ja też będę o ile trzeba deklarować ;]
Printable View
ja też będę o ile trzeba deklarować ;]
Mnie niestety braknie, bella niepewna (płyn chłodniczy gdzieś ciągle ucieka) no i nie chciał bym stanąć w połowie drogi, a druga sprawa musze być na 13.00 w tychach.
Także życze miłej zabawy i udanego zlotu, może następnym razem.
Również ja się pojawię.
ja tez bede z malzonka mam nadzieje ze nikomu nie bedzie przeszkadzac 48 letni Krzysiek ;pp pozdrawiam
Ja muszę zrezygnować w powodu tej skręconej nogi nie jestem w staniem w tym dyzlu nawet bezboleśnie wciskać sprzęgła. Taka długa trasa może się, źle skończyć. Mam nadzieje, że ogólnie bilans wyjdzie ok. Kurwa szykować auto na zlot i mieć "wypadek" uniemożliwiający przybycie. Jak to nazwać.
Moze ktos mi szybko napisac jak majster Mwowry ma na imie ? :D:D
witam
nas niestety nie bedzie, przepraszam za zamieszanie.
pzd.
Co się martwisz ja mam parę lat więcej :cool: i też bedę
Pozdrawiam drugi Krzysiek
Nie wiem jak u Was, ale u mnie autko umyte (kostka cała), CB podłączone (socik stroił), piłka napompowana w bagażniku, olej uzupełniony, jeszcze piwko dokończę i idę spać :D Co do zlotu to godzina spotkania i wyjazdu bez zmian, czyli od 9.30 zbiórka pod tesco a o 10 wyjazd do ustronia (na pewno będę wcześniej bo jeszcze muszę kiełbaski kupić w tesco :D). Podczas przejazdu do Ustronia jak będziecie widzieli czerwone audi A4 i blondynkę z kamerą (moja siostra) to machajcie, mrugajcie i co Wam przyjdzie do głowy :D:D:D Natomiast najprawdopodobniej czerwoną dacia logan MPV (bo fajnie brzmi) pojedzie koleś od robienia zdjęć, ale nie wiem czy będzie pstrykał w trasie, najwyżej zrobię zdjęcia z filmu ;) Na miejscu mam nadzieję, że będziemy wystarczająco wcześnie żeby wpakować się na jeden parking. Pod czantorią jest kilka parkingów, ale fajnie było by ulokować się na "kupie" :D Teraz jest czyste niebo, ale weźcie sobie asekuracyjnie po kurtce :) W ostatnim tygodniu nie było dnia bez deszczu, ale ani razu deszcz nie trwał więcej niż 10 minut ;) Kończę mój wywód bo tyskie już się też kończy... Do zobaczenia za parę godzin, podaję jeszcze raz numer do mnie 603073320.
Marcin - mwowry ;)
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:52 ----------
Weronika - co dzień jesteśmy mądrzejsi :P
---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:53 ----------
Slavik na razie grzebie z rozrządem w swojej 166 ale na pewno uzupełni listę jak już odpali bellę :) Idę bo tyskiego już ni ma a ja powoli trzeźwieję :P
ponieważ jest dużo samochodów może być problem z pomieszczeniem sie na górnym parkingu koło stacji , najlepiej bedzie jak zjedziemy się na niższym parkingu Tesco( proszę kierować się na duży nieczynny bilbord i zaraz w lewo )mam nadzieje że organizatorzy nie będą mieć za złe że wtryniam swoje dwa grosze w razie czego kontakt do mnie 502686700
Wojtek, pracujesz czy jedziesz na zlot?
nie wiem teraz na której stronie tematu i na której liście
ale ...
ktoś gdzieś kiedyś coś
mnie dopisał ..
a ja się sam nigdzie nie dopisywałem
A Bociek znowu szuka Żaby w całym :)
Normalka hehehh
wstawac pobudkaaaa
witam:) i my również się pojawimy, po zawitaniu na Opolczszczyznie czas na Bielsko...
Będzie z nami zaprzyjaźniona Lancia Lybra, ojjj dużo ludu się zjedzie. Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu
a ja z gory przepraszam organizatora Slavika za nie przybycie a zapisanie sie na zlot, wazna sprawa mi wyskoczyla dzisiaj i nic nie moglam poradzic , udanego zlotu:D
Piotras i ja jesteśmy już w domku....dzięki wszystkim za super dzień :) no i dzieki dla kolegów z wodzisławia i Victorii za drogę powrotną:)
PS> Victoria przekazała Piotrasowi o paleniu papierosów w alfie...powiedział że postara się rzucić ;) ale ja go już w tym temacie męcze dwa lata i póki co jest niereformowalny :D
Dzieki za fajny zlot no i za obstawe do pawłowic srebnej 147 i czarnej 156 pozdrawiam do nastepnego ps. heeh fajnie moze pozbedzie sie nalogu.
Krzysiek był szybszy, ale ja też dziękuję w/w alfą z Tych za wspólny przejazd do Pawłowic. Weronice za to że rano nas poprowadzila od Pawłowic do Bielska:D No i oczywiście wszystkim za fajny zlot. Pozdrawiam i do następnego razu :)
Było super! Pozdrawiam
Ja też dziękuję wsyzstkim za przybycie i za doskonałą zabawę z fajnymi ludźmi :) DO zobaczenia jak najszybciej i standardowo w poniedziałek rano na kawusi w serwisie ;) film i zdjęcia będą do tygodnia.
o mistrz:) Marcin rzuć mi na maila wiwix1990@o2.pl jakieś zdjątka czy kawałek filmu bo mnie korci hah
Zlocik był spoko:) Dzięki za super spędzony dzień, już nie mogę doczekać się następnego zlotu:D pozdrawiam
Uwędzona dymami Victoria razem z Osobistym również meldują się w domku i bardzo, ale to bardzo DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM za super imprezę i towarzystwo!
Szczególnie mocno dziękujemy:
rewelacyjnej tyskiej ekipie "graffitowców", także tych nowo poznanych:),
Moniqe i Piotrasowi, którzy potrafią rozbawić do łez,
Aniuszce, która tak słodko się ze mną przywitała:)
kolegom z Wodzisławia za wspólną drogę powrotną, szkoda, że tylko do Pawłowic,
koledze, który rozpalił nam grila
no i oczywiście organizatorom za pomysł i zaangażowanie
CMOK
BTW filmik z wjazdu na Czantorię z Piotrasem w roli głównej już niedługo na You Tube.
;););););););)Żart
Chrzanów sie melduje ze dotarł cało i zdrowo do domu oraz dziękuje za udany pierwszy z wami spędzony Zlot jeszcze na taka skale :)
Koledze za fajną wycieczkę po górskich drogach :D:D dobrze ze dojechaliśmy do tego ośrodka.
Pozdrawiam wszystkich i jak każdy czekam na fotki i filmik jeszcze raz dzięki za wszystko wam i Organizatorom :)
Pozdro.
Dzenkujeme organizatorom za spanaly zlot - bardzo pienkne Alfy - no i duzo znajomych - i novych znajomych :)
My również dziekujemy- mega wspaniale spotkać tylu zakręconych ludzi w jednym miejscu- ogromne podziękowania dla organizatorów - i trzymajcie tak dalej- teraz 2 dniowy zlot organizujcie :) do zobaczenia !!!
Dzięki wszystkim za super niedziele:) szczególnie organizatorom za całokształt:]
Pozdrowienia! Darek....
tzn. Paweł... :P
PS Pozdro dla Grzesia albo Sławka, nie wiem który z was to wjeżdżał na Andersa od Auchana o 19:30... za szybko jeździcie tymi 166:P
Dzięki wszystkim :)
(już się nie będę bawił na drodze z gnojokami, bo przepłaciłem to żółtą kontrolka :D, wystarczyły tylko 10km, a pozostałe 60km to wzorowy eco driving :D)
Aby było chronologicznie, dziękuję Rafałkowi za przywitanie...
A całej reszcie za to, że byli mili ;)
PS. Jak na następnym zlocie ktoś będzie chciał żeby mu coś naprawić/zamontować/sprawdzić to niech przyjdzie od razu z kiełbaską :P
No i pozdrowienia dla najwytrwalszych hanysów naszych kochanych :)
P4ul - hyena byłby z Ciebie dumny ;)
Wielkie dzięki za kolejnego udanego zlota ,miłe towarzystwo ,organizatorom i ex organizatorom (żuwik) za ogarnięcie takiej licznej grupy ,pozdrawiam i do następnego :D