jeszcze nie zaglądałem w PW w sprawie kalendarzy bo dziś miałem od rana nawał pracy z polarami:P dziś w nocy postaram się zająć już kalendarzami i rozesłać dane do przelewu
Printable View
Bez OFF proszę ;):D
A ja w kwestii technicznej. Na wizualizacji nie widzę imion w kalendarzu, w zeszłym roku były. Jeśli to ma być kalendarz to chyba powinny w nim być imiona
O imieniny raczej chodzi :D
No jak nie ma w projekcie to nie będzie. Zgaduję, że było przy tym zbyt wiele roboty, a do tego każdy kalendarz podaje inne imiona :D
W zeszłym roku były imiona i jakos nie było z tym problemu nie wiem czemu w tym roku miałby to byc problem. W końcu do tego słuzy kalendarz by dowiadywać się kto danego dnia ma imieniny. Date to mam na zegarku i w telefonie, jkabym chciał tylko popatrzec na zdjęcia Alf to bym sobie album kupił a z kalendarza dowiadujemy sie kiedy są imieniny
To kalendarz klubowy :D Są w nim zdjęcia klubowiczów, które wybrali klubowicze w konkursie na zdjęcie miesiąca.
Może się wydawać, że to nie problem, ale wklejać, wyrównywać pod każdą z 365 cyferek (dni w roku) imiona to już chyba trochę roboty nawet dla tego, który tego kalendarza nie robił :)
To w zeszłym roku nie był klubowy?
No to jeden problem z głowy :) Piszcie do bociana jak chcecie zamówić więcej niż 1 kalendarz :P
Bouli - teraz już trochę za późno na projekt, ale w przyszłym roku myślę, że będziesz mógł pomóc flatbeetowi wklejać te imiona. :P
Czyli w tym roku odpuszczam kalendarz i podziekowania dla tych którym w zeszłym roku chciało sie zrobic kalendarz w formie kalendarza
Jeden w tą czy w tamtą to bez różnicy:P Ja robiłem imiona w zeszłym roku a w tym celowo zrezygnowałem z dwóch prostych powodów - raz że nie było czasu na to a dwa, nie chciało mi się:D przygotowywanie imion to jest najbardziej pracochłonna część bo niestety istnieją zawsze pewne rozbieżności między kalendarzami i w zeszły roku to wyglądało tak że miałem przed sobą 5 rożnych kalendarzy, i na ich podstawie zbierałem 3/4 imiona które się najczęściej danego dnia powtarzały.
Poza tym tak jak mówi pafka, większość takich poważnych, ocierających się o artyzm, kalendarzy, nie ma imion a i tak się nimi zachwycamy.
Datę masz na zegarku i w telefonie a imieniny możesz sprawdzić przeglądając rano poranne wiadomości na wp.pl albo onecie ;)
Już bardziej zamiast imienin mogły być zaznaczone dni wole od pracy i święta. W poprzednim nie było i w tym pewnie też nie będzie?
Ważne
przelewy za kalendarze które ja będę rozprowadzał dalej
proszę dodatkowo oznaczyć jakimś dopiskiem w tytule przelewu
np "bocian" lub coś w tym rodzaju
żeby było wiadomo ile kalendarzy mam odebrać
dziękuję
jeżeli już poszły jakieś przelewy za kalendarz bez takiej informacji to konieczne będzie poinformowanie osób które się tym zajmują że dany przelew dotyczy "bociana"
Mnie i Kolasia brak na liście. Brak danych do przelewu nie wiem czy przeoczenie czy niedopatrzenie. W każdym razie zgłoszenie chęci nabycia kalendarza wysyłałem wczoraj :)
Super świetnie, że nie ma imienin!
Super świetnie, że są dni wolne od pracy!
Super świetnie, że można zamawiać zbiorowo!
Nic nie będę dawał bocianowi grubasowi jednemu... Już teraz jak siada do swojej ujowej Giete na ropa to brzuch mu przeszkadza a co dopiero po piwie :P
Dobry bocian :D - poważnie rzecz biorąc masz u mnie browara jak się znowu w Ktw pojawię ;)
Mała propozycja z mojej strony. Niestety rok temu produkcja kalendarzy się przeciągnęła więc może teraz się uda.
Proponuję jedną sztukę kalendarza sprzedać na aukcji WOŚP. Przygotować ładnie opis że klub Alfaholicy przeznacza jeden ze swoich limitowanych kalendarzy na cele WOŚP. Promocja dla nas i oczywiście pomoc dla Owsiaka. No i jestem ciekawy jaką cenę osiągnął by taki kalendarz :) Jak dużą to jeszcze dla zwycięzcy można by było dorzucić jakiś gadżet :)
Małe "how to" wystawienia takiej aukcji:
http://aukcje.wosp.org.pl/country_pa...?page=1&type=4
Bobryt dobrze prawi! Polać mu!
Propozycja ciekawa jak najbardziej.Ja jestem ZA :D
Super pomysł
bardzo dobry pomysł! tak też zrobimy :)
Będzie jakaś aktualizacja wpłat w temacie z zapisami?
Chciał bym wiedziec czy mój przelew dotarł ;)
zgadzam się z Bobrytem i to bardzo dobra incjatywa:)
jak zrobię wam przelewik dzisiaj lub jutro to będziecie mieć zaksięgowane w poniedziałek? Troszkę się spóźniłem i nie wiem czy zdążę?