Załącznik 88277
Żartowałem to nie moja, stało to na allegro jakiś czas temu, instalacja instalacją- chociaż czapki z głów, ale kolo rozwalił mnie "sportowym dolotem dodającym kilka kucy". Mam gdzieś jeszcze lepsze
Sokół ładnie CF3 tak jak widzę maja dużo ładniej przy wtryskach kable, wcześniej szły górą i jak fluki wystawały, w porównaniu do mojej twoja jest chyba wzorcowo w tym miejscu, choć i u mnie mało widać- najbardziej wali po gałach czujnik temperatury przy korku oleju.
Załącznik 88276
W mojej przewody nad skrzynia są krótsze, bo puszczone prosto, nie tak jak u ciebie omijają wybieraki (wada taka że muszą być dobrze ułożone, co jakiś czas temu jednemu panu nie wyszło to 4 i 6 wchodziły z oporem), no i chyba wszystkie są krótsze, no i kompa mam bardziej schowanego. I całe plusy, u ciebie najlepszy jest patent z końcówka do tankowania- tak zawsze powinno być, a nie kaleczyć karoserie dziurami, reduktor też muszę tak opatulić na przyszłą zimę.
Mam pytania, to ty szorowałeś komorę silnika czy poprzedni właściciel, bo tak jak patrze na zbiorniczki i podpora do której jest przymocowany reduktor wyglądają na nowe (skąd zbiorniczki jak coś, bo też zachciało mi się wymienić), komora wyszorowana na błysk i te malowanko, czym to robiłeś??????????