A Ty masz pewność, że ten producent w ogóle zaplanował wykonanie tych polarów, bo może sobie tylko kasę za polary zaplanował?
A może coś niewłaściwego jest w oczekiwaniu potwierdzenia wpłaty dla producenta? To jakiś nietakt jest?
Printable View
wiem wiem - nie jestem kupującym ( na szczęście jak widać )
ale czy ty tutek lubisz przekazywać na przechowanie komuś swoje pieniądze ?
być może ktoś miał możliwość zakupić prywatnie jakiś polarek no ale niestety kasa jest zblokowana na czyimś koncie
doskonale rozumiem i zamawiających i załatwiających
i właśnie dla tego każdy przedstawiony fakt będzie tylko pozytywnym sygnałem
i uwierz że są tacy ludzie którzy na prawdę coś takiego praktykują ( "pożyczki" )
sorry
To dla tych, którzy praktykują: karty kredytowe dają nawet bezrobotnym i przez 30 dni nie ma odsetek.
Ja wpłacając na polar liczyłem się z tym, że to potrwa, bo to była 80-osobowa zbiórka. W przyszłości trzeba to zrobić tak, żeby takie problemy już się nie powtarzały.
Czekamy co tam piotriix załatwi...
Dzisiaj wiara na słowo przestała mi już wystarczać, teraz oczekuję konkretów:
- potwierdzenia wysłania kasy do producenta w podanym przy zamówieniach termninie
- potwierdzenia wysłania paczki, jako dowodu realizacji zamówienia.
Tylko tyle. Wnioski, gdzie jest potknięcie każdy wyciągnie już sobie sam.
I przy okazji... jestem kobietą
Nikt nie lubi.
Jeżeli masz życzenie to natychmiast przeleje ci pieniadze z powrotem.
Nie musisz tutaj nikogo straszyć.
Każdy z nas coś ryzykuje.Ja też wpłaciłem.
A ryzykuje o wiele więcej niż Ty.
Masz pretensje to kogoś kto tego nie wykonuje.
My nie jesteśmy producentami tylko pośrednikami w tranzakcji.
Napewno nikomu nawet jedna złotówka nie przepadnie bądz spokojny.
uwielbiam takie złe drapieżne kotki
bez polarka na swoim ciałku :D:D
przepraszam - jakoś tak humor mam :D
moim życzeniem jest otrzymać polary - zwłaszcza, że zaplanowałam je na prezenty i zamawiając je przez myśl mi nie przeszło, że może ich do tego czasu nie być.
Czekam do końca roku, a później podejmę decyzję, co dalej.
A teraz idę przywalić tym, co odśnieżając zasypali mi samochód ponad progi :cool:
tylko przecinków chyba nie wstawiłem :D
edit:
spr - tylko interpunkcja
Bocian dobrze się bawisz?
nawet bardzo
jak zawsze znajduję chociaż namiastkę humoru w mało śmiesznej sytuacji
i nawet jeżeli 20 osób uzna to za głupie itp ale jednej poprawię humor to dla mnie to będzie komplement
:P
ale już odpuszczam - nie moja zabawa/nie moja kasa / nie moje nerwy/ nie moje oczekiwanie
czy w przypadku takiego opóźnienia otrzymamy jakąś zniżkę od producenta?
Jedna sztuka miała być prezentem pod choinkę i chyba zaraz będę latał po sklepach i szukał zastępczego innego.
Kiedys w Centomani organizowałem podobne akcje i wiem ile pracy i czasu trzeba włożyć żeby coś takiego zorganizować nie majac z tego żadnych korzyści.
I mam propozycje do tych wszystkich niecierpliwych a szczególnie Tych Niedowiarków sugerujących brak kompetencji organizatora akcji
zorganizujcie sami jakąś taka akcje i zobaczcie jak to jest a potem komentujcie!!
Myslicie że kolega Bobryt miałby w tym jakis cel zeby to opóźniać??
Choinki na święta na pewno nie chce ozdobić polarami !!!
Bobryt naprawdę Cie rozumiem i szacunek dla Ciebie za to co robisz bo wiem jak to jest!!
Tyle ode mnie i czekam dalej
pozdro
ale tu nikt nie obwinia bobryta czy kogokolwiek innego
raczej pretensje są do firmy
chyba to akurat jest jasne
kto niby i w jaki sposób sugeruje niekompetencję i jakieś celowe działanie negatywne kogoś z forum ? wskażesz ?
dwa , góra trzy konkretne fakty i nie byłoby tematu
p.s.
piotrix - już wam daję spokój :P
no to ja zrozumiałem inaczej - że to firma "sobie pożyczyła" i robi Was w ch....
uważam, że jest to zupełnie normalna prośba w obecnym stanie rzeczy.
Jesli ktoś uważa, że byc może z mojego powodu mogło nastąpić opóźnienie w przelewie należności do producenta, a przez to poslizg w produkcji polarów, to służę moim wyjaśniającym wątpliwości potwierdzeniem.
A za mozliwość zamówienia takiego super gadżetu, to mogę bobrytowi podziękować nawet z kwiatami :D, kiedy polar dostanę.
Samo zamówienie, to jeszcze nie powód do fanfar.
Niema co bOCIAN to jednak najlepszy jest , Wszedzie go pelno i musi swoje 5 gr. zawsze w.....ć ....
p.s. EmKa , wrazie co to przylaczam sie do twojej akcji po nowym roku
Ale na Wielkanoc też się daje prezenty:)
A ja grzecznie czekam i nie mam pretensji do nikogo:P
A kolega BOBRYT pokazał już nie raz że słowa dotrzymuje i nikogo nie wycyckał na kasę.. macie przykład ramek, smyczek itp. A jeśli coś jest zamawiane specjalnie to nie ma co sie nastawiać na to, że będzie gotowe w 3 dni..
Powiem krótko: jesteś bezczelna. Chłopaki już nigdy nie powinni wziąć od Ciebie ani złotówki, tak dla zasady, nawet jak za powyższe słowa przeprosisz. Do cholery to nie sklep internetowy! Ile przelałaś tej kasy 80 czy 160 złocisza, co? Sugerujesz że to taka góra forsy i kto wie ile odsetek byś od niej zyskała w byle banku? Jak piszą chłopaki, że jest opóźnienie to jest opóźnienie, do diaska! Akcja jest spontaniczna i jedyna taka w kraju, a Ty już z roszczeniami wychodzisz, ledwo po 2 tygodniach spóźnienia.
ps. zamawiałem już u chłopaków 2 kubki, poduszeczkę, 2 koszulki i parę ramek klubowych - wszystko zawsze dotarło i nie miałem nigdy zastrzeżeń.
ps. 2 ...trzeba mieć tupet, koleżanko.
Pozdr.,
Luzzzz , czekamy kolejnego\dnia
Nasz człowiek od czarnej roboty (bez swojej szajki ukraińskich rozbójników), piotrix załatwił skan dowodu nadania. Zostanie on wysłany do nas jutro, ponieważ obecnie kierownik firmy jest poza Łodzią.
bobryt - chłopak wysłał coś między 200, a 400 paczek w ciągu 1,5 roku. Liczba skarg (poza połamaniem kubków i ramek w transporcie - były zwracane pieniądze) - 0.
wstyd i tyle co do niektórych!! ja już może i zniecierpliwiony ale czekam bo co się odwlecze to nie uciecze :D i będzie git:)
A polary w przeciwieństwie do kubków czy ramek się nie połamią xD
otóż to , więc czekajmy na listonosza ;)
ja widze że się tu rodzą niepotrzebne kłótnie więc tymczasowo zamykam temat.
piotrix skontaktował się z wykonawcą który powiedział że wysłano polary w zeszłym tygodniu, jutro dla pewności ma nam dosłać potwierdzenia nadania
WYJAŚNIENIE DOTYCZĄCE POLARÓW
Okazało się że producent zawalił sprawę i nie wysłał polarów, nie dostał adresu mojego czy coś, potem przyznał się że zapomniał o tej sprawie bo myślał że zostały one już wysłane.
Polary dzisiaj w nocy do mnie jadą tak więc będą do końca tygodnia wysłane.
Pominę sprawę że o 3 w nocy muszę je odebrać na dworcu i przywieźć taryfą do domu, ale czego się nie robi dla Alfaholików :P
A teraz wszyscy ładnie powinniśmy podziękować koledze Bobrytowi a najlepiej postawić mu browarka za wkład w to co robi nie czerpiąc z tego zysku:) Ja ze swojej strony Dziękuje pomimo tego, że polarek jeszcze nie doszedł.
co do tych (nie)szczęśliwców z S-kami i II tury zamówień: jak dobrze pójdzie wasze polary będę miał między świętami a sylwestrem.
zulek - na zlocie chętnie browarka przygarne ;)
Nie ma problemu:) i oczywiście zapraszam :)Cytat:
zulek - na zlocie chętnie browarka przygarne ;)
Bobryt - żeby nie było to siedze i czekam na tą 3 żebyś nie mówił że tylko ty o tej porze nie śpisz :D Jak wrócisz to możesz powiedzieć że masz polarki :P
http://img826.imageshack.us/img826/6...mierozmiar.jpg
Na naklejce napisane: "dostawa w 24 godziny" - good joke ;)
Jak to mówią: Czekajcie a będzie wam przysłane :) :) :)
nawet kartony są ładne....a jak pomyśle o ich zawartości to juz wogóle!! :) fajnie, że są :P