Witam.
niedziela 28.11.2010 godzina 17 :D
Printable View
Witam.
niedziela 28.11.2010 godzina 17 :D
No niedziela mi chyba najbardziej pasuje :D godzina też może być :D
Ja póki co odpadam. Chyba ze seba mnie przygarnie do siebie :))
Witam.
Proszę wyznaczyć miejsce minizlotu i potwierdzić termin.
1. alfa_fan
Siemanko, myślę że miejsce to parking pod którąś galerią, moim zdaniem albo Mazovia albo nowa Mosty na ostatnim piętrze, dużo miejsca. Termin to niedziela godzina 16-17. Pozdrawiam.
Witam!
To ustalcie panowie dokładnie ten dzień bo ja z racji tego ze bardzo czesto u was bywam też bym sie na to pisał:)
Jezeli będzie to sobota - to jestem na 100% , jezeli niedziela to na 90%:P
a jezeli nie dacie rady się zebrać w ten weekend to może byc nastepny, nie ma problemu;)
Panowie no to jak pasuje Wam :) mi pasuje niedziela godzina 17 :)
Mi bardziej 16, ale może od 16 do 17 i zobaczymy kto przyjedzie. A która galeria Mosty? Mazovia?
nie no spoko może być i 16 :D wrócę z pracy szybko się ogarnę i zalecę :D hmm nie bylem na parkingu mostów ;> jak mówisz gdzie lepiej ;>
Na Mostach widzialem ze parking jest kilku pientrowy, na drugim bylem, nie wiem czy nastepne piętra są otwarte ale chyba tak. Więc może mosty na ostatnim piętrze które bedzie otwarte, może byc?
no może może :D mi tam pasuje wszędzie :D napewno się znajdziemy :D to jak jest więcej chętnych ;> :D
Ciekaw właśnie jak to będzie. Ktoś się napewno pojawi:)
Witam.
To co? Mosty od 16.00.
Kurde, muszę umyć bellę :)
No tak ustalilismy, jakoś chyba się tam znajdziemy:)
Przykro mi Panowie ale niestety nie bedzie mnie, coś mi wypadło a szkoda bo sie cieszylem na to spotkanie. Szkoda, innym razem bede, jak bedzie jeszcze cos takiego. Pozdrawiam.
---------- Post dodany o godzinie 14:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:54 ----------
Ale jak mi się uda wyrobic to wpadne choc na chwile:)
A ja dopiero wróciłem z tego płocka:)
Moze nie było nas aż tak wielu, ale miło było was poznać.
Pozdrawiam i do kolejnego spotkania
Piotrek to trochę sobie posiedziałeś :D pewnie lampka przeszkadzała :D no jest tak jak mówisz dużo nas nie było ale dobrze tak się spotkać i pogadać :D pozdrawiam :D
No fajnie było choć na chwilę:)
Panowie może jakiś ,,śledzik,, w niedzielę 19.12.2010
---------- Post dodany o godzinie 22:50 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:48 ----------
Może w końcu uda mi się z Wami zapoznać koledzy z najwspanialszej marki.......
Kolegi mieliśmy mini zlot 28.11, szkoda że Cię nie było, a jak sobie przypominam to Ty wyszedłeś z tą inicjatywą. Teraz to raczej to ciężko będzie. Pozdrawiam.
Kolego tak ale wpierw pisane było ,ze piatek odpada pozniej wiekszosc byla za opcja sobotnia na ktora sie pisalem a niedziela w ostanim momencie sie pojawila z czego ja juz nie moglem wiec prosze o wybaczenie heheh
Kolego, wróć do poprzednich swoich postów i zobacz, że sam proponowałeś sobotę, 27.11 godz, 17 ale obiecałeś żęe napewno się pojawisz bez różnicy na dzień, potem z chłopakami ustaliliśmy że niedziela 28.11 godz. 16, widocznie to przeoczyłeś bo póżniej zaoferowałeś piątek ale data była już ustalona, a pomimo obietnic się nie pojawiłeś, szkoda bo byłoby nas wiecej, ale i tak było fajnie:)
No niedługo trzeba będzie się spotkać znowu :) ale przed świętami to ciężko będzie :) Więc po świętach się coś skręci :)
Po nowym roku może coś zorganizujemy, teraz przed tymi imprezami to wszędzie ciasno i tłumy ludzi. Sebaaaaaaaa czy my się dzisiaj nie widzieliśmy:)??
No dokładnie, a w przyszłym roku jak juz coś ustalicie, to mysle że też będe.
Krzychu wiesz nie widziałem Cie :D hmm a Ty gdzie mnie widziałeś ;> :) No coś trzeba będzie skręcić na przywitanie 2011 :D
Mijałem się z ciemną 156, czarną chyba, kierowca cześć mi pokazał, ale że w ostatniej chwili zobaczyłem to nie wiem kto to był, pomyślałem że Ty. Na podolach, na Armi Krajowej, może jakiś nowy Alfista:)
nie nie :) to napweno nie byłem ja :) ooo może coś się w Płocku ruszyło wkońcu :)
Witam!
Kto ostatnio z Włocławka był w Bydgoszczy?Rejestracja CW 56268 klubowe rejestracje Piękna 156 w kombii?:P.Był niedaleko mnie postawiony.
Wesołych świąt dla wszystkich Alfistów z Płocka i okolic:) Mikołaja co przyjedzie czerwoną Brerą. Pozdrawiam, Krzysiek.
najlepszości dla wszystkich alfoholików z Płocka i okolic oraz duzo cierpliwosci dla belli w swięta i nie tylko :)
Kolego z Ciachcina jaki kolor Twojer AR, bordowy? Widziałem tam ostatnio taką, pozdrawiam.
Również życzę wszystkiego dobrego :)
Krzychu52 zgadza sie, bordowy... na klubowych ramkach :)
No to widziałem Cię nie tak dawno, często tamtędy jeżdże, może kojarzysz 156 SW kameleon? Jak coś to ja:)
Też na klubowych ramkach.
to teraz bede sie bardziej rozgladał, bo niestety nie kojarze... ale skoro czesto jezdzisz to pewnie z czasem bedzie okazja zeby puscic "oczko" swiatełkami :)
od niedawna tez sie pojawilem spowrotem na drogach... bella jest po naprawde gruntownym remoncie, latwiej by wymieniac rzeczy ktorych sie nie "dotykalem"... teraz skolei mnie denerwuje bo nie ma tygodnie zebym kapcia nie zlapal... jeszcze tak kilka razy i stwierdze ze jakies fatum na mnie ciazy w tej kwestiii...
(w chwili slabosci nawet stwierdzilem ze taniej byloby kupic 4 gumowe koła od taczek i przejeździć zime :) hehe)
W sumie u mnie na podwórku stoją dwi takie same:) nawet kolor ten sam, druga jest braciaka, ale przez Ciachcin ja częściej jeżdżę:)
Grunt to się nie załamać z powodu wydatków;)
witam panowie jestem z włocławka jestem nowym właścicielem AR 156 może zrobimy jakiś spocik noworoczny? pogoda narazie okazuję się łaskawa i w sam raz na małe spodkanko pozdrawiam
no ja jestem za :) można się ustawić w weekend :D