Wiec chłopaki może wypad w wielkopolskę?
Wysłane z Matrixa
Printable View
Wiec chłopaki może wypad w wielkopolskę?
Wysłane z Matrixa
Jak coś, to łapcie https://www.facebook.com/events/1495925927378478/
[MENTION=3299]criss2007[/MENTION] jakbyście chcieli jechać, to dzisiaj do 23 musielibyscie dać mi znać, gdyż zamykana będzie lista zlotowa :D
No ja niestety nie mogę, dzień później jadę za granice i nie mam pieniędzy na wycieczki. Więc jaka decyzja?
Proponuję połowę czerwca. Do tego czasu można zarezerwować Ochlę. Chyba że ktoś ma inną miejscówkę. Fajnie też było w Ochli ale w skansenie (a nawet lepiej). A może zmieniamy klimat?
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Moze coś w czerwcu wypali - mi TYLKO pasuje czerwcowy weekend 18-19.
Wtedy i ja będę:)
Pasuje taka data
Na 99% pasuje.
Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
Panie i Panowie więc weźmy się wreszcie do roboty bo w takim tempie to do zimy się nie zorganizujemy. Jesteśmy bardzo małą grupą jak widać a jednak idzie to jak krew z nosa. Tak czy siak termin podany przez Daro tez mi pasi.
to ustalamy datę - sobota 18.06 i niedziela 19.06 mają swoje plusy :
1 daro1906;
18.06 - u mnie niestety pas (biegi na Ochli), 19.06 wydaje się być ok ;-)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Potwierdzam. 19. Wydaje się być ok.
Więc niech będzie finalnie 19.06
1. daro1906
2. serath
3. Kynium
4. criss2007
1. daro1906
2. serath
3. Kynium
4. criss20075. SS-Waldi (98%)
1. daro1906
2. serath
3. Kynium
5. staszek
To i ja się chętnie dopiszę.
1. daro1906
2. serath
3. Kynium
5. staszek
6. Flyboy
Hej Panie i Panowie - myślał ktoś o planie spotkania. Ja jestem do 18.06 na wielkich wojennych manewrach i ciężko mi coś wykombinować. Może być tradycyjny przejazd po Zielonej Góra i fajnie aby był jakiś grill. Kto przejmie pałeczkę wodzireja ?
1. daro1906
2. serath
3. Kynium
5. staszek
6. Flyboy
7. Jelson (99%)
Dawno mnie tutaj nie było :) Ale jakby komuś pasowało wcześniej czy później "pokopać w oponę" na parkingu to piszę się :)
Pozdrawiam!
Skansen był dobry. Fajne miejsce w cieniu. I przespacerowac się dało
Chłopaki - bardzo rzadko mam dostęp do internetu - napiszcie czy jadą z Wami rodziny - czy nie - wbrew pozorom to ważne !
Miałem jechać z rodziną. Miałem :( bo właśnie wylatuje z listy. Alfiszonowa zdzira wyzionęła ducha i nie mam czym do was jechać bo naprawa trochę potrwa. A przecież francuską Lancią do was nie przyjadę.
pozdrawiam.
Przyjeżdżaj Lancia, podmienimy znaczek z przodu ;-)
Jutro prwadopodobnie podjadę na skansen w Ochli i rozeznam się co i jak.
Wysłane z Matrixa
A wiec tak:
- skansen jest prawnie napewno zarezerwowany ale mam jeszcze jutro dzwonić żeby się na 100% dowiedzieć
- dzika Ochla jest wolna na 19.06 wiec w razie gdyby skansen odpadł to będziemy tam mieli miejsce na ognisko
Jutro ostatecznie dam znać
Dzika ochła brzmi dobrze, szkoda tylko że taka późną godziną. Też będę +1.
Wysłane z mojego m1 note przy użyciu Tapatalka
Nawet nie zwróciłem uwagi że taka pozna pora. W sobotę jadę po nowy silnik do mojej bestii więc może się wyrobię. Jak nie to będę może będę lancia. Albo smartem [emoji14]
OK;) to czekamy na info:)
Dostałem info, że Skansen jest wolny. Jutro podam szczegóły.
Dla przypomnienia jak to było 3 lata temu http://www.forum.alfaholicy.org/lubu...ml#post1221573
jak nic mi nie wyskoczy to postaram sie byc :)
Ja niestety wyskakuje z listy raczej, chyba że do późnego popołudnia posiedzicie - ale to będę z Daro na łączach by sprawdzić czy cisnąć do Was jeszcze ;-)
No pięknie criss normalnie sprawę załatwiłeś na medal :) czekamy na info.Pozdrawiam:)
Patrz criss to już 3 lata. Super było. Jak ten czas leci. Niestety moja Alfa nie będzie gotowa do tego czasu więc nie ma szans żebym pozował znów do zdjęcia. Zapewne przyjadę ale francuską Lancią. Mam nadzieję że mnie nie pogonicie. Chętnie pokopię opony waszych laleczek.
Plan na niedzielę:
- 12.00 zbiórka pod Tesco ( warto wtedy zrobić zakupy typu napoje i jedzenie)
- 13.00 dojazd do Ochli ( Skansen)
- będziemy mili zapewnione drewno na ognisko, toalety.
Koszt całej ''imprezy'' to 180zł - jeżeli pojawi się np 18 osób to wyjdzie 10zł na głowę. Jeśli mniej osób to automatycznie delikatnie więcej.
W razie czego zostawiam tel do siebie - 667937835
Do zobaczenia w niedzielę :)
niestety raczej nie przyjade na spotkanie, bo cos sie stalo w mojej alfie z turbina :( w zwiazku z tym mam pytanie: jechac do kisielina czy znacie kogos innego kto mogby na to zerknac ?