to jutro wieczorem bysmy sie kajs spikneli. pasi ?
Printable View
to jutro wieczorem bysmy sie kajs spikneli. pasi ?
Pasi:) ale ty stawiasz:P hehehe
terefere, nie mogłem, później mnie nie było ... ehhh
Kiedy Ci pasi - a może by tak się znowu uda w kilka osób nawet spotkać. Kto reflektuje np w niedziele popoludniu jakiś spocik ?? może do zabrza na M1
dziś trza było na Go sport przyjechać....choć potem przenieslismy się na Punkt 44 bo tam wiara z Vagklubu i innych gebelsów , były klasyki i tuerskie wynalazki:) Ale zobaczymy jakie będzie zainteresowanie Niedzielą
brak chetnych jak widac
brak chetnych na karniaka do Zabrza :-)
Co do wizytówek - dalej jestem chetny - jak wybierasz sie w czwartek na Go-sport to może wtedy bym wkoncu odebrał
Rustupl zobaczymy co z Go sportem..Sledz temat bo ostanio oprocz nas nikogo nie było...Cała "impreza" przeniosła się na Punkt 44....Może było hałasliwie ale wiary było dość sporo.....także zobaczymy...Jak nie to spikniemy się u nas
git
a ze tak mialem sie zapytac - jak czesto pucujesz te swoje fele bo co przejeżdżam to skubane się lśnią !!?? ;]
..bo rant jest chromowany i jest lustro....:D
(Nasz pierwszy re-wątek ) cześć , wpisujemy się z naszą mito i kodem 41-902 ....... aaaa i jeszcze pizzujemy raz w tygodniu w "botteg'dze" na strażackiej (niestety strefa płatnego parkowania ....do 18)
MaGoy
McGoy a ty nie jesteś z Grotgera???Czarne Mito???
Jesteś :) .... i na witczaku mijam srebrną alfę ....fajną ;)
powitać na forum ;)
tak w temacie mijania, to już nie ma zielnego Spidera na Witczaka
Ty cholero jedna co tak pózno????? Ja sie podniecam tą twoją Mito co mykam do "warzywniaka" na Galusa i mojej przedstawiam jej następny wóz:D ....Jezdzi chłopok Mito już czas spory aż wkońcu zawitoł na rodzinne strony:D ....CHoć moja wina bo wizytowki jakoś nigdy przy sobie nie miałem co by ci za wycieraczke wsadzić.....Teraz zima lezie ale mam nadzieje ,że na lato sie spikniemy na "naszym" grilowym kopcu co bym se usiod za sterami Mitooooo
- - - Updated - - -
Łezka mi się w oku kręciła jak codzien go mijałem a on tak stał samotny zaniedbany.....Ubić własciciela!!!
To ja i moja 159SW możemy się też przywitać z Siemianowickiej
MaGoy masz takie fajne złote logo z boku? :) Widziałem ostatnio taką Mito w okolicy rynku :)
może mi się uda w ten czwartek znaleźć czas na spota na niebieskim na 3 Stawach, ale nie obiecuję, bo krucho z nim jak cholera
no kurde, ja to sie od kilku tygodni wybieram i wybrac sie nie moge. Wytargajcie mnie najwyzej za fraki w tym tygodniu :D
Teraz to już szału nima bo Vageniarze zakonczyli sezon i pod kocem w domu siedzą....Także jesteśmy osamotnieni...No chyba ,że zjawiają się jakieś niedobitki Hondziarzy i innych obcokrajowców:D
Siema.
Jako że wszystko wskazuje że "czarny październik" się dla mojej belli zakończył, chcę się jutro wybrać na 3 Stawy.
Także jak ktoś się łamie to niech się przełamie ;) W najgorszym razie szybko przeniesiemy się do McD albo KFC bo jak będzie taki wygwizdów to pozamarzamy.
Pzdr.
kolejny czwartek ... nie wypaliło ehhh coś mi te czwartki nie pasują wcale
Chorzów sie kłania :)
A witam, witam, w Bytomiu to ja prawie dzień w dzień jestem :P
swiony sie klaniaja
Witojcie "Świonteczni:) " ....Chłopoki jo teroz jak niedzwiedz w stanie hibernacji nigdzie nie wyłaża ale jak przyjdzie okres wiosenny to robimy jakiś konkretny spot grilowy i sie Rustupl nie wykręcisz już!!! Bo ci kiedyś pedzioł ,że twoje 18 mi się podobają a wim gdzie mieszkosz:P
Bytom-Rozbark 156 Sw :)
Rośnie nam ekpia powoli...Licze na was ,że wkońcu na spocie "kopcowym" pojawi się cała liga z Bytomia i okolic:D
Wow i w dodatku kolejna alfa na Rozbarku:)
tak, tylko pamiętaj, że Rozbark, to nie Arki i Chorzowska wzdłuż, ale też Witczaka, Kochanowskiego i tamte okolice ;)
fajnie, że coraz więcej AR w okolicy
Tylko mi tu nie zarzucaj nieznajomości topografii Bytomia! :P
I tak centrum zarządzania jest na Arki!
Kłóćcie się dalej a w Bytomiu z dnia na dzień coraz więcej Alf i Alfaholików http://www.forum.alfaholicy.org/tu_s...ml#post1064079 :D
Faktycznie, sporo Alf po Bytomiu śmiga, czy parkuje;) Dzisiaj widziałem kolejną, na próbnych numerach, może też będzie na SY. Gorzej, że mało która odpowiada na pozdrowienia:(.
Alfa Romeo Gtv 2.0 TB
Stroszek, często jestem na TG (Osada Jana) :)
Pozdrawiam
P.S. Ile mamy Gtv w Bytomiu, TG orientuje się ktoś ?
Widziałem nie tak dawno ciekawą czarną stała na oryginalnych telefonach w centrum Bytomia
Bo kupe jest tylko "użytkowników" Alf a nie miłośników. Dużo nieświadomych , kupujących "tanią" Alfę jako alternatywe dla cenowo podobnego 15letniego Golfa. No a potem brutalna rzeczywistość i zdziwienie w sklepie z częsciami wychodzi na jaw i połowa tych użytkowników jezdzi Alfami w opłakanym stanie technicznym .Nie da się ukryć ,że Alfa jest drożyzna no ale trzeba się tym zainteresować zanim się kupi . Ja sam nie mogę się nazwać 100% alfaholikiem bo podoba mi się wąskie grono modeli tej marki ale uwielbiam niepospolite auta dlatego wybrałem najpiękniejszą deske rozdzielczą jaką kiedykolwiek widziałem i najpiękniejszą linie "kombika" jaką ludzka myśl techniczna wydała na świat. Jak to Clarkson mawia - niepraktyczne , niefunkjonalne , niebanalne , piękne - to cała Alfa.. Wracając do "pozdrowień " to mnie też mają za wariata jak macham czy mrugam swiatłami , no ale czasem odwzajemniają:)
Witam i kłaniam się z centrum Chorzowa :)
Pozdrawiam
Jarek
Witajcie, czasem to nie byla moja . Tu zdjecie daje :
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2013/01/38.jpg
Mieszkam niedaleko bytomia Piekary Śląskie/Wojkowice. Dopiero świeżaczynka ze mnie i powoli ogarniam was ale powiem jedno zostalem jednym z was... ale to przez to ze silnik mi padl :(