Bocian nie zapomnij o mojej 2 litrowej Coli ;]
Printable View
Bocian nie zapomnij o mojej 2 litrowej Coli ;]
muszę się pochwalić :)
MOJA BELLA BĘDZIE DZISIAJ GOTOWA!!! WIĘC JUTRO BĘDĘ W BIELSKU NA 100% :)
a myślałem że się nie uda...
Witam:) na 3 stawach, nie wjeżdżajcie na podziemne, z daleka widać duży pawilon GO SPORT, mamy tam osobny parking i dużo miejsca. Moja bella już lśni... lecz jutro z rana ostateczna polerka;) o 9:35 musimy wyjechać, aby Ci w Tychach nie musieli na nas czekać. Pozdro for All
Zmykam po kielbachy, zaglądnę tez do Belli jak się czuje, wczoraj dwa razy napromieniowali ją radarowcy;)
kuuuurde jak tak wszyscy się zjawią to konkretny spot będziemy mieli :P
kurcze mi zbierznosc zosttała do zrobienia hmm ale nawet jak jej nie zrobie to na 50% pojawie sie w tychach o 10 no i potem z wami w bb
Podaje numer telefonu, jak by się ktoś zgubił, czy coś... 782 685 280
przy takiej ilosci aut moga byc problemy gdziekolwiek sie pomiescic :P
Spoko kolego organizator czyli ja zadba o wszystkich:)zmiescimy sie
moje odpada zostało u mechanika uszczelka dopiero na pon :( ;( ale zabiorę sie jak cos z kimś
Wpadną jeszcze nasi koledzy z Czech :D :D Zna ktoś czeski??
Dogadamy się jakoś z pepikami:P Ja jeszcze biorę kumpla. Wezmę może akordeon, on gitarę i sobie pośpiewamy przy grillu:D Co ty Sławek na to?:D:D
twyrdo wodnicki to se neda prosim te- ja zabieram organki - cos czujeze bedzie wesoło !!!
Ja się z nimi dogadam ;]
Vodka! Vodka! Polewajta! :D
Właśnie wróciłem z pucowania Belli... ręce w zadku ale było warto :D
No, myslím, že by bylo v dobry :D:D
Gdyby jutro komuś miało się spóźnić na Tychy na 10:00 to podaję kom, żeby dał znać: 510 108 435.
Niech sobie wszyscy kupią cosik do szamania, bo organizator jasno powiedział, że darmowe to będą tylko zapałki i atmosfera! :)
Do zobaczenia!
To do zobaczenia dzis ;) Pozdro All
jo żikam po czeski ja sem slavik z czeskier republiki nech se kluk ne martwi a bude tlumaczyt wszechno
własnie wrociłem z nocki na siłach jestem wiec obecnosc potwierdzam :]
NO i k.....a Dupa własnie koles mnie przychaczył na myjni-masakra !- bede innym wozidłem pozdro i dozobaczyska
Ale masz dwie alfy więc spoko :P
powróciłam... zatem dziękuję w pierwszej kolejności całej załodze która jechała z Tychów :D ale zanim dojechałam do Tychów to się udało mi i Izane nie dostać mandatu :D
wszystkim dziękuję za przybycie :) a najbardziej organizatorowi że mu się chciało ogarniać temat :)
najbardziej jednak trzem duszyczkom które naprawiły mi żarufkę :P w kolejności alfabetycznej Marcin, Tomek oraz Wojtek :D jesteście wielcy :) - jest mechanik ten a ten :D widać jesteśmy mądrzejsi o kolejne rozwiązania technologiczne w AR... :D trzeba wyjąć silnik i do dziela!! żarówka świeci :D
pozdrawiam wszystkich ciepło, do zobaczenia następnym razem!!
ps. co trzeba zrobić by mieć taką torbę?? pytanie kieruję do państwa M. :D też bym taką chciała :D
Z racje że musiałem się wytracić szybciej, zamieszczam trochę fotek z parkingu, bo na Szyndzielni mało alfistyczne fotki porobiłem.
Pozdrawiam wszystkich i czekam na kolejne spoty:)
http://picasaweb.google.com/adamjaro...0rBielskoBiaA#
I my również dziekujemy za super spotkanie- czekamy na następne- ekipa rewelacja!!!!
Hej my też wróciliśmy, cali i zdrowi, choć mamy za sobą ogromny korek na drodze....:D
Ale co tam, wrażenia były, ludziska spoko, drogi też całkiem no i bezcenne przeżycia podczas szukania po Bielsku przez godzinkę całej ekipy:D:D A wszystko przez "miękki" asfalt :D co mi stracha narobił....
Pozdrawiamy
I oczywiście dzięks za super-atmosferę.
Adam chcemy wiecej , chcemy wiecej:)
---------- Post dodany o godzinie 20:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:20 ----------
A poza tym dziękujemy za mile spędzoną niedziele, było naprawde wspaniale :), mnóstwo wspaniałych aut jak i ludzi :), pozdrawiamy serdecznie i czekamy do następnego razu :)
PS Slavik wielkie dzięki za organizacje no i że pogode załatwiłeś
PS Quatro blokada na skrzyżowanku była pierwsza klasa , mistrzunio !!!:)
PS Adam jak miło zobaczyć moje autko na piewszej fotce :)
Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie, do następnego razu :)) Kilka zdjęć: http://picasaweb.google.pl/Jagielx/Z...koBiaA6062010#
zdjęcie nr. 7 od Adama :D sa sa sa :D rozkimna nad spotem :P i jak tu zrobić tyle km :D:D
Jagiel zdjęcie nr. 68 :D dzięki :D:D ahhh
to jeszcze kilka słów - miło bylo poznać kilka osób :) szczególnie utkwili mi Państwo z wolnego miasta Radzionkowa :D:D pozdrawiam
ps. Dawid (Dchedogi) znalazłeś już??:D:D daj znać bo może trzeba akcję poszukiwawczą uruchomić:P
Caroline&Robert - proszę bardzo, rzadko stoję na zielonym(:D), ale zbyt długo się świeciło i czułem że wszyscy nie przeskoczą;) Przewodnika poza tym się nie wyprzedza hehe:P
SLAVIK- Ty prze-cycku! Rewelka spocior, ale i tak Cię nie lubie:P
Aniucha-będziesz żałować że nie zostałaś do końca jak mrutyna wrzuci fotki...
Rafał-początki Alfa-band są trudne, ale może coś z tego na przyszłość być:D
Dchedogi-zostały mi jeszcze kanapki z salcesonem!:D
LolaGTA-też coś chciałem, ale już zapomniałem :P
i na koniec dziekuję Venomkowi za miłe pogaduchy przy ostatnich naszych 2 Alfach o zachodzie słońca:D
Dzięki wszystkim,a najbardziej organizatorowi:)!!! Fajnie było poznać nowe twarze:) Jeszcze raz dzięki!! Pozdro!!
[QUOTE=quattroporte88;337050]Caroline&Robert - proszę bardzo, rzadko stoję na zielonym(:D), ale zbyt długo się świeciło i czułem że wszyscy nie przeskoczą;) Przewodnika poza tym się nie wyprzedza hehe:P
Ja chciałem tylko po kiełbaski podjechać ale stwierdziłem że na co mi to :) , a mi nie chodziło o stanie na zielonym tylko o ,,bezczelne'' ;p zastawienie przeciwnego pasa na skręcie w lewo na Jaworze:P
Veni Vidi Vici naprawde wypas spocik oby takich wiecej tylko szkoda troche zmeczony bylem po imrezie last night :D
Dojechaliśmy! :) Na razie nic ięcej nie piszę, bo lecę do mojej jeszcze, ale wieczorem dam fotki etc. :) BYŁO SUPER!!!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
A, tam na krzyżówce...:D Później i tak sam się zgubiłem:D
Aniucha-no że Ciebie nie było pod ratuszem, yyy tzn twojej 1.6 GTA na nowych żarówkach:D Jak odjeżdżałaś to ALFABAND grał Ci marsza, ale chyba nie zczaiłaś:P
Cześć wszystkim.
Był to mój pierwszy spot i wrażenie piorunujące. Fajni ludzie, fajne autka. Niestety grilla nie doczekaliśmy, bo musieliśmy się zwijać do domu. Trochę trzymaliśmy się na uboczu ze względu na wrodzoną u mnie i Gosi nieśmiałość ;), traktując to jako swego rodzaju rekonesans, zwłaszcza że Gosia była sceptycznie nastawiona, ale później jej się spodobało.
Poniżej link do kilku fotek.
Pozdrawiam
http://picasaweb.google.pl/101966679...96/AlfaSpotBB#
noo i ja dziekuje za miła atmosfere i wspaniałych ludzi xD oby wiecej takich spotow no i czestrzych :P
Było słłłłłitaśnie:D Dzięki chłopaki za wyciągniecie z rowu, no może z rowku;)
Witam wszystkich ;) spot byl naprawde SUPER !!!! jak bym nie przyjechal to bym bardzo zalowal tego.. Slavik i Mrutyna dzieki za zalatwienie tych naklejek ;) juz naklejone sa i super wyglada ;) nastepny spot juz bedzie Wloszka cala ;) pozdrawiam wszystkich Alfoholikow a dzis widzielismy ze jest nas troszke ;)
---------- Post dodany o godzinie 21:23 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:22 ----------
Fajne fotki :) ale moja alfa miala miec tylko z przodu zdjecia ;P