sam ciołek jestes a nas sie czepiasz czep sie zepa :):P
Printable View
własnie, post 4 :laugh: :D
postuf pięłć
szabas
:/ żenada... piszecie jakieś pierdoły... czytać się tego nie da...
temat poważny to piszcie poważnie a nie sobie jaja robicie
widzę że problemy z liczeniem też są... np. thing pisze że piąty post a widać że 163... brak słów...
ehhh ide se ...
ojej:cray:szkoda:( będziemy tęsknić :lol::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic:
jestem :D
Co ty piszesz za pierdołki:confused:widzę że tu pisanie poza moimi plecami się odbywa. chopie wolno jada bo do siemiec bo mom pod górka. :D
---------- Post dodany o godzinie 22:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:43 ----------
poważnie??????:D
Widzisz,Jeronie nie zakumołch.Albo Ty żeś nie zakumoł :P
za rok juz downo do żyda wszystko pojdzie :P
To wlyj mu trocha byndzyny do baku :P
ps.Wind,kiedy wpadniesz po zice???? - to taki podpis mom w profilu,zeby sie Windowi hepało,bo dodzwonic sie nie idzie :P:P:P
Wind nie wpadnie ,bo jo go i tak nie poznom to po co mo wpadać:D
:D:D:Dno jak miło
---------- Post dodany o godzinie 00:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie Wczoraj 23:58 ----------
jaki mądry się znalozł:D najwyżej je wciepnie do kanału. te jo żeby było szybciej byda jechoł na wstecznym:D
---------- Post dodany o godzinie 00:02 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:01 ----------
nie idzie dodzwonić bo mi phone nawalił
---------- Post dodany o godzinie 00:04 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:02 ----------
te Roger nie śpij, jadymy na myjnia?:D
ino czekej jak nas stąd wy...;)
a tam, som my przeca w laciach w hajd parku :D
ee tam niema takiej obciiiiiiii
halo
za halo to w morda walo :-)
ale o co chodzi ????????/
a to nie wiem , nie znam się , mnie tam nie było , ja nie widziałem
cięzko cos zobaczyc z zamkniętymi ocza,mi :P no chyba ze powieki od środka :) :))
Sprzedom zice od Winda 2 szt(50 zł/szt) taśma izolacyjno do wydechu gratis :P:P:P
a co to za zice pozatym ze do 156??
na ogrod sie nadajom pod lałba ?
zatem proponuję zrobić taki konkurs... ja nie wiem czy wszyscy by chcieli startować ale dla mnie tak jak dla Daniela sprawa jest przesądzona :P tylko chyba z innym rezultatem :P
Kilka słów o konkursie po spocie krakowskim. Wybieramy:
1 Najszybszego
2 Najlepszego
3 Najprzystojniejszego kierowcę AR (nie wolno głosować na siebie samego):
1: Archibaldi, Quattroporte88
2: Quattroporte88
3: Quattroporte88
Konkurs został zakończony!:D
ej co Wy bierzecie? zmieńcie dilerów... albo połowę działki następnym razem, a Ty quatro to w ogóle zrezygnuj z tego typu używek bo Ci nie służą :D :P
ja to przepraszam ale kazdy wie kto ma najszybszy skuter w mieście - wynik qatro sa nie wazne !!
Dodatkowo nie liczy sie kto ma najszybszy czas tylko wszechstronność :P
---------- Post dodany o godzinie 23:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:23 ----------
tak wiem zaraz sie pojawią głosy że ktoś miał filtry brudne i generalnie całe zawody sie nie licza...
Co bym nie robił i tak sie nie liczy..............
ja zapomniałem sobie zabrać rękawiczek rajdowych kierownica mi sie ślizgała w recach i dlatego tak słabo pojechałem i w dodatku filtr przeciwpyłkowy chyba był nie wymieniony bo przez pierwsze dwa okraźenia miałem szybke w karcie zaparowaną. I tak powiem ! Jestem bardzo wylewny bo mnie boli ......heheee
taaaa pewnie... to teraz sobie pomyślcie jakie ja miałam problemy :P filtry nie te, chrzczone paliwo, luzy na drążku i do tego wszystkiego dwójka mi nie wskoczyła... chyba coś ze sprzęgłem... :/ tragedia jakaś... mało tego... tak mje zarzucało na zakrętach.. chyba wszyscy wiedzą dlaczemu :D:D
a co do konkursu na najprzystojniejszego kierownika to Ligar czyja klasyfikacja się liczy??chyba wiadomo że moja :P bezsprzecznie :D:D
Ja natomiast chciałem podziękować całemu zespołowi za doskonale przygotowany gokart, szybkie pit-stopy i doskonale dobraną taktykę owocującą znakomitymi czasami. Tylko, że przez was spóźniłem się na konferencję prasową w MrutynaTV:mad: