Sniegu - link ok
Autosklep24 -kolega o nicku gepard - ok
Arekgr - amoto - ok
A reszte przexiez masz w temacie
Printable View
Sniegu - link ok
Autosklep24 -kolega o nicku gepard - ok
Arekgr - amoto - ok
A reszte przexiez masz w temacie
Nie ma ktoś aktualnych namiarów na sklep phantoma71- Motomax Radom?
kożystałem kilkukrotnie z http://www.fun-tuning.cz i transakcja zawsze przebiegała gładko i bezproblemowo.
korzystałem kilka razy ze sklepu zmienolej.pl.
Mogę tylko polecić :)
ja polecam autosklep24.pl - kupuję tam regularnie wszystkie części odkąd kupiłem Alfę - wysyłka najpóźniej w drugi dzień roboczy od zamówienia jak nie ma czegoś na stanie. Fajnie zapakowane. Kontakt super. Podajesz VIN i Gepard wszystkie części podaje i doradza. Dopóki się nie zawiodę będę tam robił zakupy, wolę dopłacić czasami 20-30 zł więcej ale mam pewność że nie będę żałował. Kupiłem już tam kpl rozrząd, wahacze górne, dolne, drążki,tarcze,klocki, termostat itd itp
w sumie z mojej strony potwierdzam - doswiadczenia z autsklep24 bardzo pozytywne
Panowie, a gdzie dostanę nowe przyciski otwierania/zamykania okien u kierowcy? Kilka sklepów sprawdziłem i nikt takiego czegoś nie ma
Też potwierdzam - po raz kolejny zamawiałem graty czy u kolegi Arekgr czy Autosklep24. W obu przypadkach szybko i solidnie. U pierwszego taniej,choć nie wszystko ma. W autosklep24.pl zniżki no i dobrze się wyszukuje, poza tym zawsze mogą zamówić cos, czego nie mają i szybciutko jest dostarczone - profesjonaliści.
- - - Updated - - -
Wątpię, abyś mógł coś takiego kupić jako nową część...
Dzięki za dobre słowo :cool:
- - - Updated - - -
Napisz do nas maila z numerem vin, prześlemy ofertę.
Nie pamiętam jak jest w Alfie 156, ale na przykład w Lancii Lybrze przyciski na lewą stronę są w komplecie powiedzmy 4 szt,
natomiast jak jeden wysiądzie to można bez problemu zastąpić na przykład tylnym prawym, który nowy kosztuje oczywiście znacznie taniej.
Niby ma inne wejście na kostkę, ale bo usunięciu ząbków pasuje i elektrycznie też działa bez problemu.
w 156 każdy jest oddzielny a znając życie pewnie pękł plastik i ciężko uruchomić szyby ?
ja mam takie coś
https://img2.sprzedajemy.pl/540x405_...o-40007592.jpg
@gennosuke sprecyzuj "ciężko uruchomić szyby", bo mam też taki problem z szybami tylnymi, że nie otwierają się, przyciski sprawne.
Z tego co zauważyłem to nie jest tam nic połamanego (albo się nie znam) a jeden nie działa, lata luzem i nie otwiera szyby
już precyzuję chodzi o to że jak się zamyka/otwiera to nie czuć tego oporu, przycisk sobie w tej obudowie lata, sposobem da się zamknąć i otworzyć szyby ale to jest niewygodne i denerwujące na dłuższą metę.
ech właśnie się dowiedziałem, że wszystko od ręcznego jest do zrobienia, nawet tarcze. Nie to że jestem jakoś bardzo zaskoczony, po prostu miałem nadzieję, że chociaż tarcze będą dobre :)
A opony gdzie dostanę w najlepszej cenie? I czy w ogóle można dostać taniej niż 150zł/sztuka?
R13 bieżnikowane może dostaniesz coś sensownego w tej cenie :cool: - na oponach i hamulcach się waść nie oszczędza
Ja ze swojej strony polecam Panów z autosklep24 chociażby ze względu na rozkminkę zawiasów klamek do mojej 147, i akcję z nią związaną. Po tej akcji wielki szacun Panowie :)
Poza autosklep24, polecam też Arka, arekgr na forum - sklep amoto
Również polecam autosklep 24 .Konkurencyjne ceny oraz bardzo dobry kontakt . Pozdrawiam .
Również korzystałem z autosklep24.pl i jak najbardziej wszystko ok.
Ale polecić chciałem stronę motostacja.pl Regularnie robię u nich zakupy, nigdy nie miałem z nimi problemów. Nie wszystko co mają w ofercie mają na stronie. Warto napisać maila, można też liczyć na rabaty przy regularnych zakupach.
Z ostatnich zakupów polecam aparts, szybko, fajnie i w super cenie. :D
Fajny temat, najlepiej kupować z polecenia... allegro to karuzela nierzetelnych sklepów z tymi które są w porządku.
Naprawdę warto trochę się wysilić i poszukać po sklepach części które nas interesują bo ceny są naprawdę różne np.
http://ecat.elitpl.pl/Zestaw-klockow...UxNyAxNi41IDE0
http://twojeczesci24.pl/item?szukaj=..._id=2351703.39
Generalnie polecam sklep twojeczesci24.pl jak widać ceny bardzo dobre a przesyłka Fedexem jest na drugi dzień. I jeszcze bardzo dobrym i tanim sklepem jest Motostacja.pl
Fajnie, że mają live chat..
Znalazłem produkt, ale nie ma go w magazynie. Co robić?
Skontaktuj się z infolinią – 530 042 577 lub z Live Czat-em. A my sprawdzimy na kiedy możemy sprowadzić znaleziony produkt przez Ciebie.
zdecydowanie Intercars wszystko co potrzeba zamówią jak nie mają nawet na magazynie w danej chwili
Kupowanie w Intercars'ie to jak chodzenie na obiad do restauracji na lotnisku ;)
W Intercarsie trzeba mieć po prostu duuuuże zniżki :D.