pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.
Printable View
pozdrawiam pana z srebnej 164 na tablicach KBR.... ktory w niedziele ladnie mi pomachal jak sie mijalismy.
A może jakiś pomysł na rozpropagowanie tego zwyczaju? Może jakieś hasło? I wtykać za wycieraczki jak ulotki ;)
http://www.alfaholicy.org/forum/reklama/ulotki_ver3.docCytat:
Napisał puotek
Można coś zmienić i dopisać jak komu pasuje.
Pozdrowienia dla kierowcy Rosso 155 na TKA.Odmachane:)
Pozdrowienia dla kolegi z 156-ki sedan (z ramkami alfaholickimi na tablicach rej.) widzianej dzisiaj ok. 14:15 na światłach na skrzyżowaniu Tisznera-Brożka-Zakopiańska-Wadowica 8).
Stałem obok Ciebie (do skrętu w Zakopiańską) megabrudną grafitową 156SW z rodzinką na pokładzie. Córka Ciebie wypatrzyła. :lol:
a dziekuje :) to mnie widzialeś, pozdrawiam również :)Cytat:
Napisał piter34
jakos ostatnio odzwycziłem sie od pozdrawiania Alfistów bo wiekszosc czasu jezdze focusem a Żonka alfą :)
własnie wtedy wracełem ze spotu krakowskiego :)
pozdrawiam
Ja nie mogłem być. Termin kolidował mi z chrzcinami w rodzinie. :PCytat:
Napisał Paweł156
Uwaga bo wchodze :lol: a wlasciwie wjezdzam, wracam do kraju 19-stego, wiec od dnia nastepnego zajezdzam moja niunia na krakow. Srebrna 156 SW, KWI.....
pozdrawiam
Jezdze 3 dzien i juz 3 alfy wypatrzylam( czerwona smignal mi tylko znaczek, srebrna 147 z naklejka "motocyklisci sa wszedzie" i czarna 147 w niepolomicach pod hotelem novum), niestety ja pozostalam niewidoczna nie mniej jednak pozdrawiam wszystkich
Pozdrowienia dla kolegi z niebieskiej 145 na wjeździe do Rybnika.
Miałem za dużego laga i nie zdążyłem odmachać... :)
Dziś znów czarna 156 w Sosnowcu mrugnęła mi światełkami (może ta sama co ostatnio na lenartowicza) :) pozdrawiam i proszę się ujawnić :D ;]
Siafal to moglem byc ja chociaz juz nie pamietam, staram sie zawsze mrugac, a czesto jezdze przez sosnowiec do myslowic w okolice gieldy samochodowej. bede wypatrywal twojej belli, a jak zauwaze to napewno sie ujawnie;]. jade zawsze rano okolo 6 45 przez miasto i czasami po 15-ej. niestety jak do tej pory zadna alfa w centrum nie reaguje na mrugniecie, wiec mam nadzieje ze bedziesz pierwszy. moj nick na drodze to SBE z koncowka 459;] pozdrawiam.
no to całkiem możliwe :) będę Cię wypatrywał :D mój nick na drodze to SO ..549 :) pozdrawiam również ;]
no z taka koncowka nicka napewno od razu rzucisz mi sie w oczy, bo mamy je bardzo podobne;]
Niestety zdarzają się też niemiłe sytuacje z udziałem innych kierowców Alf :(. Dziś po południu, przed rondem Grunwaldzkim próbowałem zmienić pas ruchu w korku. Oczywiście nikt mnie nie wpuścił i nie zrobił tego również (a wręcz chciał mnie rozjechać) gość jadący czerwoną 155 na blachach KRA... Myślałem, że kierowcy Alf nie tylko się pozdrawiają ale też pomagają czy choć są dla siebie (i innych) uprzejmi na drodze. Jak widać niestety nie wszyscy.
pozdrowienia dla kierowcy zielonej alfy 145 na bytomskich blachach, ktora spotkalem dzis rano na trasie 79 w kierunku myslowic. jedyna auto ktore jechalo normalnie mijajac lewym pasem poranne leniwe szescdziesiatki.pozdrowione, odchachane.
Pozdrowienia dla alfisty w srebrnej 166 JTD z koncowka rejestracji EE. ( Sytuacja na mogilskim dzis kolo 17 ) ;)
Pozdrowienia dla czarnej Alfy 156, z którą minąłem się przy basenie AGH w Krakowie dzisiaj około 16. Kierowca pomachał - mam nadzieję, że zobaczył w lusterku moje awaryjne :)
Tfaruk, tak kierowca widział awaryjne ;-) Pozdrawiam
pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić
pozdrowienia dla alfisty w ciemnej 159-ce na blachach STA, mijaliśmy się dzisiaj z rańca na wysokości pawilonu AUCHAN w kierunku katowic na krajowej 94, może członek forum proszę się ujawnić
Kto dziś ok. godz. 14.30 był czarną (w każdym razie ciemną ;)) 156 na ul. Armii Krajowej (skrzyżowanie koło Straży Pożarnej)? Autko było chyba z naszymi ramkami klubowymi, proszę się przyznać ;) Ja jechałem służbowym, zresztą byłem dwa pasy dalej więc i tak nic z pozdrawiania by nie było :P
Jezeli widziales czarnego SW to powinienem byc to ja. Ramki niestety jeszcze nie klubowe, ale kolorystyka zblizona :D Pozdrawiam
Tyłu nie widziałem bo zasłoniły go inne auta więc nie wiem czy to była SW. Tak czy inaczej również pozdrawiam :)
Pozdrawiam Kierownika niebieskiej 146 w ok. Wadowic
Posiada ktos z wals AR 145 ktora jechala dzisiaj po 19stej w Rudzie Slaskiej? Dokladnie minelismy sie za zjazdem za autostrada i jechala doslownie metr za mna w strone halemby :D Bylo ciemno wiec koloru nie widzialem ale blachy chyba SY.
pozdrawiam...
Pewnie Rufiki. Jest z Halemby.Cytat:
Napisał DeeS
Raczej nie bo blaty SY jak dobrze widzialem no i nawigacja w belli byla :wink:Cytat:
Napisał Ferrari-1
pozdrawiam kierowce prawdopodobnie czarnej 156, z ktora wymienilem awaryjne na trasie miedzy lagisza a pyrzowicami dzis okolo 21-ej. po wielu nieudanych probach z innymi alfami, w koncu poczulem satysfakcje ze ktos zareagowal.mam nadzieje ze widzial we wstecznym awaryjne;]
pozdrawiam niebieską 146, dziś odmachane na ul. Okulickiego w Krakowie. 8)
pozdrawiamy kierowce zielonej 145 spotkanej wczoraj około 17 w Wrzosowej k. Czestochowy ;)
pozdrowienia dla Kierownika srebrnej 156 na blatach SD wymieniliśmy pozdrowienia na trasie 94 katowice-dąbrowa na wysokości AUCHAN-A
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej Alfy 155 zaparkowanej wczoraj wieczorem pod CH Plejada :)
Pozdrawiam kierowców wszyskich 145 i 146 widzianych wczoraj i dzisiaj na trasie Mikołów-Katowice i w Katowicach. Oj było tego. Chyba z 2x145 i 3 lub 4 x146. Pozdro!
Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 155 (prawdopodobnie Mdx :P), dziś mijaliśmy się w Swoszowicach.
Tak to byłem ja! W ostatniej chwili zauważyłem pozdrowienie z Twojej strony i nie wiem czy widziałeś odpowiedź. Wracałem właśnie od P.Żyły bo brat odstawił tam swoją 146 na wymianę rozrządu. Również pozdrawiam!
Edit
Oglądałem u Żyły popołudniu twoją 145 i spodobał mi się wydech a dokładnie jego końcówka. Powiedz za ile można dostać taki czy nie buczy za bardzo ??
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 na strasie Stalowa Wola - Nisko :D:)
Pozdrowienia dla kolegi z bordowej 145 który odmachal mi wczoraj na Kocmyrzowskiej
Oby wiecej takich ludzi:)
w piątek godziny wieczorne na trasie z katowic mijałem czarną 166 niestety mimo iż zamrugałem awaryjnymi to jechałem Bravo i kierowca mógł nie zrozumieć
Po wielu próbach wreszcie ktoś odmachał :D .
Pozdrowionka dla kolegi z czarnej 145 z napisem na przedniej szybie "PERFECT CAR", mijaliśmy się wczoraj na skrzyżowaniu Piastowskiej i Wyspiańskiego.