Z tymi oponami to bez przesady bo w sklepach mają ich tyle że sprzedają ;)
Printable View
Z tymi oponami to bez przesady bo w sklepach mają ich tyle że sprzedają ;)
Co do 2 grudnia to jak na dzień dzisiejszy mi pasuje ale jeszcze nie wiem jak będzie wyglądał mój grafik na grudzień. Szczerze to najbezpieczniej będzie tydzień wcześniej. Ale jak Wam pasuje 2 grudzień to może coś wykombinuje albo będę liczył na szczęście i dzień wolny. Blower może jeszcze śniegu nie będzie to dasz rade przyjechać Alfą
Mi na dzień dzisiejszy pasują obie daty :)
Także ustalajcie Pany, ustalajcie :P
mi tez by pasowało tydzień wcześniej, ale jak trza będzie to i 2go przyjadę... Adam jak tam video?
To ja tak jak pisałem żeby nie ryzykować to wole tydzień wcześniej. Na spota przywieźcie pendrivery. Wrzucę Wam filmik :)
Ok, widzimy się 25 Listopada w najwyższej komnacie Galerii Focus :)
Jak dobrze pójdzie to Wam się czymś pochwalę :P
ok:)
Panowie, sorki za kręcenie, ale w piątek uciekam do Łodzi i niestety nie pojawię się...
To możemy przełożyć na 2 bo jednak po oględzinach swojego grafiku na grudzień dam rade być 2 grudnia.
POWODZENIA :). Nie piszę że jak zdasz to pijemy bo to jasne że zdasz ;), ale po wynikach pijemy ;)
Spoko, spoko :) Te jeszcze nie są tak ważne, ale napić się chętnie napije :P
Mam nadzieję, że jutro matma będzie na podobnym poziomie, a przede wszystkim, że w maju będzie podobny poziom.
Panowie, przypominam o piątkowym spotkaniu :)
Ja pamiętam :)
ja również :D
Godzina 18 rozumiem? :)
Mi pasuje każda godzina. Mam wole i się dostosuje :).
Ja jestem wolny od 13 :P
Ale pomyślmy o b-skim, który pewnie kończy o 18 :)
Adam może podzwonisz po ludziach z Piotrkowa, żeby wpadli na spota?
No właśnie miałem Ci pisać że ja podzwonie a Ty spróbuj skontakować się z Bełchatowem :). Oczywiście spot w Galerii na 4 piętrze??
No właśnie Kuba słusznie zauważył, w piątek pracuje do 18, najwyżej się spoznie kilkanaście min. Nic mnie nie powinno ominąć do tego czasu...
Adam weźmiesz ze sobą laptopa w celu przegrania nam filmu na pendrive'a? :D
Link świetny,szkoda że mnie nie było....
chylę czoła, pierwsza klasa, nawet moją gębe widać :D
---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
"Właściciel treści nie udostępnił tego filmu na komórkach." Adam jak to?? Kurde:/ weź no tam pomajstrój :D
B-ski jutro dam Ci na płycie
Będzie dłuższa wersja czy zostajemy przy tej? :)
wrzuć tu, co się będziesz fatygował - dropbox.com login: alfaholicy@op.pl hasło: alfaromeo , do 2gb.
Witam:)
Może spotkamy się po Nowym Roku?? Proponuję termin 6 stycznia 2012 ( piątek ale wolny od pracy ). Miejsce standardowo 4 piętro na Focusie. Godzina ... jak Wam pasuje??
Pozdrawiam
Może za widoku? :D
Godzina 15, zaraz po obiadku? :)
A czy w ogóle ta galeria jest otwarta w piątek?
Kuba Ty to zawsze masz racje :). O tym nie pomyślałem. Pewnie że zamknięta jest w ten piątek. To na Lidlu a później się przeniesiemy gdzieś do lokalu :)
Zajrzałem na stronę Focus Mall i na tę chwilę brak informacji o tym, że zamknięta :)
Mam nadzieje, że jeszcze ktoś chętny się pojawi.
A ja jak zwykle w pracy k@%&**%$ mać
Miłego spotkania8)
Adam, może przełóżmy tego spota, bo znowu we dwóch będziemy stać jak kołki :D:D
Jak dobrze pójdzie to wpadnę na chwilę...
Pozdr.
To co robimy?? Jak dla mnie można przełożyć. Wy decydujcie. Tym razem ja się dostosuję.
Ustalone. Przekładamy :) Kolejny termin spota? Gdy znajdzie się więcej chętnych :P
Chciałem się spotkać bo dostałem pewną propozycje zorganizowania zlotu. Z mojej strony w grę wchodzi tylko lotnisko. Fajnie byłoby jakbyśmy się zebrali i pogadali o tym. Muszę w styczniu jeszcze wszystko zacząć załatwiać. Tym razem nie można zrobić lipy więc musimy wspólnie się za to zabrać. Kiedy Wam pasuje??