Yonash - musisz znaleźć taki sam tylko z boku musi mieć auto bo ten jak widać przeznaczony jest na qada ;)
Printable View
Yonash - musisz znaleźć taki sam tylko z boku musi mieć auto bo ten jak widać przeznaczony jest na qada ;)
tak nie chce psioczyc ale czy ktos z organizatorow czyta ten temat ? lista sie cos nie aktualizuje nie wiem czy pieniadze dotarły czy nie? zadnego potwierdzenia zadnej odpowiedzi...
Prosiłbym by organizatorzy napisali oficjalne i pełne info dot. regulaminu toru.
Witam co ztym zlotem? Zapisalem sie zaplacilem i nie widze sie na liscie????? Odezwie sie ktos?
Myślę o zaopatrzeniu się w parę używanych opon na przód.
Czy ktoś kto już jeździł po torze potwierdzi że to głównie one się ścierają?
Mam dość nowe p-zero i trochę mi ich będzie szkoda;)
Co o tym myślicie?
Jak masz komplet kół zimowych to kup jakieś opony z 3mm bieżnikiem, w miarę miękkie np. F1, wrzuć na 16"stki i masz :).
A nawet jak nie masz drugiego kompletu felg to kup, przydadzą się na zimę :D.
gorąco polecam inny komplet opon na tor moje po ostatnich wirazach zrobiły sie troche łyse i niebieskie do tego ...
Semislicka szkoda kasy na pierwszy wypad na tor, komplet używanych opon 16/17 można wyrwać za stówkę, do tego felga jakaś też nie musi być cacy i na torze można śmigać.
Dzięki za porady!
Postanowione :)
Qki co to za F1 masz na myśli? Polecano mi Toyo firmę kierunkowy bierznik i prawie slick;)
GoodYear F1, miękkie opony, w miarę dobrze kleją, masę tego jest na Allegro. Ogólnie ja bym polecał Ci kupić COKOLWIEK startego za marny pieniądz, żeby nawet w tej stówie za komplet się wyrobić, będziesz mógł upalać do upadłego a nie będzie szkoda nic..
Panie i Panowie. Ja mam pytanie, kto z Was traktuje to jak miniwakacje i jedzie z małymi dziećmi?
Wiele osób bedzie z dziecmi -trwaja rozmowy o zorganizowanie zajec dla dzieci , i opieki podczas zlotu.
Po ostatnim zlocie żona powiedziała, że możemy jechać na następny, ale na pewno bez dziecka...
Kwestia tego, że podczas niektórych z przygotowanych atrakcji posiadanie dziecka może przeszkadzać lub je uniemożliwiać.
Dlatego tym razem będziemy się strać zostawić małą złośnicę w domu, ale jeśli będzie trzeba to oczywiście pojedzie z nami....
Ale jeśli ktoś ma możliwość zostawienie pod opiekę swojego dziecka komuś z rodziny to niech się nie zastanawia, wszak to tylko 6 dni i aż 6 dni :P
Przypominam o terminie wpłat !!!
za zlot zapłaciłem w sobotę, kasa doszła w poniedziałek bo widzę to po stanie konta a tylko pojawiłem się na liście, że jestem ale o wpłacie nic. dziś czwartek czyli nikt tam nie zagląda?
Wystarczy że wiesz że zapłaciłeś i masz dowód wpłaty, ja też zrobiłem przelew i styknie, nie interesuje mnie kolor nicka na liście zapisów;)
A jest możliwość delikatnego wydłużenia terminu wpłat? - jak znam uczelnię to wykorzysta fakt że będzie majowy weekend żeby nam nie przelać kasy i będę musiał się zapożyczać żeby wpłacić za zlot.
Ja już 100 lat temu wpłaciłem całość kwoty tylko za tor a do dziś widnieję na liście zaliczka tor+rajd...
A na zlot jadę z żoną i 13 miesięczną córą:)
pare dni poczekamy :)
Spoko, dzis pojdzie przelew.
oj tam oj tam :) w takie rzeczy zaopatrują nas sponsorzy :)
Ok dopatrzyłem się że są jeszcze wolne miejsca oraz sprawdziłem ceny (wcale nie było łatwo mam ustawione czarne forum więć ctrl+a się przydało). W takim razie zamieniam jedno głupie pytanie na drugie- jak jest z tymi pokojami 2os w budynku, jakaś dopłata, ile ich jest ? Wiem że to pytanie już padało ale nie widziałem odpowiedzi.
Bardzo ważna informacja!!! Dla tych wszystkich uczestników którzy beda na zlocie z pociechami;
jest mozliwość zorganizowania przedszkola w cenie ok 450-500zł za dzien dal grupy do 25 dzieci.
Proszę o informacje do konca tygodnia (niedziela) .
---------- Post added at 08:53 ---------- Previous post was at 08:51 ----------
Miejsca noclegowe-rozmieszczenie, beda podane niebawem.
Jest już potwierdzony regulamin toru?
Czekam na odpowiedz i wstawiam.
Jeżeli chodzi o miejsca noclegowe jest taka możliwość aby "Podlasie" mieli domki obok siebie
I Wielkopolska obok lub w jednym: Xofer, Tweety, Pirat... :P
nie bede rozmieszczał dopóki nie dowiem sie co z przedszkolem - kupa ludzi mnie o to pytała a teraz cisza. Prosze o okreslenie kto chce na czas zlotu zabawic pocieche w przedszkolu.
domki potem mamy czas i bede o to pytał .
---------- Post added at 07:08 ---------- Previous post was at 07:05 ----------
ile bedzie zgłoszonych dzieci. - mozna do mnie napisac ze x - 2 dzieci a y 1 dziecko. jak bedzie 10 dzieci to koszt bedzie na rodzica ok 45-50zł za dzien- chyba warto.