Napisał
Bosper
Dchedogi Wielki dzięki za podpowiedzi. Wiesz co myśle że nie jest tak źle, bo nie dostałem bezpośrednio po całości, tylko w prawy tył. Na pierwszy rzut oka no to błotnik, nadkole, opona przebita, zderzak do wymiany, lampa w błotnik, zobaczymy co z klapa bagażnika, bo z zewnatrz wszystko ok chociaz bagaznika nie zamkne, ale wydaje mi sie że to wina tego że blotnik jest przesunięty. Nie jestem w stanie sprawdzic tej belki Twoim sposobem, bo nie mam zapasowki tylko butle LPG, ale widzi mi sie że jest nietknieta, zobaczymy zreszta, na razie czekam na rzeczoznawcę, zobaczymy jak on to będzie widział, bo np taki zderzak mam Cadamuro Design na 2 rury wydechowe i nie wiem jak on sie do tego odniesie. Ogolnie będe robił chyba gotówkowo, bo bardziej będzie mi sie to opłacało, zderzak nowy musi być, ale błotnik już raczej używka pojdzie, bo auto ma 10 lat,a nie 2. Poza tym już rozmawialem z 2 blacharzami i nawet w Aso fiata ze znajomym, raczej nie chca podjąć sie montażu zderzaka z włokna, więc zostanie chyba jakiś warsztat tunningowy w KRK ( poszukuje takiego ), bo tylko taki gwarantuje jakość montażu, cośo tym wiem. Na spotkanie w sumie móglbym przyjechać gdybym był już po wizycie rzeczoznawcy, bo zakladam na tył zimowki i heja, tylko żę skrzywiony tylny wahacz jest po tym uderzeniu i koło ma może poł centymetra do nadkola, także wolę nie ryzykować, ale jak wyklepie Alfę na pewno się zjawie:)