pamiętam, pamietam... na rondzie koło Tesco :D:P wjeżdzałeś a Ja wyjeżdzałem :)
Printable View
Witam kolegów z Leszna :)
I am
witamy to moze w koncu uda nam sie spot jkis zrobic???
- - - Updated - - -
zapewne jak zwsze zabraknie chetnych
jestem na tak
ja również jestem za ;)
NO to raz raz panowie organizujemy sobie spotkanie w niedziele w jakims barze na terenie leszna !
to może na myjce koło Tesco o odpowiedniej godzinie...auto takie zasyfiałe przez tą pogodę :)
hmm w sumie mozna by na myse czemu nie :P:P:P jestem za:P w sumie nigdy nie korzystałem z tamtej myjki :D:D:D
no to na pewno:D:D:Dto jak na która sie umawiamy???
- - - Updated - - -
no i na jaki dzień
niedziela ? proponuje tak ok 15-16 ?
lko maja byc przymrozki:/:/
A gdzie dokładnie to spotkanie ma się odbyć może wpadnę wracając z trasy :)
zapowiadają na - a moja taka brudna
panowie nie gadajmy o pogodzie tylko ustalmy konkretna godzine ! komu jak pasuje niech sie wypoiwie..
to nie problem w niedzielę o 16 stej spotkać się w barze Tesco i zaparkować przed wejściem ...jak dla mnie....może być śnieg i ta myjka to bez sensu
ten bar to lepszy pomysł:D:D:D mi tak 15-16 godzina
mi tak samo ! :)
ooo tu się coś święci :D
jeśli nie będę na nartach to wletę :)
napiszcie Pany potem agendę spotkania :P co i jak
K@rmel a co ma znaczyć ogłoszenie na otomoto???:P
dziś chyba widziałem twoją w Wilkowicach !?
zabierzcie pendrive..zabiorę laptopa z jakimiś programami do alfy..jeśli to kogoś interesuje :)
kurde w niedziele wyjeżdżam... ;(
Zobaczę jak wyrobię się z wymianą poduchy pod skrzynią to może też wpadnę :)
wiec jak panowie 15 czy 16 pod tesco ?
wpadnę o 16 stej na chwilę...przed wejście z lewej strony..od strony baru ;)
moim zdaniem 16 to lepszy pomysl:D:D:D
siemsa chłopaki może zrobimy jakieś spotkanie między 5 a 15 lutym. mam wtedy przerwę w studiach? co wy na to. piszcie w miarę możliwości na fejsie. Maciej Bąkowski, Krzywiń
siema;D Jestem tu nowy;) Ja bym się chętnie pisał na spot 13 lutego;D tak jak wcześniej proponujecie Tesco - Bistro:)
no to moze przełozymy spot na 10 lutego?? co wy na to??
ok..dzisiaj za dużo śniegu..i muszę jechać do ...teściowej :)...sorry
a mi sie poja kochana popsuła :(
to przekadamy na lutego:D:D:D
jestem za
Rawicz z tej strony WITA WSZYSTKICH.
Panowie i Panie nowa bella 156 SW 1,9JTD 2002 w rejonie :). Zakupiona co prawda jeszcze w 2012 ale dopiero 24 stycznia odebrałem od lakiernika. Autko było po otwarciu maski w czasie jazdy, pewnie niektórzy pamiętają ją z allegro (Alfa z Bielewa koło Gostynia).
Ehhh miała być V6 a jest 1.9JTD i też jest git. Jazda Bellą to cud. W wielu miejscach gdzie Omega niedomagała na zakrętach i musiałem odpuszczać gaz, Alfa idzie jak po sznurku. Może nie ten komfort co Omega, ale czuję się jak w garniturze szytym na miarę :).
No i jedyny słuszny kolor czyli Alfa Rosso 130BB :).
Jeżeli coś będzie organizowane w Lesznie lub jest ktoś z Rawicza będę wdzięczny za info.
Pozdrawiam
Marcin
Witamy może spotkamy się kiedyś na drodze :)
pozdrawiam
Witam:)
Jak wbije do rawicza to będę wypatrywał czerwonej SW:)
Ale kolegi skipas też jeszcze nigdy nie spotkałem, a często bywam w rawiczu.
to jak kiedy robimy jakis spot????
czuć lekką woń wiosny to i spotami zalatuje:),
pozdrówka z Gostynia
p.s.rosso alfa 130b/b,heh też kiedyś taką miałem,tylko w sedanie i 2.4jtd,sam ją przytargałem z Holandii z uszkodzeniami....po otwarciu maski:(,życzę koledze aby śmigał miło i nie miał takich problemów z malowanym dachem jak ja.
ale co tam,może kiedyś pogadamy na jakimś spocie
Panowie co jest z tym otwieraniem maski w Bellach?
Na allegro i w polskiej sieci znalazłem dwie kolejne. U mnie okazało się, że zamek był tak zasyfiony, że poprostu nie odbił. Po wyszczyszczeniu i nasmarowaniu działa jak nowy.
Jankes ja mam ogólnie problem po malowaniu bo nieco spartolił lakiernik robotę. Całe szczęście, że akryl jest łatwy do poprawki a ma zapas bazy.
Co się działo u Ciebie?
Adio czy mogłem Cię wczoraj widzieć około godz 15 jak wyjeżdżałeś z Gołaszyna centralnie na Dino?
Tą ze zdjęcia na pewno nie bo jest ze mną w holandii:P
Mozę SW bo ta stoi w domku..
Pozdrawiam!
no to jak ustalamy cos??