Hehehe własnie o to mi chodziło ;D Wiadomo, że za kiełbę, chleb itd trzeba bedzie zapłacic a po imprezie wrocic na "swoją" kwaterlę :D
Printable View
no co ?? :eek:
nawet mi zostało i była promocja 2 za cenę 1,5 byle tylko nie zmarnować
tylko jedna Pani się wahała bo po pytaniu z czego ta kiełbaska dostała odpowiedź "z kota - ale włoskiego z okolic Milano "
i spodziewała się włoskiej kuchni na zlocie alfy
więc w tym roku będzie makaron al dente i uj
no i pizza - a propos gdzie tam jest najbliższa tele ... ? :D:D
Dajcie spokój bocianowi.
Grill będzie robił tuti.
Bocianowi damy witkę aby go pilnował:D
Ja mam prawie 600km w jedna stronę :P
i szlak trafił zlot. mam wesele w rodzinie w tym terminie musiałem wybrać ale mam nerwa
Witam
Tor może nie jest długi, ale wygląda na szybki. Myslę , że dobrze organizatorzy wybrali i będzie duzo zabawy i adrenaliny. Co do odległości to wiadomo, że zawsze ktoś będzie niezadowolony, bo zabyt daleko. Nie zawsze świeci słońce.
Mam pytania:
1. Czy na miejscu mozna wykupić dodatkowe przejazdy na torze jakby komuś było mało?
2. Czy mozna zapisać znajomych majacych inne marki - pamietamy AlfaRenault, który nas nieco zaskoczył we Wrocławiu
3. Czy na torze jest jakaś odpłatna jadło-wylęgarnia smaków, jakby kto zgłodniał czy lepiej się przygotować na posuchę?
Pozdrawiam
o widzsiz kubacik :) bedzie okazja znowu sprawdzic sportwagony :P
Ooo, widzę że amigas też będzie, przynajmniej poznam komu :reddy: zawracam na gg:girl_wacko::)
amigas to sponsor, ma Wam przyszykować jakieś nagrody :)
Jak wszystko dobrze pójdzie będzie obiad na torze
oczywiście ,że można
Jak będzie taka mozliwość to tak
---------- Post dodany o godzinie 10:06 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:55 ----------
Mamy komplet
Ale zapisujcie się bo napewno z tych co się zapisali parę osób zrezygnuje.
Zachęcam do wpłat zaliczek.
Jest jeszcze szansa załatwić więcej noclegów ale nie będę zawracał gościowi głowy jak nie będę miał pewności co do tych 100 miejsc.
Ci którzy się zapisali, a nie wzieli opcji tor to mam rozumieć ,ze w rajdzie turystycznym nie będą brali udziału.
Dobrze się zastanówcie nad tym rajdem.To bardzo bezpieczna zabawa.
Nie wiem czy coś takiego planujecie ale dopisze swoich parę słów:
Co do jazdy po torze to chciałbym tylko prosić o nie klasyfikowanie samochodów ze względu na pojemność tylko może o stosunek mocy do masy :D
(tak chronię swoją dupę - ale nie tylko). Bo na 145 1,4bx trafi przykładowo Mito 1,4 170km a to przecież 2 skrajnie różne silniki (MiTo może pewnie rywalizować ze 156 2,5 V6) :cool:
jak tor będzie techniczny jak we Wrocławiu żaden podział nie będzie potrzebny.
Pzm planuje podział.
Ale jaki nie wiem.
To jest temat na póżniej
Majkel wymyśli podział punktowy jak w skokach narciarskich, ponoć się nudzi :)
+ nasze Misski będą miały tabliczki z ocenami za najefektowniejszy przejazd :D
Będą misski? Na razie to się jedna Pani tylko zapisała :D
Znam trochę chłopaków z Automobilklubu Chełmskiego więc od razu powiem że podział na klasy będzie po pojemności silnika, silnik turbo to 1.4 lub 1.7 x pojemność w ccm [nie pamiętam już dokładnie] więc wszystkie turbopadła będą tłukły się z V6 ;]
Tak poza tym zdrowa 1.7 16V boxerek w 33 lub 145/146 z ogarniętym łącznikiem kierownica-gaz i skopie tyłki wszystkim na tym torze :D
Jeszcze jakis czas temu gnojówkowozy były klasyfikowane klase nizej :) specyfika sie widać zmienia wraz ze wzrostem ilości i jakości modyfikowanych TDi :P
Generalnie patrząc na czasy V i innych wozów z wrocławia to jakos bardzo przerazony nie jestem :P Wszystko zalezy jak sie ogarnia samochód :) oczywiście zasadniczo kazde 160 koni w lzejszym aucie powinno skopac mi tylek ale zycie pisze rozne scenariusze :P
---------- Post dodany o godzinie 20:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:36 ----------
a skoro o łacznikach mowa to ja tez mam plan lepiej sie przygotwać a raczej łacznik pomiedzy samochodem a asfaltem.... trzeba jedynie znaleźć 2500 :eek:
W sobotę jest planowana obiadokolacja
koszt 25 zł
Ja proponuję zrobić obiad z kuchni polowej tzn.grochówka chleb i może jakaś kiełbasiana wkładka .Ilość ma być taka aby każdy się najadł do syta.
Pan ma też zapewnić możliwość kupna picia
Koszt szacunkowy tego posiłku od 6 do 10 zł
Resztę proponuję wrzucić w grilla i zrezygnować z kolacji.
Jak się domyślacie grill nie był wliczany do kosztów zlotu.
Ma być sponsorowany ale ile tego będzie nie wiem.
Tak byśmy mieli namacalne 15-19 zł na grilla, a jak sponsor dopisze to będzie bogatszy griil.
Bo w sumie jak zaczniemy z grillem o np.19 to po co nam obiadokolacja
Zastanawiajcie się nad tym spływem bo muszę okreslić ilość kajaków.
Zrobimy potem temat z zapisami na kajaki.
Jak wiecie pierwszych 40 wpłacajacych wszystko do 10 kwietnia ma kajaki za free.
Postaram się jak najszybciej przedstawić menu grilla .Narazie wygląda to bardzo obiecująco.Kuchnia wschodnia jest bardzo obfita.
A ja planuje załatwić kupony rabatowe w sklepie motoryzacyjnym, który sprzedaje również wysyłkowo, narazie próbuje przełamać właściciela :)
Ja powysyłałem e-maile do rzecznika prasowego Fiat Auto Poland, ale bez odzewu :mad:.
z FAP się nie martwicie;) sprawa w Toku;)
nienawidze Cie;)
wyślijcie mi proszę raz jeszcze nr konta do przelewu ale nie sam numer tylko łącznie z imieniem i nazwiskiem oraz pełnym adresem odbiorcy bo bez tych danych mi e-przelew nie przechodzi.
Proszę o poprawkę na liście gdzie jestem wpisany bez noclegu. Sprawdzałem maila którego wysłałem i jest tam napisane że nocleg + tor a na liście tylko tor jest uwzględniony.
Taki mamy system zapisywania - wszystko jest okej. Jakbyś nie brał noclegu wtedy byłoby:
kwasnybartek - bez noclegu + 1 tor :)
Większość ludzi i tak decyduje się nocleg, dlatego tak to wygląda :)