OK już przygotowany :D ,damy rade jak zawsze:jester:
Pzdr
Printable View
przykro mi moji drodzy ale mnie jednak raczej nie bedzie ;/// ale mam nadzieje ze uda mi się was wszystkich poznać na kolejnym spocie :) pzdr
Dobra, czyli 13.00 jestem pod Rudą.
Dopiszcie mnie do listy - pojawie sie na 100%
1. Ferrari
2. Sław
3. plancior - jak będzie 17 to 50/50, jak 18 to 90%
4. patryk_wey
5. Puotek z Dominiką
6. Varrels+dziewczyna(Najlepiej 17)
7. aniucha05 - 18-tego na 100% ze względu na spot 17-tego w Tychach
8. Krzysiek866 jeśli to będzie 18.10.2009 r
9. Robak
10. DeeS +Rufik
11.peteja --- jak będzie 18-tego[/QUOTE]
12. palchon na 90%
13. Scoobi83 100%
14. Piter
15. 100pikseli + jedna osoba ja dojade od razu do rybnika bo i tak całe tychy tam jadą
16. Andy
17.wind 50% wszystko zalezy od nastroju baby
18.77alfisti
19. Lucas12053
20. saymon
21 bracik156
22 buszmen
23. QFoR ( tak na 70% zależy od pogody )
24. GrzesiuŻar
25. majcher70
26.Tomek i Gosia
27. szelma40
3 godz.45min.:D
Zostaw, na Grillu poczyścimy :D
QFoR - czyli będziesz?
Pytanie - czy wszyscy będą pod Carrefourem czy ktoś jedzie od razu do Ferrari?
No pogoda jak na razie prawie idealna.
BĘDZIE SIĘ DZIAŁO
1. Ferrari
2. Sław
3. plancior - jak będzie 17 to 50/50, jak 18 to 90%
4. patryk_wey
5. Puotek z Dominiką
6. Varrels+dziewczyna(Najlepiej 17)
7. aniucha05 - 18-tego na 100% ze względu na spot 17-tego w Tychach
8. Krzysiek866 jeśli to będzie 18.10.2009 r
9. Robak
10. DeeS +Rufik
11.peteja --- jak będzie 18-tego[/QUOTE]
12. palchon na 90%
13. Scoobi83 100%
14. Piter
15. 100pikseli + jedna osoba ja dojade od razu do rybnika bo i tak całe tychy tam jadą
16. Andy
17.wind 50% wszystko zalezy od nastroju baby
18.77alfisti
19. Lucas12053
20. saymon
21 bracik156
22 buszmen
23. QFoR ( tak na 70% zależy od pogody )
24. GrzesiuŻar
25. majcher70
26.Tomek i Gosia
27. szelma40
28.Mariusz i Mirka tez jada :)
nie wiem jeszcze jak Korczu
:D Ferka prawie cały parking bedzie:):) hahha
Pzdr
A Ja tylko chciałbym przypomnieć przyjezdnym że są nowe fotoradary w rybniku, na wlocie od strony żor ( na dwupasmówce) i od strony gliwic. Ładne nowe szare słupy;)
Szerokiej drogi
Jeśli któs jedzie od strony wiślanki przez żory w kierunku rybnika to mogę pomóc.
Na ul Żorskiej jest lotnisko, mogę tam się zatrzymać i poprowadzić kilka aut do carrefoura. Ktoś chętny?
2 godz:D
no to jo już wyjeżdżom do zobaczenia :D he hee...
Dziękujemy z Ela za spędzony czas:) było super Ferrari chyba zamówił pogodę. Cekam na Fotki.
no więc po kilku złamanych przepisach drogowych, kilku nawrotkach i zdartym gardle
przez CB w końcu dojechaliśmy do domu :)
dzięki wszystkim za bardzo udanego spota w miłym towarzystwie i chyba
ostatniego grila w tym roku :)
pozdrowionka dla wszystkich ...
dzieki za miłe towarzystwo, było super. Zamieszczom link do fotek z mojego aparatu
http://www.sendspace.pl/file/61960ecc46ce19aea10394a
włazicie, klikocie pobierz (na samym dole) i śmigo.
P.S. niestety tylko 20 KB/s (chyba że ktoś mo tam konto) ale zawsze lepij coś niż nic.
Jeszcze roz dzieki i pozdro. Do następnego
Ja również dziękuję za spotkanie. Niestety nie mogłem zostać dłużej :(
Właśnie wrzucam filmy na yt, podam linki jak już będą.
Siemka dzięki za wspólnie spędzony czas!! Pozdrówka i do zobaczenia na następnym spocie(mam nadzieje że jeszcze w tym roku !! ) Pozdro
Tadek dziękujemy za gościne w twojej weekendowej Rezydencji.Strasznie dużo alfek się zjechało normalnie szok miło zobaczyć je wszystkie na jednym parkingu gdzieś na końcu świata hheheeee
Ja tez juz wrocilem do krk. Dzieki wielkie za mile spedzony czas :) i do zobaczenia na nastepnym, oby jak najszybciej :)
Dzieki za spocik ;) Było fajnie!!
Szkoda mi, że moja Alfa nie stała razem z Waszymi na parkingu, ale za to ja mogłem postać z ich właścicielami, zjeść kiełbaske, napić sie piwka, pogadać, pośmiać się - tego mi było trzeba ;) Mimo tych wielu miłych wrażeń czuje niedosyt, więc mam nadzieje że zimą odśnieżają ten parking :P i Ferrari nie będzie miał nic przeciwko jak się wprosimy w niedalekiej przyszłości :D hehe
Pozdrawiam wszystkich :)
Co tu dużo pisać :) jak to u ferki było zajeb.....:D no i ekipa dopisała:) aniucha niebieskich ściągnęła ;) :P hahah do następnego!!!!!
Pozdrawiam serdecznie
wlasnie, co ta policja chciala ? :D najpierw przyjechali peugeotem i pojechali od razu a potem suka przyjechala...cos im sie nie podobalo ? :D
My tez dziekujemy za zaj.... spotkanie jak zwykle Ferdek spisoł się na medal no i ekipa Alfaholików tez no ok nie tylko A..... :D:D:DPozdrawiam:hello:
Zajebista impreza wlasnie wrocielem do domu :D bo z rufim bylismy na %%%%%%%%% pod bieronka hehehehe aniucha dala czadu moja AR 1 i 2 do odciecia i gumisie sie zjawili :D:D:D
Pozdro all za niezly spocik nie ma to jak spocik u ferki
a mnie kurde znowu nie było :D:D
opony byłem oglądać :P
ha ha ha
Żałuj bocian ;)
Dzięki wszystkim!