Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba :D
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot! :rolleyes:
Printable View
Świetny artykuł!! I nawet dwie moje fotki użyto, to mi się podoba :D
Pozdro dla wszystkich i czekamy na następny spot! :rolleyes:
SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA ADMINISTRACJI
bez której pomocy nie byłoby w Auto Świecie ani zapowiedzi ani tym bardziej relacji!
W sprawie wykorzystanych zdjęć to napisałem na PW do wszystkich tych, których zdjęcia mogły zostać wykorzystane.
Dostałem maila dzisiaj maila od AŚ :)
Cytat:
Witam:)
W poniedziałek w kioskach ukaże się "Auto Świat" z dodatkiem Market, w którym zostanie opublikowana relacja autorstwa Waszej koleżanki. Co prawda tekst został mocno okrojony ponieważ niespodziewanie zmieniamy formułę publikowania tych relacji (zmniejszamy ilość miejsca), ale myślę, że mimo to wzmianka o Waszym klubie na łamach gazety Wam się
spodoba:)
Zachęcam do dalszej współpracy:)
W takim razie zapraszam do kiosków :P
No i jesteśmy w gazetce :) właśnie przed chwilą czytałem, tylko szkoda że tak obcięli nam artykuł i 1/3 strony tylko zajmuje! Ale zawsze lepsze to niż nic :)
koledzy a może jakies spotkanie by sie zaplanowało w przerwie między świetami a sylwestrem? może Świdnica? może Dzierżoniów? może Bielawa? Inne propozycje? Piszcie!!
wooooo nowy kolega ze Świdnicy :D dobrze wiedzieć, 166ka będzie pierwszą klubowa z okolicy chyba
co do spotu to ja nie mam nic przeciw byśmy po świętach, choć na chwilę coś małego zorganizowali:)
ja się piszę.. tylko niech może mrozy lekką ustąpią :P
pierwsza ze świdnicy ?? co zaszczyt reprezentowac ar166 ze Świdnicy! byla jeszcze jedna...kręciła sie po Świdnicy ale sie już rozbiła :( szkoda mi jej 2.0 turbo. Ale co tam przynajmniej mam od kogo częsci kupowac ;)
jeżeli będę mógł zawitać, to z miłą chęcią się piszę na mroźny spocik :). Pozdrawiam
hmm ja dopiero w środę jestem wolny i nie mam nic przeciwko temu aby spotkać się na jakimś duuużym parkingu czy polatać po górach na ręcznym :)
środa mi pasuje, w zasadzie to kazdy dzien do 4 stycznia mi pasuje :) można by sie spotkac wieczorkiem pod leroyem w świdnicy tam jest w miare fajny i dobrze oświetlony parking.....chyba, że są inne propozycje.
no dobra, mi środa leży jak najbardziej. tylko tak około 16-17 bo rano jadę na narty :) Pewnie jeszcze ktoś podjedzie :)
Dobra, środa, 17.00, Leroy /okolice Tesco jak by ktoś nie wiedział/ jakoś tak w widocznym miejscu niech stanie ten kto pierwszy zajedzie :P
To kiedy ten spocik będzie.Wreszcie będę mógł się spotkać z ludzmi z forum.Przyjade na 1000%
no właśnie spocik w najbliższa środę, 23go czyli jutro czyli dość spontaniczny taki w sumie:D tylko się teraz zastawiam czy jak byśmy się np nie umówili na niedziele po świętach np. też jakoś tak wieczorkiem to może wyszło by z tego jakieś większe spotkanie poświąteczne :P ..są jacyś chętni bardziej na niedziele niż na jutrzejszą środę??
ale jak na teraz to mini_spot 23go, środa, 17.00, parking Leroy Merlin
Ja chętnie bym przyjechał tylko na środę już coś zaplanowałem innego i dopiero samochód od mechanika odbiorę w środę po południu. A w weekend bardziej nie da rady? Czy każdy cały czas świętować będzie?:)
mi pasuje i środa i niedziela :) w niedziele na bank będzie troche więcej miejsca na parkingu bo jutro to pewnie straszny tło będzie.
No to jak Koledzy jutro sie spotykamy,czy nie? Ja już na spocik zwarty i gotowy,nawat szybcie z pracy sie urywam.Wiec ???
tak tak.. mini_spocik jutro o 17.00 pod Leroy'em /okolice Tesco/. Będę trochę wcześniej to postaram się stanąć tak bym był widoczny:P ..przy dobrych wiatrach będzie Nas 5-6 aut :D
Ok będę na pewno.
ok to ja też podjadę.
dzięki za spota! 7 aut to świetny wynik :) ..tym bardziej że to był taki szybki spontan :) pzdr i do następnego
racja miłe spotkanie, wrzuc jak możesz jakies zdjęcia. Do następnego koledzy!!
Dzięki chłopaki na spotkanie! Było miło i sympatycznie.Oby więcej takich spotkań!
fajnie, fajnie tylko troszkę ziimno było, ale atmosfera ciepła oczywiście ;)
właśnie co do fot to mi wszystkie wyszły nieostre:P ..ale nie tylko ja robiłem foty więc wrzućcie jak coś macie
I jeszcze raz - Wesołych!!!! ..i Alfy pod choinką ;)
Zdjęcia tez mi sie troche rozmazały ale co poradze....robione telefonem, ważne że są wogóle.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/12/129.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/12/130.jpghttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/12/131.jpg
Ps. sorry, że niema wszystkich samochodów na zdjęciach ale mi sie nie zmiesciły.
Spontaniczny spocik bardzo udany:) To dobrze wróży na wiosnę. Ja dodaje zdjęcia od siebie. Też niewyraźne, bo robione telefonem ale są:) A jak tam ktoś Alfę znalazł pod choinką?:P
Było sympatycznie, czekam na następne spoty ;) Swoich zdjęć nie zamieszczę bo są niewiele lepsze....
W związku z wiosennym dwu dniowym spotem o którym mowa w osobnym temacie proponuję małego spota w najbliższą sobotę 13 marca o godz. 14:00 w miejscu początku i końca wiosennego spotkania czyli w Bielawie na zbiorniku OWW Sudety na ul. Wysokiej.
Spot w Bielawie|parking OWW Sudety (jezioro) - ul. Wysoka|sobota 13 marca
godz 14:00
Mapa z miejscem spotu
Opis miejsca spotu
Myślę, że problemu z dojazdem nie będzie ponieważ przy głównych krzyżówkach umieszczone są drogowskazy "OWW Sudety"
wpadam na pewno :)
ja odpadam mam wyjazd z pracy.
ja się pojawię
pytanie techniczne ile zajmuje dojazd na miejsce spotkania z Wrocławia osiedle Gaj koło Piotra i Pawła dzięki
no może troszkę ponad godzinę.
mam nadzieję że mimo że mało osób tutaj pisze że będzie to spot się odbędzie i nie jest odwołany
no ja będę na pewno, Ystian też i gorąco wierze że to nie wszyscy :D
ja również witam w sumie nie daleko ja na Strońskiej
Spotkanie w niedziele aktualne?
no właśnie chyba nie :P znaczy ja odpadam bo mi robota wyskoczyła, cały weekend robię, mam termin na poniedziałek i lipa:/ chyba się dopiero za tydzień we Wrocławiu spotkamy i tam się ustali może jakieś konkrety co do kolejnego weekendu i jakiegoś małego grilla ;) myślałem żeby gdzieś tego grilla zrobić w połowie drogi między Wrocławiem a Świdnicą tak by zachęcić trochę więcej osób z Wrocka. Może Sobótka, może gdzieś w Mietkowie nad jeziorem? Choć osobiście nie wiem jak to tam teraz wygląda, dawno w tych okolicach nie byłem.