szykuje się przednia impreza :) czuję że będzie paradnie :P
Printable View
szykuje się przednia impreza :) czuję że będzie paradnie :P
Hej Adam jutro ci dam odpowiedz bo nie wiem czy moja siora ze szwagrem nie beda chcieli jechac.a gg juz nie mam.
już mam transport korczu. jadę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!1
no to super!
AR 33 dla mnie jeszcze dwa miejsca noclegowe dla Szwagra i Siostry :DDD czyli nas jedzie w sumie 4 os.pozdro
Tomek, już zrobiłem rezerwację :roll:Cytat:
Napisał Korczu
Jutro postaram się domówić jeszcze 2 miejsca :wink:
Mówiłem zapisy do 7.03 :)
oki nie doczytalem,najwyzej bedziemy spali we czterech na dwóch łożkach :P :mrgreen:
Cytat:
Napisał Korczu
Hehe, ale chłopcy na jednym a dziewczynki na drugim łóżku :P
wogole nie rozwazałem innego wyjsca :mrgreen: :P
Robercie, czy mam rozumieć, że jesteśmy wliczeni w nocleg?
Generalnie zgadzam się z Korczem - byle tylko można było gdzieś legnąć, a w ile osób będziemy spać w łóżku, to już inna sprawa..
Możliwe, że z nami też pojedzie jeden znajomy, a jak będzie wiadomo co i jak, to może jeszcze kogoś się weźmie..
Na pewno napiszesz (albo piszesz w tej chwili ;) ) bliżej o noclegu.. Czekamy..
Jeszcze raz podaję listę osób :Cytat:
Napisał Grzegorz83
AR_33 + Lidka ( alfa romeo 33)
Paweł156 + Dorcia (alfa romeo 156 )
DDEvil + Natalia ( alfa romeo 146 ) + Tuti
Kate i Fred (alfa romeo GTV)
mrutyna + Kasia (alfa romeo 156)
Korczu + Paula (alfa romeo 147) + 2
mariusz+ Mirka (alfa romeo 156 )
moninika + Jarek (alfa romeo 156 po lifcie)
amser_sl (alfa romeo 155)
Piotr_Z + Ilona (alfa romeo 164) + OO_V_OO + adamodg
robak#21 + Kasia (alfa romeo 156)
Grzegorz83 + Asia (alfa romeo 33)
rafal_n5 + Mariola (alfa romeo 165)
Dla tej ilości osób załatwiam nocleg :)
zapomniałeś o adamodg przy Piotrze_Z :wink:
Już się poprawiłem ;)
no !
i dzięki Kate za pamięć :lol:
Informuję Wszystkich zainteresowanych:
Koszt noclegu 80 zł od osoby.
Będziemy mieszkać w dwóch pensjonatach w jednym 18 osób (9 pokoi 2 osobowych), w drugim 12 osób (3 pokoje 2 osobowe i 2 pokoje 3 osobowe) .
http://www.limba.com/pl/wegry/zakwat...idobjektu=9651
http://www.limba.com/pl/wegry/zakwat...idobjektu=9510
:twisted: jedziem
No i pieknie :)
Fajnie to załatwiles AR_33, juz sie niecierpliwie na ten wyjazd :)
z przykrością muszę oznajmić ze nie jadę!!! mimo wielkiej chęci muszę porobić parę innych rzeczy które wyszły wczoraj ale nie jest tak źle bo chociaż zaliczę lokalne spotkanie na pomorzu, a alfunia bedzie ladniejsza za zaoszczedzona kase
pozdrawiam i sercem penie bede z wami obejrze potem fotki
Ulalaaa :DDD well done AR_33, cena rewelka i parking jest mysle ze sie zmiescimy :wink:Cytat:
Napisał AR_33
pozdro
W związku z tym, że muszę dokonać przedpłaty abyśmy mieli zagwarantowaną rezerwację.
Po przefaksowaniu potwierdzenia wpłaty otrzymam dokładny adres pensjonatów i nr. tel. do nich.
Proszę o dokonywanie przelewów na konto:
mbank 36 1140 2004 0000 3102 4302 3951
Robert Łysak
ul. Wroniecka 13/5
61-763 Poznań
W tytule proszę wpisać nick + ile osób towarzyszących i dopisać Węgry:
AR_33 + 1 Węgry
Prosił bym o wpłaty do niedzieli 16.03, bo chcę przelać pieniądze w poniedziałek 17.03
Aby uniknąc niepotrzebnego zamieszania na miejscu z rozliczaniem się z właścicielami pensjonatów, przeleję pełną kwotę na konto biura i oni sami się z nimi rozliczą.
Jeśli komuś nie pasuje zapłacić do niedzieli proszę o wiadomość na PW lub gg. :)
Osoby których pieniążki wpłyną na moje konto zostaną zaznaczeni na zielono :wink:
Lista płatników :mrgreen:
AR_33 + Lidka ( alfa romeo 33)
Paweł156 + Dorcia (alfa romeo 156 )
DDEvil + Natalia ( alfa romeo 146 ) + Tuti
Kate i Fred (alfa romeo GTV)
mrutyna + Kasia (alfa romeo 156)
Korczu + Paula (alfa romeo 147) + 2
mariusz+ Mirka (alfa romeo 156 )
moninika + Jarek (alfa romeo 156 po lifcie)
amser_sl (alfa romeo 155)
Piotr_Z + Ilona (alfa romeo 164) + OO_V_OO + adamodg
robak#21 + Kasia (alfa romeo 156)
Grzegorz83 + Asia (alfa romeo 33)
rafal_n5 + Mariola (alfa romeo 156)
no wiec tak stron jest 10 i starsznie dużo czytania może mi ktoś kto jest w temacie kliknie czy jeszcze mozna sie załapać i za ile :) dokladny koszt i wysyłam kasiorke:)
punisher, zlot jest na Węgrzech. 11.04 ok 24 spotykamy sie w Cieszynie by potem całą kolumną jechać do Esztergom. Przewidziany powrót do Polski na 13.04. Pytanie podstawowe, czy chcesz jechać własnym autem czy jechać z kimś. Jeśli samochodem, to czeka Cię czytanie kilku ostatnich stron, bo za dużo by to opisywać ;) natomiast jeśli z kimś, to musisz się umówić z jakimś kierowcą by Cię zabrał ;) Na pewno ktoś się odezwie w tym wątku. Koszt noclegu na Węgrzech ok. 80zł
oki dzieki za szybką odpowiedź no swoją alfą bym jechał nie rozumiem tylko czemu musze czytać ostatnie kilka stron ale naprawię ten błąd i poczytam :)
punisher, jeśli jedziesz to proszę o szybką odpowiedz i proszę podać czy jedziesz sam czy z osobami towarzyszącymi, jeśli tak to ilość. :)
Jeśli się zdecydujesz na wyjazd, dobrze by było gdy byś zarejestrował się na Alfaamore i dopisał do listy uczestników. Poniżej masz link.
http://www.alfaamore.com/events/alfacity08
Jeśli będziesz miał problemy z rejestracją to na wcześniejszych stronach są porady ludzi którzy przez to przeszli :wink:
no na 100% jade ja plus moja dziewczyna na Alfaamore zarejestrowałem się wczoraj czekam jeszcze na aktywacje żeby dopisac się do listy :) jak jest z ta opłatą parkingową?
na złotówki ok 40złCytat:
Napisał Kate
czały dzień czekania i........
541. Don Gombóc 166
542. Tibi33S16Qv Alfa Romeo 33
543. mxbiker Alfa 146
544. Pocok 147
545. andrew_sl Alfa Romeo 155 2.5TD Andrzej
546. badbone alfa 164 3.0 V6
547. punisher_ Alfa Romeo 156 2.0 TS Piotrek + Iwona
nic dodać nic ująć:)
punisher, proszę o cierpliwość, jestem w trakcie załatwiania dodatkowych noclegów. :wink: Istnieje jeszcze możliwość, że wskoczysz na miejsce ludzi którzy nie będą mogli pojechać.
Nie chcę takiej sytuacji, aby ktoś kto zostanie zapisany na naszą listę nie będzie miał gdzie spać. 8)
ok nie ma sprawy i dzięki za chęci :)
:idea: Informacja dla Wszystkich którzy nie są zapisani na liście wyjazdowe, a chcieli by się przyłączyć (punisher, do Ciebie również)
Jest jeszcze możliwość zarezerwowania miejsc noclegowych, ale cena jest niestety wyższa i wynosi 100 zł od osoby.
Bardzo proszę o szybką decyzję, czy mam organizować te noclegi czy nie ( w tej chwili jest już coraz trudniej znaleźć w tym terminie wolne kwatery :/ )
Czekam do niedzieli wieczór (22.00) w poniedziałek ostatecznie zamykam listę. :!:
Trochę z innej beczki. Prosze o zapoznanie się z teym tematem osoby jadące na zlot na Węgry.
http://www.forum.alfaholicy.org/topi...6,20.htm#92153
W związku z tym, że do obecnej chwili nikt po za osobami zapisanymi na liście nie potwierdził chęci wyjazdu na Węgry do Esztergom, listę uważam za zamkniętą.
Dla w/w osób jest zarezerwowany nocleg i w najbliższych dniach przekażę dokładne informacje gdzie kto śpi ( dokładny adres i mapka dojazdu).
Miejsce spotkania stacja paliw na trasie S1 zaraz za węzłem prowadzącym do Cieszyna
http://mapa.targeo.pl/Mapa_Polski,0,473507,211064
w najbliższym czasie postaram się zamieścić dokładną lokalizację.
koledzy Ci co jadą z Krakowa. Umawiamy się jakoś wspólnie aby dojechać do Cieszyna czy każdy jedzie jak i kiedy chce?
Ja wczesniej jade na Śląsk do rodziców wiec, ruszam dopiero z Pszczyny.Cytat:
Napisał mrutyna
a jest ktoś jeszcze z Krakowa? Ja jadę po dziewczynę do Katowic a później do Cieszyna to może z tymi co jadą ze śląska się gdzieś zgadamy:)
ja bede z Zor jechal AR33 najprawdopodobniej z Jastrzebia
ja jade z katowic z mariuszem wiec mozemy sie zgadac.
Dołączę się do was,jeszcze sie zgadamy gdzie i o której może więcej alfek będzieCytat:
Napisał Korczu
Piotr_Z a my sie jakos musimy spotkac na slasku bo tylko tam mam dogodne polaczenia pkp z cieszynem jest dramat 7h jazdy ?:( z 2 przesiadkami
adamog a ty skad wyruszasz moze sie jakos umowimy?
Po drodze zbieram adama, potem uderzamy do Freda i Kate na kawkę przed jazdą do Cieszyna. Gdyby udało Ci się dotrzec do Adama byłoby super jeśli masz trudności powiedz dokąd będziesz mógł dojechać coś wymyślimy :D