to był mój wujek, Tymoteusz Dionizy.
Printable View
to był mój wujek, Tymoteusz Dionizy.
Dzisiaj (18,01,2010) ok. godz. 14,20 jechałem na moście trzebnickim za AR 156 2,0 TS w kolorze chyba cosmo blue na oryginalnych 15 aluminiowych i miała klubowe ramki, ja niestety z przodu nie mam, ponieważ się połamała, ja pojechałem prosto w Żmigrodzką a Alfa skręciła w Kasprowicza
Dzisiaj koło godziny 19.30 na A4 w kierunku wrocławia na wysokości Jaworzna wyprzedzałem śliczną 166 ma mysłowickich blachach. Może kogoś z forum?
Była naprawdę atrakcyjna!!!:D
srebrna 147 widzianą w wrocku pomachane odmachane :) ps. ale macie dziurawe drogi po tej zimie
Hello w sumie nikogo nie znam a jeżdżę po Wrocku grafitową 156 SW bodajże 30.01 jakoś w godzinach porannych na Kozanowie mrugnąłem jakiemuś koledze też w 156 (chyba) ale nie wiem czy jest Alfaholikiem... ogólnie mrugam wszystkim AR - tak już mam ;)
Wczoraj we Wrocławiu pod sklepem "NIE DLA IDIOTÓW" :D moją granatową 156-tkę puścił Pan w srebrnej 156-tce z bodajże czerwonymi skórami ;)
Od razu myśl: Ci Alfiści, to porządni ludzie są :D
To ktoś stąd ? :D
dziś rano (9-10) w drodze do pracy spotkałem dwie 156... jedną czerwoną SW na Królewieckiej - mrugnąłem długimi ;) drugą srebrną w sedanie na Osobowickiej - nie zdążyłem mrugnąć :P Pozdrawiam. :)
dzień wczorajszy - ciemna 155 Q4, pod praktikerem.
Z rejestracją ...XL, czy coś innego/nowego na mieście?
Jeszcze złapany przypadkowo ze 2 tyg. temu., prawidłowo zaparkowany Alfaholik.
Ciekawe czy się przyzna ;-)
http://digit.hdtv.pl/Alfa/f/ah/p10.jpg
Pozdrawiam, d.
przeglądam od czasu do czasu;]
Ino ilość postów mi się wyzerowała po modernizacji;]
Pozdrawiam widzianych wczoraj na trasie 8 do kłodzka:
Bordowa 145, zaraz za Bielanami, trochę się razem pobujaliśmy potem poleciałem ;)
Ciemna 156 SW po lifcie, mijana 2 razy.
Ciemna 156 FL koło Łagiewnik
Srebrna 156 w Rolantowicach
Srebrna 156 SW w Ząbkowicach, gdzie udało wymienić się pozdrowienia :)
Czarna 155 2.0 TS na Karkonowskiej
Pozdrawiam wszystkich kierowników :D
- pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 widzanej na światłach koło Tesco w Świdnicy
- dwie kobietki w 156 koło tesco świdnica - brak odzewu
- blondynka w 166 droga z Dzierżoniowa do Bielawy - tuz za przejazdem - było spoglądnie ale bez pozdrowień
- serdecznie pozdrawiam Pana w srebrnej 147 z napisem na szybie forum147.com - krótka wymiana zdań na stacji pod Tesco Świdnica
W poniedziałek we Wrocławiu mile zaskoczony byłem piękną, czerwoną o drapieżnym, sportowym zacięciu 147 16V. Piękne alufelgi, czyściutka i zaskoczony bylem głównie kierowcą który był w dość podeszłym wieku. na oko 60 lat bym dał.
ja dziennie spotykam po kilkanaście alf na wrocławiu (nawet nie zdajecie sobie sprawy ile ich jeździ) i nigdy nie pamiętam gdzie, o której i jaka rej. Jeżdrze firmowym renault więc nie macham poniewaz i tak nikt na mnie nie zwróci uwagi a jak zwróci to nie będzie wiedział o co chodzi.
---------- Post dodany o godzinie 20:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:50 ----------
więc pozdro dla wszystkich!!!
ostatnio dość często widzę w JG białą/kremową 156 SW, może ktoś z forum??
pozdrawiam kolęgę z którym dzisiaj sie mijałem w świdnicy, były światełka była też rączka ;)
a ja pozdrawiam kolegę z czerwonej 147 - widziany dziś około 10 na Osobowickiej we Wrocławiu - "przybiliśmy piątkę" i każdy pojechał w swoją stronę ...
a ja dziś na spacerku byłem z moim babeborn-em i widziałem 3 156tki, jedną145 i jedną bardzo ładną grafitowa 75tke wszystkie na Zabobrzu szok ile jest AR w JG szkoda tylko, że parę osób z Jeleniej odwiedza forum
Seksowna blondynka, biust D, szczupła w biodrach, w czerwonej brerze... Pomachała mi ręką i posłała promienny uśmiech. Spotkaliśmy się w korku na światłach. Wyszła z auta, chyba żeby dolać płynu do spryskiwaczy. Nie mam pojęcia, jak można jezdzić w takich wysokich szpilach???
Wspólnie dolaliśmytego płynu. Do pełna.
Po wszystkim, zapaliliśmy papierosa.
(No dobra, żartowałem....... :)
dzisiaj na a4 w stronę Katowic przed zjazdem na Nysę zdaje sie znowu spotkałem kolesia po 50 w AR147 z napisem na szybie club147.com ( ten z którym ost rozmawiałem chwile na stacji tesco w Świdnicy) niestety jechałem citroenem więc mnie nie poznał :(
Dziś przed godziną 11 na ostatnie ułamki sekund zielonego światła na Jana Pawała wpadła 155tka (DW62XX) od strony podwala, czyściutka czarnulka :) Ktoś z forum ?
Dawno nie widziałem Brery na ulicy, aż tu patrzę, koło Dworca Świebodzkiego identyczna jak moja "rosso alfa". Kup tu człowieku niszowe auto, żeby za często nie spotykać takiego samego na drodze, hehe. Pierwsza przejażdżka po mieście, i tu takie spotkanie. Brera ta była na wrocławskich numerach, końcówka to chyba JM - ktoś z forum może?
parę jest brerek we Wrocku, trzy na pewno.
przez cały weekend na trasie DTR-DW-DST spotkałem: 5 166, duuuuuuuuuużo 156, kilka 145 i 146, jednego spider-ka, kilka 159 i 147. W sumie tylko jedna osoba się przywitała :(
dzisiaj skacząc po kanałach tv i szukając czegoś sensownego w tv chyba na Polsacie emitowali chyba film "Pierwsza miłość" z Wrocławia i tam pani podjechała ładną Alfą może kogoś z forum DW 99---
a ja już nie piszę kiedy i komu mrugam i macham bo ciężko to wszystko spamiętać...
(tylko dziś w drodze do pracy spotkałem chyba 4 albo 5 AR ale tylko jedna i to chyba Pani kierowniczka mi odmachała ze 156 po FL na królewieckiej) Myślę, że moja Bella we Wrocławiu jest dość charakterystyczna bo blachy zaczynają się od ERA...