ktoś jeszcze oprócz nietyx'a będzie miał laptopa z kabelkiem ?
pozdrawiam,
Adam
Printable View
ktoś jeszcze oprócz nietyx'a będzie miał laptopa z kabelkiem ?
pozdrawiam,
Adam
ja się pisze na 90%
Pomysł bardzo fajny więc na 99% wpadne. Wybiera się ktoś z towarzystwem małych milusińskich ?? zabrał bym małą, miała by rozrywkę :-) żona oczywiście do kompletu ;-)
Na chwilę obecną nikt mi nie pisał, że zabiera dzieciaka. Nie mniej, myślę że spokojnie możesz zabrać uciechę. Wokół stawu biegają oswojone sarny i inne zwierzaki, które można pogłaskać i karmić. Dzieciak nie powinien się nudzić :)
pozdrawiam,
Adam
---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:36 ----------
SRB jeszcze gorsi :D
Zgodzę się na podział 50/50 ale wiadomo każde miasto musi mieć swój Las ;]
Ja z moją Pania rowniez bede ;-) chyba ze alfe sprzedam do tego czasu to przyjade czyms innym :P
Przyjadę z żoną. Pozdrawiam :)
to się ekipa zbiera :D
myślałem, że będzie nas 6-8 osób, a tu już ponad 20 :)
musze pomyśleć jak tam się zmieścić wszystkimi autami :D
pozdrawiam,
Adam
ja również postaram sie byc 50/50 ja + Asik :)
Czy są tu też przedstawicielki płci żeńskiej??? Czy zostanę pierwszą alfaholiczką? :)
"Alkoholiczki" ??? ;) hehe... Będzie mi bardzo miło je poznać, ale chyba niestety nie w tą niedzielę... Mam nadzieję że na tym jednym spotkaniu się nie skończy :)
Belinia czy mi sie wydaje ze jestes moja sasiadka;P
zaktualizowałem pierwszy post.
będzie nas bardzo dużo (co mnie cieszy i niepokoi :D)a miejsc parkingowych jest dosyć mało.
dodałem mapkę gdzie można parkować. osoby które dojadą później a nie będzie już wolnych miejsc, ustawimy wzdłuż dróżki...
jutro będę nad stawem i rozmawiał z właścicielką. może uda zagospodarować się dodatkowe miejsca.
pozdrawiam,
Adam
DLA Osob jadacych z ZABRZA/Rudy/Bytomia itp a nie chca jechac "sami" to spotkamy sie tutaj o godzinei 14:00 - Czekamy do 14:15 i odjazd ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/
Uploaded with ImageShack.us
To jest na koncu ulicy Paderewskiego (Na Konczycach) - tuz przed Wjazem/Zjazdem na A4 (Zabrze - Wspólna).
Punkt ten oznaczony - to kawalek takiej żwirowej drogi, gdzie mozemy zrobic maly pitstop.
Jesli moge prosic, to dadasiek - wrzuc to na pierwsza strone jeszcze dodatkowo.
kobielczak - info dodane.
może jakiś konkurs zrobimy ? na najładniej wypolerowane autko ? :D
pozdrawiam
Adam
A mnie się nie chce myć auta :)
pierwszy post zaktualizowany.
wszystko już praktycznie załatwione :) dzisiaj rozmawiałem z właścicielką. Menu rozszerzone o kilka innych smakołyków ;)
pogoda również ma dopisać.
także do niedzieli :)
pozdrawiam,
adam
tak przeglądałem to "listę osób" i małe sprostowanie: owszem ja przyjadę 156 ale z żonką i córą, a ewentualnie siostra z mężulkiem 147 - więc dwa auta i dwie wygłodniałe rodziny :D
do zobaczenia w niedzielę...
Ja może wpadnę 50/50
EDIT
Napisz do moda żeby nazwę tematu zmienił
temat z początku miał na celu zebranie informacji nt. ilości Alfistów z Gliwic i okolic, dlatego taka nazwa.
Z czasem zaproponowano zlot.
Nie będę zmieniał tematu, bo po spocie dalej będzie to temat o Alfistach z okolic Gliwic :)
Informacja nt. spotu (jak i kolejnych) umieszczona została w podforum " Zloty, imprezy spotkania" oraz jak zawsze w pierwszym poście tego tematu.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ezy_spotkania/
peace :pleasantry:
pozdrawiam,
Adam
hm zapowiada się ciekawie :) zależy jak się ocknę po jutrzejszych urodzinach hehe to z chęcią się zjawię :):)
ja jednak bede o czasie;) urwe sie z zajec;P
E tam zaraz wyzwa wyzwisk się nie boję a mówic sobie moga ja stad nie pochodzę he:) a co do akcji to smieszne było i śmiesznie wygladało.
dyć Ci napisoł Hanysy, ja?? To sie nie mosz o co ciepać.
po tym co ło nos pedzioł Kaczynski, pionto kolumna, to juz niczego gorszego sie nie spodziewom.
fajnie sie tak godo jak sie mo 5 ochroniarzy za plecami, ale jak by mi to pedioł bez nich, to by dostoł gołą rynką we tyn swój paskudny pysk i wtedy by my widzieli, czy by był tamki madry, ale tak to jest, byle co zezar to i byle co godo.
pzd.
w związku z planowanym na dzisiaj, końcem świata, spot odwołany :(
pozdrawiam,
Adam
:P
całą swoją mocą sprawczą niniejszym odwołuję dzisiejszy koniec świata
odwołanie nie podlega dyskusji i odwołaniu :sarcastic:
:party:
aha - żeby jako menda zaś nie raportowała moich postów za offtop to dopisza tyż coś ło tym spocie
nie wiem czy byda , jak byda to byda a ja nie to nie - teraz mendo nie ma offtopu :sarcastic: