Musi być fusbal, Ja biora me korki :D
No to widze że komputerki będą (czym więcej tym lepiej) :)
Printable View
Musi być fusbal, Ja biora me korki :D
No to widze że komputerki będą (czym więcej tym lepiej) :)
Fusball jest zależny od ilości samochodów, bo parking nie pomieści nas wiele. Ale lanki proszę brać :D Jo bych też chcioł polatać za szmatą...
1. quattroporte88
2. slavik10
3. Izane (+ kobieta "Kasia" i może dwóch kumpli )
4. PiterR
5. tomaszmagiera
6. Varrels
7. endrju
8. Greg 29 z dziewczyną
9. palchon
10. hecin (Alfaclub)
11. adamasio (Alfaclub)
12. bracik156
13. marshall + kierowniczka (msza tez )
14. Dareczek
15. Katka & Adam$ (można i na 2 alfy; został m-c na kupno drugiej)
16. otto
17. rufiki
18. adayena (?)
19. Raf2pp (Alfaclub)
20. pafcioooo
21. trebor (alfaclub)
22. dave
23. kriss156
24. Darek-1989
25. Jagiel
26. Rafał
27. Piotras + Narzeczona no i Alficzka V6
28. khropek
29. Kuli+Aga+syn
30. Puotek jak ktoś znajdzie miejsce w aucie
31. Bocian <-- zapewne
32. mirekh (Alfaclub)
33. GrzesiuŻar
34. Łiczabicza + 2 warjoty
35. Darknes
jak mi bela się nie wysypie do tego czasu to bede wraz z lapkiem i kabelkiem,
chętnie bym se pokopał w fusbal ale zech juz tego nie robiłe hoho
I może ja się pojawię na chwile, zobacze jak z czasem.
Ale żałuje, że nie będzie starszych Alf z lat 70,80.
Pozdrawiam.
a jak dojechać do Sanktuarium w Rychwałdzie? do miejscowości Rychwałd wiem jak dojechać ale gdzie jest to Sanktuarium ?
Jak już będziesz w Rychwałdzie to znaki Cie pokierują do sanktuarium. Poza tym nie da się nie trafić, bo widać kościół z drogi. Ludzie też pokierują (w końcu niedziela to będą ciągnąć na msze). Zresztą, na początku tematu jest link do zumi z miejscem spotkania :)
znajomego namówiłem wczoraj na kupno belli na 70 % tez podjedzie widze ze rośniemy w siłe :) ps. to jak umawiamy sie gdzies pytanko dla jadacych z okolic k-ce
Pogoda ma być przednia: http://pogoda.interia.pl/?pl_d=4&pl_p=5
Co Wy z tym fusbalem, chcecie grać na Żarze i turlać piłkę pod górkę? :D
marshall chciałem się umówić i jechać ale niestety ku mojej rozpaczy nie mogę :( wyskoczyło mi coś i się jednak nie pojawię :( nic czekać będę na fotki ze zlotu i życzę udanego zlotu
Pozdrawiam Michał :(:(:(
Zezwolenie na Żar mam- tak, że możemy smigać.
Na Żarze nie będziemy śmigać za balą, mam na oku takie 1 miejsce z tomaszmagiera, ale czy to wypali to już zależy od ilości samochodów (jeszcze trzeba będzie wędkarzy stamtąd wyeeebać:D).
Dziękujemy Rafał!
no jesli to miejsce wypali o którym pisze Quatroporte to fusbal bedzie jak najbardziej na miejscu. Tylko brać stroje kapielowe bo piłka jak do jeziora wpadnie to trzeba bedzie się kąpać. Albo niech każdy przywiezie futbolówke to może wystarczy na jednego mecza hehe
Ok, to niech ktoś napisze podsumowanie.
O której, co, jak i gdzie?
Panowie jak mi nie pomożecie to ja odpadam mam do wymiany przegub zewnętrzny z prawej strony zrobil by mi ktos to :>? bo ianczej ze stukającym przegubem sie nie wybieram. Wiem nei ten dzial ale tu jest tlok i moze ktos mi pomorze z okolic tychow 667021549 prosil bym o kont. lub gg 8227632
Czy są jeszcze wolne miejsca?:D
Zgłasza się kolejna reprezentacja Tychów - Victoria z mężem, co prawda ten blady świt nas trochę przeraża, ale będziemy:)
BTW, gdzie ta zbiórka w Tychach, na graffiti?
nie dam rady bo juz tak napiepsza ze szok . temat zbiorki co do ekipy z tychow w temacie tyszanie :)
Piotras to zabierz się z kimś :) w Tychach sami mili Koledzy więc myślę że nie będzie problemu :)
jutro jeszcze jest szansa moze znajomy sie wyrobi ;) trzymac kciuki :) jak cos to do zobaczenia
Ehh, tak bardzo się chciałem z Wami spotkać ale niestety nie dam rady.
Niespodziewany wyjazd mi wyskoczył i nie będę w stanie dojechać do Żywca :(
Mam nadzieję, że następny spocik już będę mógł dojechać.
Puotek, sorry stary, ale wyjazd nie wypali. Mam nadzieję, że znajdziesz kogoś kto Cię podrzuci :(
Jak nikt mnie nie zabierze, to pojadę moją ;)
Moglby ktos napisac jakies podsumowanie o ktorej gdzie co i jak z niedzielnym wyjazdem z Tychow ?
i wszystko jasne dzieki
PiterR zadzwon do mnie ,to śmigniemy w niedziele przez przełęcz.
jedzie ktoś może pózniej niż 7 rano bo nie wiem czy mój mały bąbel tak wstanie a chielibyśmy do was dołączyć?
w razie czego może ktoś dać numer do siebie żeby można było dowiedzieć sie gdzie aktualnie sie znajdujecie?
POzdrawiam KULI
Gdyby ktoś się miał spóźnić czy coś to zostawiam namiary na siebie 607-838-422 Daniel
PS: Ładnie proszę, jeśli ktoś ma małego grilla by go zabrał ze sobą, bo mój mi się do bagażnika nie zmieści...
Jadę też chyba później tj aby być na 10.00 gdyż tak wcześnie wstawać to nie dla mnie :D ale się zobaczy
Jak co to 501 776 355 :)
Bocian, jak jedziesz później to trzeba się spiknąć i pojechac razem :)
EDIT: właśnie przeczytałem informacje z uczelni, że w niedziele mam odwołane 5 godzinne ćwiczenia które miałem potem odrabiać z powodu zlotu i nieobecności na zajęciach :P Także ktoś chyba bardzo chce abym był na zlocie :P
Aniucha!? Adam$!? Bocian!? PiteR!? napewno ktoś z was zapił mojego wykładowce do upadłego :D
przegub wymieniony teraz tylko umyc lalunie i mozna redlain
Szybkie przypomnienie najważniejszych rzeczy:
Proszę sobie zabrać: pieczywo, kiełbaski, musztarda, ketchup, napoje, aparaty fotograficzne, KRZESŁA!, pieniądze, buty sportowe (chyba pogroma w bala), koszulkę na zmianę, zestwy małego wojownika etc.W zwiazku ze zwiedzaniem parku, auta zostawi się na parkingu koło Tesco, więc będzie można sobie coś dokupić na miejscu.
Ja mam trochę drewna, ciupaskę do rąbania, zapalniczkę ale z grillem niezbyt więc ponawiam prośbę o zabranie.
Ok. 10:30 będzie wyjazd z Rychwałdu, więc proszę się nie spóźnić. (wyjątek bocian)
Co jeszcze... Aha, za zerwane paski rozrządu czy przegrzane silniki nie odpowiadam :D
jaki jestem zły że nie będzie mnie :/ nie macie pojęcia pogoda się zapowiada super żywiec jest ładny a do tego zagości tam najładniejsza marka na świecie a mnie tam nie będzie :(:(:(