzie wypoczęta po długim weekendzie a tydzień pracy będzie krótki więc nie będziecie zmęczeni. Komuś pasuje?
6 będzie lepszy bo już chyba sezon komunijny się zacznie
P 9
A tak na poważnie to ilu chętnych jest na takie spotkanie?
Bo szczerze mnie spotkanie pod mostem czy na parkingu w supermarkecie nie interesuje.
Ale gdzieś w lesie przy ognisku ,grillu to tak.
P 9
Ja jestem chętny. I też bym wolał przy t jakiegoś grilla :D niż spotkanie na 30 minut pod Tesco ;)
bardzo chętnie ale jeśli to będzie 5-7.04 to ja odpadam.
Zarezerwowałem tydzień temu apartament w Zakopcu , na wiosenny wypad z kumplami :(
6 będzie najlepszy bo :
- komuniści nie będą ściemniać bo jest to sobota ( no chyba że jadą do Szczecina)
- krótki tydzień pracy 1 poniedziałek i 3 środa maja są wolne ustawowo więc nie będzie wymówek że okna do umycia w domu, że żona zmęczona i trzeba dziecka pilnować itp. (zresztą można żone i dziecko zabrać - będzie kulturalnie tylko lekkie napoje alkoholowe do grilla zapewnione, kierowcy nie piją wieć zabierać zapasowych driverów, każdy kto bez zapasowego kierowcy się napije traci kluczyki żeby było jasne :D )
- przed 1 maja jest jeszcze sobota i niedziela , wiec już każdy się może zorganizować (na okres 7 dni poprzedzających 6 maja aż 4 są wolne).
- każde auto włoskie mile widziane :) Ferrero rosche , widelec , byki , Fiat , Lancia i Alfa jak najbardziej
- obowiązkowo zabieramy dobry humor , futrujemy samochody , jak będzie padać trudno , ale zdjęcie grupowe z czystymi autami wychodzą lepiej wiec lepiej je umyć
- endriu73 bardzo słabo że Cię nie będzie :/ , Twoja 159 byłaby ozdobą spotkania i miałaby szanse w konkursie elegancji.
- przewidziane dwie konkurencje : konkurs elegancji i najstarsze włoskie auto , drobne nagrody zapewnione!
Może by tak jakieś wydarzenie na stronie fb zrobić? :)
W konkursie na rat-style mialbym szanse. Co prawda dlugi weekend spedze na drugim koncu Polski ale moze uda mi sie zameldowac. Na fb warto stworzyc wydarzenie i wrzucic ogloszenie na facebookowa lubelska grupę.
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
wszystko ok termin ustalony a miejsce?
Gdzie kiedy i co bo nie doczytałem?
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
A może Adamki koło Okuninki ?
Jest duży parking grill i zadaszenie.Spokojnie się zmieścimy.
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
osobiście wolałbym FIRLEJ lub białkę parczewską po prostu mam bliżej a w niedzielę wybywam na komunię ale jak by była większość za Adamkami to się dostosuję
A masz jakieś fajne miejsce?
P9
raczej nie .dostosuję się
coś wiadomo
No w sumie 3 osoby się zgłosiły także przełożymy to na czerwiec , lipiec
P9
2.07.2017 Arena Lublin g.15 Cykliczny spot Zapraszamy:)
W który dzień tygodnia są spoty w Lublinie?
jest lato więc może czas na spotkanie ktoś chętny?
Ja jestem
więc jest nas dwóch
Spoty LKAR sa w kazda 1 niedziele miesiaca. Zapraszamy do polubienia fanpage Lubelski Klub [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo tam sa informacje oraz zdjecia ze spotow
Siema. LKAR wyrusza na Wloska Jesien 24. Zbiorka g. 7.20 parking Galeria Orkana przy myjni bezdotykowej, wiecej info na facebooku Lubelski Klub [notranslate]Alfa[/notranslate] Romeo. Wszystkich chetnych wyruszyc w kolumnie zapraszamy.
Witam Koledzy szukam informacji o tym samochodzie,jest z waszego regionu i na ramkach klubowych można pisać mi priv jak ktoś zna to auto ?był bym bardzo wdzięczny za informacje ponieważ mam daleko do niego a nie chciał bym jechać i wrócić z niczym pozdrawiam i liczę na pomoc
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6zeE22.html
Forum ruszy czy raczej nikt go znów nie wykupi? :)