Hehe, no oczywiście masz rację, ale mimo wszystko takie auto powinno też mieć chociaż namiastkę dźwięku...
Nie zmienia to oczywiście faktu, że auto jest tym moim absolutnie wymarzonym, i jestem nim cały czas wprost zachwycony :)
Printable View
Dużo ludzi narzeka tutaj na forum, że brakuje cupholderów ;)
Otóż ja już jakiś czas temu (w styczniu) stwierdziłem, że wcale ich nie brakuje ;)
Załącznik 30650
Dzięki temu w lecie mamy dodatkowo schłodzoną Colkę, a w zimie dodatkowo podtrzymywanie ciepłoty kawy :D
I jeszcze wymyśliłem inny patent na telefon niż ten na zdjęciu - z wykorzystaniem tej maty antypoślizgowej - na Allegro kupiłem kiedyś chyba dwie takie płachty jak kartka A4, chyba po złotówce - już wcześniej odkryłem, e dobrze przy ich pomocy klinuje się telefon między zegarami w 156 (choć nie mamy wtedy np. kontrolki o awarii hamulców, ale kto by na to patrzył :P check engine widać i to podstawa :P).
A teraz wymyśliłem, że idealne położenie to zaklinowanie go (oczywiście lekko "owiniętego" w szmatkę antyposlizgową) między "podstawką na kubki", a przednią szybą - przejechałem tak na tych wakacjach parę tysięcy kilometrów i tylko 2 razy telefon mi się gibnął przy ostrym ruszaniu - trzeba dobrze dobrać kąt :P
Jak trochę pojeździłem beemwu 5 i wsiadłem później do swojej Alfy to konsola środkowa zaczęła mi się wydawać taka ... cienka i mała a drążek taaaaki długi :D ale to chyba nie wada :)
O tak to u mnie wygląda:
Załącznik 32416Załącznik 32417
:)
Nawet nie wiedziałem , że mam uchwyty na kubki w mojej AR :D , kolega mnie ośweicił :D. Dla mnie moja pszczółka ma wszytko czego mi trzeba :P a jeżdżąc niedawno troche omegą 2.5 V6 jeszcze bardziej ją doceniłem ... :D
Stwierdzam po oględzinach Alfy 147 brata z 2002 roku, że tam jest bardziej rozbudowany komputer niż u mnie w 156 FL 2004 rok. Do tego ma system domykania szyb z kluczyka. Mój nowszy a nie ma takich bajerów.