Zaraz,zaraz - to przyjeżdzamy do Włocławka a póżniej będziemy taką kolumną jechali 130 km. do Skrzynek????? To jest kawałek drogi.Ma to sens????
Printable View
Zaraz,zaraz - to przyjeżdzamy do Włocławka a póżniej będziemy taką kolumną jechali 130 km. do Skrzynek????? To jest kawałek drogi.Ma to sens????
Ja też poprosze karteczkę na szybkę :wink:
marcino156@interia.pl
Macieju... Skrzynki są 30km od Włocławka. Sprawdziłem na mapie...Chyba to nie bedzie problem zeby kolumną przez miasto i pozniej 30km przejechać.... Jak myślisz?
no jakies ryzyko istnieje bedziemy musieli mocno zdyscyplinowac sie wzajemnie aby nie przerodzilo sie to w jakis wyscig.no i nie wiadomo jak duzo nas przyjedzie. bo jezeli bedzie duzo mozna by pomyslec o pomocy naszych struzow szczegolnie we wloclawku
Wopgole trzeba zdementowac te plotke o 130 KM...
po prostu ktos pomylił miejsca na mapie i zlą odległośc podał....to jest nie całę 30 Km od Włocławka a dlatego chcemy sie spotkac we Włocławku bo na same skrzynki ciezko bylo by sie ludziom dostać bo jest to troche zagmatwane ja znam droge od małego szkraba to wyjade z Ojcem na przod i po prowadze Was...:D
:D Ja oczywiście również demetuję te plotkę. 30km i jestesmy na miejscu. Czy ktoś juz cos zalatwial w sprawie noclegu czy cuś tam innego?
Dzis pojade na skrzynki i postaram sie dowiedziec wszystkiego i zrobie kilka fotek placu albo filmik komora nakrece.....
nie tylko noclegu przydalo by sie pomyslec o jakims lokalu co prawda te dwa dni to ja objade i na kanapkach
UWAGA UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!
Jak narazie nie otrzymałem informacji na temat kosztów tego ośrodka we Włocławku
Znalzłem inny super ośrodek-pole namiotowe, przyczepy lub domki i nie drogo.
""Zapraszamy do odwiedzenia kempingu o powierzchni 10 ha znajdującego się nad jeziorem i otoczonego przepięknymi lasami (Zalew Sulejowski). Gwarantujemy fantastyczny wypoczynek i możliwość uprawiania sportów wodnych. W pobliżu znajduje się rezerwat żubrów, skansen rzeki Pilicy oraz Niebieskie Źródła – jedno z najpiękniejszych zjawisk przyrody niżu polskiego."" To jest w Smardzewicach - Tresta.
Koszta: namiot 10-12 zł + 5 zł prąd, przyczepa 15 zł + 5 zł prąd,domek 20 zł.osoba.Mozna zrobić ognisko,grill.Jest możliwość samodzielnego przyżądzania posiłków,jest sklep,bar,parking strzeżony. Ja to obstawiam i też jest centrum polski.
Właśnie rozmawiałem z kobitką z ośrodka i dwa tyg.przed lepiej zrobić rezerwację.Teraz mają miejsca.
Brzmi nieźle....ale kurcze robi sie jak dla mnie coraz dalej. 400km w jedna strone bede miał... Alfasound_mania powiedzial ze dzis tam pojedzie i powie nam jak wyglada sytuacja z noclegiem i takie tam. Po jego relacji zdecydujemy czy obstajemy przy Włocławku czy tak jak mowisz nad Zalew.
LSuchaj na tam jest to samo Parking ...domki tez sa pola namotowe jesli sie nie myle 5 zloty placilem za dobe od osoby chyba....sa dancingi bary dwa sklepy spozywcze pomosty plaze no sluchaj ja mysle ze nie oplaca juz sie zmieniac....bo to nie jest tak ze to ttylko jeziorko i plaza ...to jest caly duzy osrodek wypoczynkowy sa prywatne domki ale rowniez domki do wynajecia ...pola namiotowe liczne bary....grill/bary....no ale jak chcecie....
OK,nie ma problemu-dowiedz się dokładnie jakie koszta,co z rezerwacją i około 20 czerwca trzeba bedzie zamknąć listę i blokować miejsca w ośrodku.
znaczy ja i tak raczej za blisko mam swoja dzialke zeby tam nocowac
ale zapytam sie o domki pola namiotowe itp.
Z tymi kartami do naklejenia na zlot,wstrzymajmy się chwilę.Jeśli będzie pewna ta miejscowość Skrzynki to napiszemy Włocławek-Skrzynki.
Prośby o karty z nazwą nicku wysyłajcie na maila cuoresportivo@onet.eu bo na forum mogę kogoś niechcąco ominąć.Pozdrawiam.
Ja ponawiam pytanie: Czy będzie jakaś próba sprawnościowa? I nie chodzi mi tu o palenie gumy...
PietereQ nie znam tamtej okolicy, ale jezeli bedzie kawalek asfaltu to mysle ze cos wykombinujemy...
Pewnie chcesz żebyśmy tył Twojej GTV6 obejrzeli :D
Sluchajcie no droga asfaltopwa sie znajdzie ale jest to normalna droga..wiec jak zaczniemy tam szaleć to pieskie podjadą...a ja dzis tam byłem i no w sumie nie wiele sie dowiedziałem bo własciela Parkingu nie byłem ale zostawiłem swoj numer telefonu i powiedziałem co chce zorganizowac przekazano mi ze jest to bardzo mozliwe i wlascicel do mnei zadzwoni w celu dogadania sie i gadałem ze czesc placu bysmy przeznaczyli na postoj dla samochodow a druga czesc na pole namiotowe i on tam w zesonie wystawia taki wielki namiot Tyskiego i organizuje tam dancingi dobre zarcie grill obok jest boisko siatkowki a odnosnie domkow to lipa bo w sezonie nie wynajmuje na mniej niz na turnusy 7 dniowe....
No tak,ale nie każdy ma namiot.I co z noclegiem????? :( Ja namiot mam.
A propo przejazdu przez Włocławek to chyba trzeba będzie poinformować policję,żeby póżniej się nie przywalili.Trochę by mieli do wypisywania mandatów :D
No nie sądze Wy tam nie byliście tam w sezonie jest jak nad morzem pełno wczasowiczow to jest bardzo duzy kompleks wypoczynkowy na skrzynkach tez w tym samym miejscu odbywaja sie zloty motocyklistow.....takze to nie jest taklie sobie jeziorko w lesie....
[ Dodano: 2006-05-07, 15:47 ]
Raczej mysle ze namiot to naprawde nie jest problem uwiez mi jedna noc spedzona w namiocie nic sie nie stanie choc myusle ze i tak jak poczujecie ten Klimacik nad tym jeziorkiem to nie bedziecie zbytnio spać.:))
[ Dodano: 2006-05-07, 15:50 ]
Napisałem maila do autoryzowanego salonu Alfa Romeo w Bydgoszczy:
Witam.Na stworzonym forum dla milosnikow Alfa Romeo zebralismy sie i uzgodnilismy że zorganizujemy spotkanie(zlot to narazie za duze słowo) miłośników marki wymyslilismy teramin 1-2 lipca planujemy to nad jeziorkiem a poblizu Włocławka gdzie w sezonie jest pełno wczasowiczów......Czy jako autoryzowany serwis Alfa Romeo możemy liczyc na jakieś Wasze wsparcie może pomoc w rozleklamowaniu lub może sponsoring.Prosiłbym o odpowiedz i Pozdrawiam w imieniu wszystkich użytkowników Forum
Myslicie ze to dobry pomyśl??
No dawaj im wiecej osob sie zaangazuje tym lepiej....
Dobrze,że wysłałeś zapytanie do salonu-próbować warto.
Prześlij mi na maila szatę graficzną.
Dobra ale to wtedy jak juz sie dogadam z tym kolesiem od tego Parkingu i ustale wszystko rozumiem ze jesli on bedzie chciał jakąs kase to organizujemy sie i robimy zrzutke.....A jak juz wszytsko nagaramy to zagadam do lokalnego portalu internetowego www.q4.pl
A tymczasem czekamy na odpowiedz od salonu Alfy...
Kamery flesze.... :D Bedzie pięknie. Jeżeli trzeba bedzie jakas zrzutke pozniej to nie ma problemu z mojej strony. Namiot swoj wezme...jedna noc na karimacie to nie poroblem
No z tą próbą, to myślałem jakaś rozeta czy cuś, trochę pachołków i można pośmigać
....kamery,flesze a póżniej wywiady,wizyty w zakładach pracy..... :D
Widzę,że zlot bedzie z ogromnym rozmachem ale jak narazie mało osób jest na liście :( to mnie martwi.
....uścisk ręki pierwszego sekretarza :DCytat:
Napisał Maciej-AR155
Sluchajcie odpisali mi z salonu Alfa Romeo :
Proszę o więcej informacji:
Ile jest uczestników, wiek uczestnikówm jakie samochody posiadają? itp.
Jak ma wygladać zlot (spotkanie), itp.
Prosze o szczegóły.
Pozdrawiam
Roman kucharski
Doradca d/s/ handlu
Dealer Alfa Romeo
Autex- Bydgoszcz
[ Dodano: 2006-05-07, 18:34 ]
Sluchajcie odzwonił do mnie włąsciciel tego placu do nasego zlotu i zaproponował zebysmy dali jakies oloszenie do Radia w Toruniu , Łodzi , Bydgoszczy we Włocławku rowniez i mowi ludzi sie zjedzie opn mowił z własnej praktyki bo juz organizował tam zloty motocyklowe tylko ejj on mi zaproponował spotkanie we Wtorek a moj ojciec wyjezdza w trase potrzebauje kogogs z Was aby podjechał do Włocławka i pomogl mi z nim gadac poniewaz sam 18 lat koncze dopiero w tym roku i moge mu sie wydawac nie kompetetnym konsultantem kto przyjedzie??
[ Dodano: 2006-05-07, 18:40 ]
Macieju myślałem o Tobie pnieważ masz najblizej....
Kurczę ja we wtorek pracuję,ale jedz na to spotkanie i zobaczysz co on powie-to bedzie dopiero wstępna rozmowa.Wybadaj teren i faceta.Powiedz mu,że kontakujesz się z salonem alfy i właśnie np.od soboty zaczeliśmy zapisy. Zobaczysz jak będzie z Tobą rozmawiał,jeśli bedzie miły to połowa sukcesu w kieszeni.
Mam nadzieję,że wkrótce więcej osób się zapisze,bo 10 osób to żaden zlot.Myślę,że musi być minimum 20 alf.W razie czego jak będziesz z nim rozmawiał a bedziesz potrzebował się z kimś porozumieć to śmiało dzwoń 502 305 560. Pozdrawiam.
P.S Myślę,że głowną kartą przetargową będzie lista pewnych osób na zlot-minimum około 20.Bo jak powiemy,że jest 10 to pomyśli - żaden zlot.
Sluchaj a moze dostosujmysie wspolnie kiedy mozesz sie spotkac i ty nie chce tego wszytskiego sam załatwiać musi sie jakoś zorganizowac konkretniej sam nie dopne tego na ostatni guzik
[ Dodano: 2006-05-07, 19:30 ]
W sumie tamten gosciu pro ponuje na spotkanie poniedziałek lub wtorek bo w srode jedzie na skrznki....
Masz GG ? Moj nr 1913305
no juz Ci cos napisalem ale sie nie odzywasz
Nic nie dostałem,wpisz ten numer ale w Tlen a nie gg
Napisz teraz do mnie,wyłączyłem blokadę
Nie no stary no pisze i nic moj numer 8492197 moze ty cos napisz lepiej
Już się połączyliśmy
Moze salon Alfy jakies gadżety nam sprawi. Działajcie chłopaki. Pojeżdzimy poswoich miastach może inny posiadacze Alf przyjada....Ale nas samych musi być dla pewności 20. Dam cynk do Siwego na forum
PAnowie ale mało osob potrzebujemy wiecej wiecej!!
[ Dodano: 2006-05-07, 20:48 ]
Ja juz dałem i dupa nikt sie nie odzywa tam wogole chyba wydaje mi sie ze olali nas z deka!!
Musi nas być około 20, ale 20 alf-to jest minimum.Jak będzie dużo osób to mamy zdecydowanie większe szanse.Ja nas bedzie mało to poważnie nie potraktują forum i bedziemy spaleni.
w moim miescie jest pare alf ale czy oni by byli chetni to ja niewiem sam.
może wydrukować jakieś ulotki i powżucać za szyby alf w swoich miastach i jakiś pobliskich z dniem miejscem i adresem strony aby mogli wejśc na forum i przeczytać co nie coś a nóż może ktoś się skusi i zawita . :mrgreen:
a co z tymi plakatami??? bo wkońcu co ma byc na nich napisane???
pozdrawiam
KUBAS mozna wydrukować każdy sam sobie takie wizytówki, biorąc na wzór te plakaty które "przyrządził" Maciej.
Acha....co do tych plakatów. Myśle że można wpisać Włocławek-Skrzynki. Jak myślisz Macieju?
no to co robimy tak ??? ja wydrukuje sobie i powkładam do alf z gryfiina i może skusze się na szczecin i polece chociaz ze to troszke czasu by tza było na to poświęcic i energi :roll:
pozdrawiam