widzisz lobcio jak my juz o sobie duzo wiemy :).Chcialbym ale musze % sprzedawac
Printable View
widzisz lobcio jak my juz o sobie duzo wiemy :).Chcialbym ale musze % sprzedawac
Kto wie, może by się na podpromiu też znalazło kilku klientów na % ;)
znalezc to by sie napewno znalezli tylko ze ja nie mam jak sie do Was wybrac:(
jakas konkretna godzina? Bo postatam sie wpaść.
18:00, parking na podpromiu
edit: chyba, że Wam pasuje wcześniej?
dla mnie obojętnie, jesli nic mi nie wypadnie, to każda godzina pasuje...jeszcze jakby ktos sie znał na elektryce centralnego. to już całkiem miodzio będzie :)
czyli co - 18 czy jakies zmiany preferujecie ?
niech zostanie 18:00
jedzie może ktoś z okolic Ropczyc jutro ?
Bawcie się dobrze, ja tym razem nie pojawię się.
Ilu chętnych jest dzisiaj na godzine 18 na podpromiu?? Chyba frekwencja zbytnio nie dopisze? Może się myle??
No ja raczej powinienem sie zjawić, tylko wiecej chętnych !! :cool:
godzina 15:30 myśle jeszcze tylko dywaniki i alfa gotowa na zlot, a tu telefon dzwoni. Brat mi mówi, żebym szybko do babci przyjechał, no to jade. Patrze tata stoi na 1 nodze i mi mówi, że chyba w udzie złamał drugą. Pogotowie Sędziszów...raczej nie złamana tylko mocno skręcona...pogotowie Rzeszów...nie złamana tylko na 99% zerwane wiązadło...w Rzeszówie byłem, ale na zlot nie dojechałem, mam nadzieje, że Wam sie udał i może jednak kiedyś dojade.
No i jak było wczoraj, dużo osób przybyło?
przylaczam sie do pytania Bartka
Osiem osób naliczyłem.
nom spoko spoko :D tylko deczko zimno
mi pasuje, hehe to na kiedy ustalamy termin kolejnego spotkania ?
Jak spadnie śnieg to ja jednak proponuje zostać na podpromiu ;d
i zrobić test ręcznego hehe ;D
rok temu jak byly te mrozy na momencik zaciagnalem reczny:d i potem caly dzien jezdzilem z zablokowanymi kolami i swiecacym absem :P
Odświeżę;) Może jakiś mały spot?? Skoro mrozy trochę odpusciły:)
chyba chciales napisac "skoro Alfa naprawiona" :D
Od miesiąca nie było żadnej inicjatywy więc może pomyślimy nad czymś? Może jakieś niedzielne południe?
bartek, zapomniales ze w sobote ostatki ??:cheers:
a tez jestem za!!! dajcie jakiś termin i godzinne!!
Ja nie przyjeżdżam, wstydzę się na zimowych felgach :P
jestem za tylko kiedy
Może standardowo jak to w zimie bywa pod Novą??? proponuje godziny popołudniowe co by każdy po ostatkach odespał!! a;le jak macie inne propozycje tez będę za!!!
Czyli niedziela, NOVA, godziny popołudniowe np.16ta?
A może dzisiaj przed ostatkami?;p
Dlaczego Nova? Nie wolicie jakieś podpromie, politechnikę albo nowy parking za nowym światem? Przecież nie pada, nie ma się co chować po piwnicach...
Mnie obojętne gdzie, ten weekend spędzam w domu, więc chętnie przewietrze Belle, określcie tylko gdzie i o której.
Kurczę nie możecie za tydzień? Akurat autko mam rozbabrane a też bym przyjechał...
ja bym tez sie pisał... ale nie w parkingach podziemnych bo nie wjadę ;) moze byc pdp, parking nowy swiat, parking tesco, parking RCMB, parking salonu MEBLE.PL... duzo jest takich miejsc :)...
Ja proponuje niedziele godziny popołudniowe kolo 15-16 :)
k spoko!! tylko określcie się dokładnie gdzie!!! jak dla mnie może być nowy świat ( z domu mam rzut beretem) o 15!!! bo później raczej nie dam rady
---------- Post added at 12:06 ---------- Previous post was at 08:51 ----------
więc jak z tym spotem??? robimy coś czy nie??
ja bym sie pisał np na 15 czy 16... ale miejsce do dogadania... Może standardowo na pdp?
no to o 15 na pdp??