Alfisti Północ.
Printable View
Alfisti Północ.
Alfistipolnoc
Kto z was chetny na wypad na ogolnomarkowy spot ktory odbedzie sie na dachu galerii metropolia w gdansku 29.12.2017 o godzinie 20:00? Ja napewno jade no i dwie osobo napewno z alfisci polnoc :P
Tez prawdopodobnie wpadnę moją gt :)
a na kołpakach można podjechać?xD
Jak nie jak tak :P
Panowe i panie , kto chętny to mały spocik dzis w klifie na 19:30 :) Zapraszam chętnych :D
Siema, dzisiaj o 19:00 jest planowany mały spot na Polance Redłowskiej w Gdyni. :)
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Moze ktos sie wybiera na zakonczenie sezonu w ustce od chlopakow z alfa romeo baltic? ;) ja wjeżdżam
https://www.facebook.com/17502064151...4798187406669/
Poniedziałek 29/10 godzina 19:00.
Centrum handlowe Morena. Gdańsk ul. Schuberta 102A. Poziom -2. Potem jakieś jedzonko w Subway’u.
Szczególnie zależy mi na Giuliettcie Veloce, ale zapraszam każdą Bellę - ktoś chętny :)?
Jakby co jestem chętny na następne spoty, a tego po prostu przegapiłem :-)
ja jeszcze nikogo z Was nie znam, ale chętnie poznam - będę obserwował temat :)
Pozdrowienia :rock:
Moze w sobote(11-01-2019) jakis spocik ?
Taki na nowy rok :)
cholera - za rzadko tu zaglądam :D
Ja nauczony doświadczeniem włączyłem powiadomienie :cool:
Może przyszły weekend (09-10.03.)?
Ze spotami w trojmiescie od 2 lat dupa i cisza. Że tak powiem kiedys to bylo ;)
Serio ja tu troche ruszalem i zapraszalem na spoty. I z moich kilku zaproszeń raz jedyny raz przyjechal ziomek z ELBLĄGA , a drugi z Gdyni. I to by bylo na tyle.
Polecam fanpejdz i grupe alfa romeo Baltic. Chlopaki z okolic gdanska(miastko) czesto robia spoty i to bardzo liczne :)
wiec jak ktos chce sie pospotykać to niech na trójmiasto nie liczy ;)
Chyba nie może być aż tak źle...
Spróbujmy: czwartek 07.03. około 19-stej lub sobota 09.03. około 11-stej (zdążycie wytrzeźwieć :P)?
Ps. Ciekawe czy ktoś tu wejdzie do tego czasu :rolleyes:
mi 28 odpowiada :P
W sensie 28.03. - za trzy tygodnie?
Rzeczywiście może być ciężko się tutaj zgrać :D
Ale zważając na ruch w wątku, może taka odległa data to dobra myśl.
Ciezko ciezko :) 28 z czech bede wracał wiec ja minus :)
To moze 8 marca ? W piatunio
Oj nie wiem czy mnie żona wypuści 8 marca... ;-)
NO TO Jutro ? (09-03-2019) tak by bylo sloneczko :D np Metropolia na dachu. Tam jest 0 samochodów praktycznie
Jestem za! :-)
O której?
hmm 14:30 ? tak by bylo all spoko !
To bedzie ktos ? :D
Jak ktos nadal chetny na zlocik to zapraszam. Ja z kolega bedziemy obaj gt :) pare alfek sie jeszcze chyba pojawi z tego co wiem :)
https://www.facebook.com/22153695385...3328998383831/
ja takze bede :)
no nie mam odpicowanej ar ale bedeee !!!
Przypominam o jutrzejszym zlocie. Sobota 18.00 parking podziemny Galeria Przymorze. Zapraszamy :)
Też nie mam nic na sezon nie założone, ale spotkać się można :D
Bylo supcio ; )
jak na 1 moj spocik mi sie podobalo
W sobotę (18.05) o godzinie 17.00, spotykamy się na Westerplatte. Trochę ludzi będzie , paru z Elbląga Olsztyna i okolic , a także z 3miasta. Zapraszamy :)