No nareszcie;) Czekam niecierpliwie az n zlocie całą przygodę opowiesz;)
Printable View
Oddałem "T" do regeneracji mam nadzieję że będzie pizdeczka anioła i chipsy :D:cool: :p
a ja zamontowalem galke od Belfra, strachu sie najadlem bopomyslalem ze polamalem wszystkie plastiki przy skrzyni jak wyrwalem to sila i zostalo mi wszystko w reku. Udalo sie i moje auto prowadzi sie duzo lzej ;) hehehe
Na mój węch to chodzi o turbine, ale końcówki już nie czaje;)
A ja dziś wymieniłem wahacze przód i amorki z tyłu
Olej,Czujnik doładowania,sonda będzie na dniach.
Jak już wszystko będzie super na benzynie wkładam lpg.Wtryski hany kupione ,zbiornik też.
Alternator po regeneracji.... kto go tak umieścił, że trzeba pół auta zdemontować, żeby go wydrzeć?:)
postojówka lewa wymieniona.
zakupiona konsola środkowa w stylu carbon, oj szykują się zmiany we wnętrzu :P
dziś to ja chciałem wjechać na krawężnik i zawisłem na progach. lewy przy łączeniu z nadkolem doznał uszkodzenia,nie wiem czy sie mocowanie gdzies nie urwalo odstaje delikatnie na zewnątrz ale nigdzie nie pekl. co to zrobic, zdejmować cały czy jest jakiś patent co by przy tym szybko zrobić? Miał ktoś podobna sytuacje ?
Obie linki hamulca ręcznego :) ... wreszcie działa jak należy :)
Podłączyłem radio CB i wzmacniacz do subwoofera bezpośrednio od aku :) i naprawiłem lusterka zewnętrzne, już działają idealnie ;)
luskamarcin to Twoje auto z avatara?
przed chwilą wymieniłem żaróweczkę światła pozycyjnego z przodu na dworze -6 ale sprawnie poszło tylko 5 minut
zmieniony czujnik abs, wkoncu nie straszna zima :) chociaz wiele jej nie zostalo :P
nowe swieczki żarowe i akumulatorek :D
zamarzła mi klapka od wlewu paliwa ;o co gorsze na stacji nie mogłem żadnymi siłami jej otworzyć a w zbiorniku już opary ;D w takich chwilach dziękuje że ktoś wpadł na genialny pomysł postawienia karchera w takim miejscu ;D ciepła woda otworzyła klapkę hehe ;D
Zamontowana końcówka tłumika Załącznik 45283
nie tak dawno pisalismy o tym
rozbierz cały zamek i napchaj wazeliny tech .
fotki i opis jak poszukasz to i znajdziesz
dzięki za pomoc :) :beer:
Moja zaraz dostanie OSRAM night breaker plus :)
Tak słyszałem, zobaczę jutro w drodze do roboty :)
Wymiana klemy plusowej bo najpierw pękła, potem się jeszce przewod odłamał i wymiana żarówek kierunków z przodu bo już na biało dawały.
połowiczny montaż zestawu ck 200 (głośnomówiący), jutro jeszcze ułożenie kabla od mikrofonu i wolne ręce w takie jazdy
Wysłane z GT-I9100 za pomocą Tapatalk
zatankowałem do pełna 340zł!!!!!!!
akumulator podładowany,
Znudziła mi się ''drewniana'' konsola centralna i mam piekną czarną'' diamanteschwartz'' z BMW.Trzykrotny lakier.
Przy okazji wymieniłem żarówki panelu klimy i nadmuchu.
wymienilem akumulator
Dziś zakupiony Skydd Diesel od Black Arrow w obawie przed -25 stopniowym mrozem + myjnia o 7 rano przy -14 stopniach... jak się później okazało bez odmrażacza drzwi bym nie otworzył :-)
Pozdrawiam,
Wymieniłem filtr paliwa, zmyłem sól na myjni i zalałem na full :)
Wymieniony filtr paliwa i świece żarowe (przy dwóch spalonych miał drobne problemy z paleniem przy -20)
Wymieniłem elastyczne łączniki układu wspomagania i już nie cieknie i nie wyje na mrozie. Koszt materiałów 40 zł w tym piwo i nowy płyn a czas to 4 godziny ale warto było bo mam spokój.