ciężko temat ale dyskutujemy o tym. mam nadzieję że w najbliższym czasie się to zmieni.
Printable View
ciężko temat ale dyskutujemy o tym. mam nadzieję że w najbliższym czasie się to zmieni.
nareszcie się załapałem na ramki...
jupi :)
będę bardziej widoczny;]
moje po miesiący i cotygodniowym pucowaniu auta są jak nowe :)
zobaczymy po zimie.
Pozdrawiam,
Adam
Dzisiaj dotarły do mnie rameczki w sobote montaż :D
dotarły do ciebie te co bobryt wczoraj wysyłał ??
Przed chwilką siedzę sobie i myślę ciekawe czy te ramki dzisiaj dotrą, w tym samym momencie nadjechał listonosz z paczuszką :D Telepatia :D Rameczki już na aucie, jak na razie są za czyste w porównaniu z autem i zbyt się wyróżniają, ale po paru kałużach będzie ok :D
Ja tez dzisiaj dostalem paczke :) a tam zamawiane rameczki i etui :) wszystko bardzo ladnie wyglada:) Jestem bardzo zadowolony teraz tylko czekam na koniec pracy zeby je zamontowac na aucie :)
kurw.. a ja nic nie mam :(
Napewno dojdzie :) jak nie dzisiaj to jutro :) chociaz nasza poczta to lubi platac figle ;) ale jak narazie to mnie zadziwili szybkoscia :)
DOSTAŁEM !!!! jupiii , DZIĘKI BOBRYT !!!
wszytsko super już na aucie ramki smycz na szyi etui w kieszenie JESZCZE RAZ DZIĘKI :)
Ramki i smycz i ja w koncu dzis odebralem, teraz tylko czkac na utko i zamontowac :) A wygladaja super !
odebrałem dzisaj z poczty (doszly wczoraj) i są swietne! :)
piękne superramki !!!!!
mimo iż mój zderzak robi teraz jako spychacz, to ramki są nadal całe:)
Moje na 100-lecie też super:)
Wlasnie dostalem ramki z ostatniej parti i sa bajera !
Dzieki bobryt,
a przyniosl mi listonosz-alfista latajacy czarna 147
Ja tez nie mam powodu do narzekań na rameczki, póki co spisują się odpowiednio do postawionego zadania czyt. informowania o alfaholizmie i forum:D
mattom - tu mu następnym razem wizytówkę daj ;)
Chyba wyczytal adres na ramkach ;) a jakiego banana miał jak sie pytał do ktorej to czy do 145 czy 166 ;))
Tez dzis dostalem,fajne i 3 szt wizytoweczek,tylko mam male pytanko,poco cale ramki nie wystarczylyby te plastiki z logo?przeciez i tak kazdy ma ta duza ramke
Są różne ramki, nie zawsze wkładka by pasowała.
U mnie ramka jest już dość długo i jak na razie jest super, oby tak zostało.
u mnie ponad rok i jest wszystko ok, tylko jedna odpadła gdzieś kiedyś po drodze i już się nie znalazła dlatego zamówiłem kolejne.
Ale odpadła nie sama z siebie bo w ten sam dzień jakiś "niedzielny kierowca" cofając uderzył w ramke i pękł jeden zaczep
Oczywiście szkode wyceniłem na.... 30 zł :) hehe
Witam,
dziś założone, pasują idealnie :)
Ja swoje też właśnie odebrałem wczoraj. SUUUPERRR :) i wizytóweczki "sztuk czy" ;)
Witam mam swoje rameczki od 6 miesięcy i przyznaję że są świetne kolor super nawet nie bardzo widać żeby się brudziły
taki "How it's made" ode mnie ;)
http://img819.imageshack.us/img819/5...rozmiar.th.jpg
Bobryt podejrzewam, że nie wziołeś wszystkich na raz tylko zawsze jak idziesz z samochodu do domu to bierzesz z sobą 1 lub 2 pakiety ? ;)
100% ALFAHOLIK :D
Nie to zdjęcie sprzed urzędu pocztowego, tuż przed wysyłką :D
5 godzin na poczcie... to trzeba miec stalowe nerwy ;)
ma się swoje sposoby ;) tutaj było ok. 180 ramek, przed kursem na Pocztę :) Na Poczcie 1,5h. Fakt, gdybym nie miał znajomości spędził bym pewnie z 3h pod okienkiem ;)
Aż nie chcę myśleć co "przeżyjesz" wysyłając kolejne 400 ramek :D
szkoda że się nie moge wypowiedzieć na ten temat widziałem je tylko i trzeba przyznać że są gustowne, prze gapiłem ostatnie zamówienia i muszą czekać cierpliwie na następna sprzedaż ;-(:(
A kiedy będzie następna?
no to się piszę :)
Wczoraj dostałem, dziś założyłem i wygląda świetnie.
ramki założone jesienią i puki co zima im nie straszna, cały czas prezentują się bardzo dobrze
Na autku od lata i wszystko w super stanie, jak wyżej zimy się nie boją :D