a ja nadal czekam na fotki tych srebrno czarnych :)
Printable View
a ja nadal czekam na fotki tych srebrno czarnych :)
Dzisiaj dostałam naklejki - powiem wam świetna robota :) Perfekcyjnie wykonane prezentują się super - polecam każdemu :) Wiertlo - wielkie dzięki pozdrawiam :)
czy ja tez moglbym dostać foto tych srebrno czarnych na maila :) ?
O, ja też bym z chęcią o nie poprosił :)
Witam, tak sobie czytam i oczy coraz większe, ochy i achy więc też się skuszę :) Myślałem o orginale ale ta cena :( Ja poproszę o 2 zestawy tzn. przód i tył (zapasik się zawsze przyda) do mojej 145 1.6 bx. Dane do przelewu na pw albo gg i jeśli można to poproszę priorytetem.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź Łukasz d-_-b
Jakoś tych naklejek jest naprawdę aż zadziwiająca:)Mam na przód oraz tył, efekt - rewelacja. Pozdrawiam
dla wszystkich zainteresowanych srebrno-czarnymi nalepkami wrzucam fotkę,
na żywo wygląd folii ma kolor "prawie" oryginalnego lakieru samochodowego w tym że kolorze
nalepeczki podobnie jak na folii białej są zalakierowane przed szkodliwym wpływem promieni UV, drobnych otarć kurzu brudu itd.
http://img137.imageshack.us/img137/8...oczarne.th.jpg
folia jest bardzo wysokiej klasy
cena za srebrne - 12,50 zł szt.
Kolego wiertlo, czy dostales ode mnie wiadomosc z zamowieniem? Kasiore juz przelalem. Mozesz potwierdzic?
Ja jedynie dodam, że dziś rano ukradli mi znaczek z naklejką od ,,Wiertlo"
. Więc juz sam ten fakt wskazuje na to, że ciężko rozróżnić go od oryginału. Ja polecam jak najbardziej :)
kurcze przykro mi, ale wiesz co nie jesteś sam, mi też w czwartek w nocy ukradli pieprzeni amatorzy cudzej własności "znaczek - klapkę" z tylnej klapy bagażnika, a najgorsze jest to że siedzieli widocznie przy moim, a właściwie na moim aucie, wypili sobie piwo, wgnietli mi od siedzenia maskę a na koniec wyrwali wyżej wspomniany tylny znaczek,
żeby im siurki więcej nie stanęły!!! ;) bo już sam nie wiem co takim życzyć!!!
Cześć wszystkim,
wczoraj czyli 19-10-2010 nalepeczki pofrunęły do:
1. paczek.gsm - 3 szt. (po raz kolejny bo za pierwszym razem na zły adres poszły)
2. mody88 - 2 szt.
3. Blann - 5 szt.
4. Tajniakos – 4 szt. AR145
5. falcon40 – 2 szt.
dzięki wszystkim!
w.
Naklejeczki doszły : Pierwsze wrażenie hmm nic ciekawego ;( jakieś to cienkie i wogole , ale po naklejeniu wyglądają super polecam każdemu na koniec fotki.
http://img181.imageshack.us/img181/5770/znaczek2.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/537/znaczekjq.jpg
http://img230.imageshack.us/img230/6116/znaczek3.jpg
Witam jestem zainteresowany napisz na PW kupie jak cos to gg ; 11810738
poproszę na priv dane do wpłaty za jedna sztukę na przód pozdro
sznaowny kolego czy robisz tylko znaczki alfy czy rowniez inne projekty chodzilo by mi o znaczek taki jak mam w avatarze ??? daj znac czy daloby sie zrobic to podam wielkosci
kolego wiertlo, a złoto-czarne dałoby radę?
Witam tez chce takie Dwie naklejeczki do alfy romeo 156 sedan poprosze dane na priv i jutro wysylam kaske z gory dziekuje
Ja też proszę o dane na PW - jutro również przelewam kaskę . Chciałbym 2 sztuki do 156 - sedan.
a ja prosze o odpowiedz na moje wczesniejsze pytanie??
Witam, jestem też zainteresowany dwoma naklejkami,proszę o dane do przelewu, grisza.d@gmail.com :)
Witam.tez jestem zainteresowany prosze o dane do przelewu.interesuja mnie dwie naklejki.pozdrawiam.
Witam. To ja też bym poprosił o 2 sztuki naklejek. Poproszę o dane do przelewu.
siemka i jak z tymi danymi :/ cos nima
z gory pozdrawiam
Moim zdaniem piszcie do kolegi Wiertło na pw a nie tu na forum.
wysłałem Ci wiadomość na priv
złote niestety odpadaja, nie posiadam takiej folii, na chwile obecna te dwie opcje mam, no i jakieś napisy itd. Ci co zamówili wiedzą mniej więcej o co chodzi:)
to jest właśnie najgorsze, że człowiek dba o autko itd... a pewnego pięknego poranka wychodzi i pieprzeni złodzieje kradną znaczek który dla nich nie ma praktycznie żadnej wartości, a nam aż się włosy na głowie jeżą jak patrzymy na to co zrobili.... ale kiedyś do nich też to wróci.... jakaś sprawiedliwość w końcu jest na tym świecie...
dzięki kolego za fajną wstawkę :) bardzo ładnie Ci to wyszło, jak widać nie jest to takie trudne, chociaż kilka osób zepsuło jak pierwszy raz nalepiało, ale to naprawde nic trudnego, a efekty.... jak koledzy i koleżanki widzą :) moim zdaniem - stosunek jakość/cena jest bdb!
do wszystkich zainteresowanych poszły wiadomość na PW, jak kogoś pominąłem to się odzywajcie
Kleiłem na mokro moim zdaniem pewniejsza technika mamy możliwość korekty, ogólnie troszkę się szyb w autach na mokro na wyklejałem to wiem co i jak. Jeszcze raz polecam
Pozdrawiam
Jestem szczesliwym kupcem emblematu u koleg i polecam kazdemu teraz potrzebuje na alu bo gdzieś zgineło ale juto zmierze i zamówie polecam naprawde warto lepsze niz orginal warto Pozdrawiam Kolege
:cool:Witam jestem już po zabiegu więc i ja się wypowiem. Przezornie zamówiłem 4 na wszelki wypadek miał być zapas ale znam siebie (czyt. piprz... perfekcjonista). Naklejeczki przyszły szybciutko plus GRATIS, jeszcze nie mam koncepcji gdzie go nakleić ale jest MEGA więc dzieki Wiertło. Ok troche o naklejaniu... Najpierw emocje, radość i ciach nalepe z folii transportowej naklejamy i... dupa wyszło kiepsko, jesień zimno w palce ogólnie lipa. Myśle sobie coś jest nie halo. Ponieważ znaczki i tak miałem już zniszczone postanowiłem przy okazji pomalowac grill na czarną lakierowaną satynę i oznaczenia mojej 145-i. Rozebrałem wsio i zaszyłem się w domowym zaciuszu :) I tu w ruch poszła ciepła woda, odrobina ludwika, suszarka, papierowy recznik i nożyk do tapet. Nalepka do miski z wodą i zmoczyć emblemat. Fajnie się ślizga i moża naprawę idealnie to ustawić. Mnie udało się prawie wpasować litery z naklejki w wytłoczenia na emblemacie :) Pod naklejką mamy teraz wodę trzeba ją usunąć. Więc od środka do zewnątrz przyciskając pocieramy nalepiony znaczek aż przestanie nam się marszczyć. Trochę to trwa ale skoro oszczedzamy na orginale to trzeba poświęcić trochę czasu. Jak już się uda śmigamy całość suszareczką żeby mieć pewność, że nie została nam woda pod naklejką. W moim przypadku ustalillismy z Wiertłem srednicę 72mm i jeśli mogę to na przyszłość proponuję zmienę na 71mm bo moja była ciut za duża. Ostrożnie przyciołem ją tnąc po złotym obrzeżu emblematu, bo jak chcemy ciąć po szczelinie pomiędzy znaczkiem a ramką, naklejka marszczy się i zniszczymy ją. Potem to już tylko radocha bo z odległości przechodnia i wogóle póki nie przykleimy gałki ocznej do maski wygląda to FANTASTYCZNIE !!! Reasumując mój esej POLECAM A tobie Wiertło dzięki za kawał dobrej roboty :). Jak ktoś będzie chciał mogę cyknąć fotke i podesłać na maila.
Witam, chętnie zakupię dwie naklejki (na maskę przód/tył do AR 147).
Proszę o dane do przelewu.
Dziękuję i pozdrawiam,
Adam
poka poka ,,, jak to wygląda :P
Witam ja proszę dwie sztuki tych nalepek na loga przod i tył
Prosze wyslac dane do przelewu na pw lub na gg
Pozdrawiam
jeśli jeszcze można zamówić, to i ja chciałbym komplecik na 156
kurde dzis juz Sroda , a ja naklejeczek niemam a mialybyc w poniedzialek :/ ktos wogole juz dostal ?
cześć,
cierpliwości troszkę, wysłałem w weekend, po drodze były dni świąteczne, ja zabiegany też ostatnio jestem. Max dwa dni i będą u wszystkich!!!
lista do kogo poszły:
1. Irokez - 2 szt.
2. Redian – 6 szt.
3. Garlic – 2 szt.
4. Knd18 – 2 szt.
5. mad75 – 1 szt.
6. Doga – 2 szt.
7. Lukania – 2 szt.
8. bartekdiver – 3 szt.
9. Jimmy – 2 szt.
dziękuję wszystkim, no i jak coś u kogoś nie tak to piszcie.
Pozdrawiam,
W.
Wreszcie ! nie moglem sie doczekac!! wypas bardzo dziekuje wypasik gratis polecam
pozdrawiam KND
witam, ja też chętnie zakupie 2 takie naklejki do 156 sedan. dane do przelewu prosze wysłać na priv. dzięki
Polecam !! sam takie mam :) prezentuje się znakomicie !