Ja jestem jak najbardziej za tylko wyzdrowieć muszę:( Dajcie jakieś propozycje w sprawie terminu
Printable View
Ja jestem jak najbardziej za tylko wyzdrowieć muszę:( Dajcie jakieś propozycje w sprawie terminu
Heh no właśnie - byłem nawet w sobotę w Łomży a zupełnie zapomniałem, że już dawno nic nie organizowaliśmy.
velpol tobie to chyba raczej sobota by pasowala???
Myślę, że każdemu sobota lub niedziela by pasowała;)
witam SzlendaX sporo czasu minelo ;) mialem zajac sie organizacja spotow w lomzy ale kompletnie brak czasu a w zime alfa u mnie zawsze spi ;) a teraz traf padl ze do wrzesnia jestem w UK. Ale ostatni widzielismy sie na torach ;) podobno robert u was pracuje ;) chyba mowil cos o moim delikatnym modzie? 18'' i 4 wydechy ;) wymieniony kompletny ukald wydechowy ;) Ale we wrzesniu dalej modyfikacje car audio za blisko 40k, obszycie wszystkich platikow w skorze a na wiosne nowe malowanie z pelnym pakietem ospoilerowania z wersji CUP ;) tak wiec na przyszla wiosne bedzie miazga pozostanie do kupienia silnik J10 i bedzie zrobiona tak jak wymarzylem :D
brudna ale narazie tak sie prezentuje
http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...4f0188d8204024
http://images39.fotosik.pl/688/354f0188d8204024m.jpg
tyle ze juz wstawiona do garazu na pol roku :( na jesien postaram sie wieksza impreze w lomzy zorganizowac i oczywiscie zapraszam na wspolne wyjazdy na spoty w wawie.
tak konradzik mijaliśmy sie na torach ale zobaczylem ciebie w ostatniej chwili wiec nie zdsazylem machnac;] Robert mowil ze zrobiles pare modow;] zdjecia felg widzialem na alfaclub'ie. na real wygladaja podobno jeszcze lepiej ;] trzeba to zobaczyc;] a kiedy uciekasz do UK?
niestety juz jestem wracam w polowie wrzesnia bo od pazdz semestr mi sie zaczyna.
Na zywo naprawde niezle to wyglada ale nie ma jazdy na 18 ;/ dziur tyle ze szok jezdze na okolo i max 40-50km/h.na jesien bym posmigal do arkadii na spoty ale w zime alfa nie jezdze wiec przed chce audio zalozyc i skora obszyc plastiki eh zawsze brak czasu
To i ja się piszę. Jestem za niedzielą.
Może warto jeszcze trochę poczekać na słońce?
a tam czekac;] dzisiaj juz bylo fajnie cieplo i mysle ze taka pogoda powinna sie utrzymac do niedzieli:)
panowie mala propozycja na wrzesien na lomzynski /podlaski zlot AR weekendowy. Miejsce to mazurskie jeziora. Sobota + niedziela. Termin to 2 polowa wrzesnia jak juz ruch turystyczny oslabnie ceny beda nizsze i ja wroce z UK :D
Mam na oku osrodki nad jeziorami ceny prezentuja sie w granicach 60-100zl z wyzywieniem od osoby. W gre chodza pensjonaty i hotele. Proponuje wspolny przejazd z lomzy do osrodka. Atrakcje przewidywane to quady, kajaki ognisko z impreza. Moje pytanie czy byliby chetni. Mysle ze jest sens rozwazac wyjazd jesli zglosi sie 5 zalog. Czekam na opinie i moge organizowac termin. Termin uzalezniony jest od III Ogolnopolskiego zlotu gtv/spider ktory tez jet we wrzesniu ale termin bedzie ustalony na dniach i podalbym termin tego wyjazdu. Sa chetni??
witaj jestem tu nowy ale patrze że jest nas tu parę maniaków i też się piszę na takie spotkanie zapoznawcze :) pogoda coraz lepsza wiec można by było coś zorganizować
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...tml#post530418 <-- KLIKNIJ :D
Koledzy moze bysmy cos zorganizowali??
Ja się pisze tylko najpierw doprowadzę swoja AR do porządku:)
No a wlasnie co sie stalo twojej belli?? bo tak z daleka tylko widzialem jak juz stala na parkingu.
Wpadajcie na spota do Białegostoku w niedziele godzina 16 wiecej info na forum PKAR koledzy z Lanci z Łomży wpadaja wiec i wy wpadnijcie
Mi się niestety maska otworzyła podczas wracania do Łomży ;/
Kledzy i jak z jakims malym spotem??? czekam na propozycje...
Dostalismy zaproszenie jako Podlaski Klub Alfa Romeo na prezentacje Alfy Giulietty QV. Prezentacja ta odbędzie się w piątek na terenie Lotniska w Białymstoku. Będzie możliwośc napewno pokazania się większemu gronowi ludzi jako klub no i oczywiście przejechania się. Mam nadzieję że bedzie nas jak nawiecej.
Witam Kolegow z Łomży, Ełk i okolice zapraszają na II SPOT Alfamaniaków z Warmiii i Mazur
Miejsce - Parking pod Kauflandem Ełk
Data - 09.07.2011 (sobota)
Godzina -17.00
W programie - sprawdzenie mocy na obwodnicy i przejazd promenadą + Hot-Dogi z BP :)
Zabrać - dobry humor i aparaty fotograficzne
Jestem tu od nie dawna więc się przedstawię: Mój Nick - Alfa156, imię -Zbyszek. Jestem z Łomży, a jedżdżę 156 2.0 ts + LPG. 1999 r.
prpozycja Konradzikawydała mi się dosyć ciekawa i może by coś z tego wyszło. Ja jestem chętny. Pozdrawaiam wszystkich alfaholików
witam:) ostatnio sie nikt nawet nie odzywal na ŁOmży...
moze zrobimy maly spocik??? jakies propozycje????
Ja bym się pisał na jakiś spocik, ale widzę, że w Łomży i okolicach nic się nie dzieje... Posiadaczem AR jestem od niedawna więc nie znam żadnych "alfiarzy", a ci których spotykam na ulicach Łomży i nieraz Kolna, jadą patrząc przed siebie i sprawiają wrażenie całkowicie niezainteresowanych środowiskiem Alf. Myślałem, że na forum łatwiej będzie poznać się, nawiązać znajomość po to, by wreszcie doprowadzić do spotkania. :(
Witam Alfistów z okolic Łomży!!
Jestem od nie dawna i na forum i w posiadaniu Alfki :). Codziennie do pracy jeździ nią moja kobitka. Ja śmigam w weekendy.
Chętnie wymienię doświadczenia z alfistami.
Pozdrawiam
DF
Witam,
Miałbym prośbę do osób z Łomży o oglądnięcie auta, albo chociaż opinię o nim. Auto jest dla mojego ojca, ja mieszkam koło rzeszowa więc podróż po szrot raczej by mnie nie ucieszył. Wiem, że to nie ten dział, ale tutaj mam największą nadzieje na odzew. Z góry dziękuje i pozdrawiam Alfaholików:)
http://otomoto.pl/mercedes-benz-c-27...C22140140.html
Kolego,
mogę zerknąć na to auto ale najwcześniej po niedzieli będę w Łomży w dzień.
DF
Będę bardzo wdzięczny Ci:)
Witam towarzystwo alfaholików po ponad rocznej mojej nieobecności powróciłem na rejony z nową bellą jak sie zorganizuje jakiś spot to przedstawie moją nową zabawke.
o widzialem dzisiaj twoja nowa alfetke:):) Ładna Ładna. Gratuluje :):)
Wiam że ładna mi też sie podoba a ciebie zauważyłem w ostanim momęcie ale i ty ucichłeś na forum
o bo ostatnio to sie nikt nie udziela na forum a sam z soba nie bede pisal :) mozna cos zorganizowac, jakies male spotkanie . Tylko najpierw trzeba zebrac troche ludzi albo sie przejechac do Bialego jako delegacja z Łomzy :) Annik widzialem twez twoja Belle tez ładna :)
Zgadza sie troche ucichło ja sie też musze wytłumaczyć bo sie nie udzielałem ale byłem na emigracji można coś zorganizować ale jak sie ociepli nie będzie zbyt przyjemnie stać i dzwonić zębami
tak zgadzam sie. To teraz jestem ciekaw ile jest zainteresowanych osob na spota???
zobaczymy może ktoś sie jeszcze odezwie ja nie znam ludzi z ostatnich spotów a jak sie nikt nie odezwie to zaczniemy od nas dwóch jak za pierwszym razem ha ha
Dajcie znać jak się zorganizujecie.
Pozdrowienia z Mikołajek.....co prawda to nie Łomża , ale dość blisko :D
już coś sie zaczyna dziać poczekamy może odezwie sie ktoś jeszcze
zgadzam sie:) dobrze by bylo jakby sie pojawilo pare autek :) Wiec czekamy na reszte kolegow ktorzy sie zadeklaruja i wtedy ustalimy jakis termin:)