No widzisz Michał, miło że chociaż doceniłeś mój podziw ;)
Printable View
zrobiłaś super fotę że auto wygląda na czyste:)
aaa dzięki Joluś :) za wyprowadzenie myślałem że to bardziej skomplikowane :D a jak wyleczę turbinę i wgram nowy soft to wtedy możemy sprawdzić się na światłach :) chociaż start miałaś całkiem niezły :crazy_pilot:
Witajcie, wybaczcie że się wtrące czasami bywam w stolicy mielibyście coś przciwko jak bym tam wpadł do was na spocik? : P
Witaj, zapraszamy serdecznie :) Wpadaj, kiedy tylko będziesz gdzieś w okolicy :))
za tydzien hmm : D nie obiecuje ale jak bd to wpadnie na bank. Bd teraz śledził tutaj temacik to jak coś na pewno was znajde
Super:) wszystkie namiary w pierwszym poście :)
---------- Post added at 23:26 ---------- Previous post was at 23:24 ----------
Dlatego lubię benzynkę;) ale klekocik ma szansę przez chwilę od dołu powalczyć ;)
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:26 ----------
Po dzisiejszym spocie rozumiem, że zostajemy przy cotygodniowych spotach i reszta ustaleń bez zmian:) Z tego, co mówicie wynika, że nie macie przesytu ;)
Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie :D
Melduję: szlak przetarty, garaż przytulny, ciepły z dobrą akustyką dla V6 :D atmosfera fantastyczna. Mam nadzieję że z tydzień zobaczę we wstecznym lusterku czarną 155 prawie jak z serii wyścigów DTM :D
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
Póki chcemy się spotykać to trzeba się spotykać :D, chociaż sam pewnie na każdym spocie nie będę bo czasami trzeba pracować.
No i nieudało się tym razem, plan dnia się pokomplikował i dopiero niedawno skończyłem robotę (sic!). Ale skoro trend wzrostowy, to rozumiem, że w następny czwartek też Was tam szukać... :)
Zapraszamy, za tydzień też jest planowany spocik :)
---------- Post added at 00:04 ---------- Previous post was at 00:03 ----------
Czy może pracujesz w reklamie? Bo to mi przypomina moją robotę...
Ja też sądzę, że jeśli jest fajnie, to warto kontynuować :) jednak staram się nikomu nie narzucać swojego zdania, u nas panuje demokracja :) zanim zamieszczę jakieś podsumowanie, staram się zapytać wszystkich o opinię ;))
---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
...tak, media i wszystko jasne ;)
---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
[QUOTE=wito;729319]Na papierze Twój Miciak ma 8s do setki moja 9,5 a przy chipie schodzę niecałą sekundę więc mogłoby być ciekawie :D
---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 23:47 ----------
... no to tak, jak myślałam - pojedynek mógłby być wyrównany;) ale zanim zaczniesz szaleć, musisz wyleczyć Bellę, żeby nic złego jej się nie stało:)
No właśnie, a muszę przyznać, że zależy mi na jej podtrzymaniu;) a co pracy bez limitów, to z całą pewnością nie jesteś sam :) jaka branża, jeśli oczywiście można zapytać :)
Armia Alfisti to poważna sprawa :) wszyscy wzajemnie sobie służymy, a co najpiękniejsze - z własnej nieprzymuszonej woli ;)
---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
Szczerze mówiąc, nie sądziłam, że w armii też jest nienormowany czas pracy :)
Rowniez chcialem podziekowac za wczorajsze spotkanko! Media ... w badaniach tez niestety pracuje sie zadaniowo co czesto, gesto oznacza prace po kilkanascie godzin :(. Trzeba sie wreszcie przebranzowic :)
To ja sie wstępnie pisze na 15.12 :)
A mnie nie będzie :( Wpadnij też 22.12... Wszyscy wpadnijcie :)
Zapraszam raz jeszcze :) z ogromną przyjemnością obejrzę moją ulubioną Julkę :) Gratuluję wyboru! Mój na dzień dzisiejszy byłby identyczny :))
---------- Post added at 19:28 ---------- Previous post was at 19:21 ----------
YonasH, moja ulubienica już wyzdrowiała?
będę i ja:) jedyna okazja żeby Julką QV pośmigać:)...taki żarcik oczywiście:)
Jaki żarcik? Wszyscy się wciśniemy do Julki :)
:)LOL
...właśnie mi się przypomniało o co miałem spytać wszystkich wczoraj a cały tydzień czekał nie będę - ankietę NAT 2011 wypełniliście? link poniżej:
http://www.forum.alfaholicy.org/foru...st_2011_a.html
Wypełnione ;)
i oby tak dalej:)
Marcin, świetnie, że Ci się przypomniało :) doskonały pomysł :) Laurka dla najpiękniejszej marki wystawiona!!!
---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 22:18 ----------
Marcin, nie strasz kolegów, bo będą się bali u nas pojawić ;)) lol
Ojjj dawno mnie tutaj nie było XD Więc w czwartek sie widzimy to ekstra :D