dobra 15 lidl
Printable View
dobra 15 lidl
Chwile po 15 będę wiec czekajta na mnie:D
wybiera się ktoś na bicie rekordu do Gliwic ?
Z lublina się wybieramy
witam kolegów,
przepraszam że akurat tutaj nie wiem czy to dobry temat ... ale chodzi mi o prośbę koleżeńską w znalezieniu alfy
czy w zamościu da się znaleźć bezwypadkowy i ładny egzemplarz? te wystawione na aukcjach budzą moje wątpliwości
może ktoś z regionu sprzedaje 159? budżet 25 tys. zł
Przykro mi ale chwilowo nic nie wiem na temat jakiejś godnej uwagi 159. Dawno się widziały nasze alfy w Zamościu:P
Swoją drogą, zbliża się dłuższy weekend. Może jakieś spotkanie ;)?
Ja na to jak na lato:D aby nie czwartek i piątek bo muszę przegnac GT do stolicy.
No mi rybka, każdy weekendowy termin dla mnie ok, więc się dopasuję ;)
To jak kiedy się widzimy? Może dzisiaj?:)
Poszukuje osłony termicznej wydechu w dobrym stanie-AR 159 2008 GG-7514749 Hrubieszów.
Spocik w przyszłą niedzielę, obecność obowiązkowa:D
Spocik przeniesiony na 2 tygodnie później, także hop hop przybywać ;)
Edit: Niedziela, godzina 13, Lidl koło maczka. Zapraszamy ;)
Witam jak wygląda sytuacja ze spotami coś się dzieje?
Będą chętni, to można coś zrobić ;). Ja dopóki jestem na miejscu mogę się pojawić jak najbardziej :D
No to już coś organizujemy :) kiedy i gdzie :) ja ze swojej strony proponuje 18 albo 19 aaaa co tam i 20 może być :) czekam na odp
Akurat 17-21 mnie nie będzie w Zamościu :(. Potem już do 28 jestem, także może któryś z tych terminów? ;)
Nie ma problemu z terminami zgadamy się tak żeby każdemu pasowało. Puki co problem jest z odzewem ludzi :P
Myślimy nad spotem 27 (niedziela), standardowo godziny popołudniowe i lidl, są chętni ;)?
Ja niestety mam zjazd w LU. Może piątek ?
Witam coś się dzisiaj dzieje w Zamościu czy poza bo potrzeba mi sprawdzić jedną rzecz kabelkiem jeśli to możliwe.
W weekend mogę podpiąć jak trzeba ;)
po 17-tej każdego dnia właściwie mogę podłączyć i sprawdzimy co tam kula
Jak dacie znać to może i ja Was odwiedzę
Witam . Dzięki ernesth79.
28.10 z Ernestem usuwaliśmy błąd dwa razy. Błąd został i dopiero po przejechaniu ok 300 km błąd zniknął 04.11
Jakaś sztuczka? Komputer połapał się po tygodniu ?
Dziwne. Pozdrawiam
- - - Updated - - -
Dzięki Astin z Ernestem daliśmy radę. Pozdro :cool:
To co Panowie spotykamy się gdzieś po Nowym Roku?
Pewnie, tylko gdzieś, gdzie jest ciepło :P
Nie ma co dramatyzować moja 147 w mróz też daje rade :) tylko ciężko was zebrać :P
Ja się nie martwię o 147 tylko o siebie :P Bo ja zmarźluch jestem ;)
Proponuje spot w Zamościu na parkingu pod parkiem, potem możemy pójść na pizze do Halo Pizza, albo gdziekolwiek ;)
Czekam na datę od Was?
Hejka, dawno już nie było spotu w Zamościu, a i ekipa z ostatnich spotkań pewnie się rozjechała, ja jak najbardziej na tak najlepiej w niedzielę, bo na tygodniu to raczej frekwencji nie będzie. Kilka lat temu organizowałem Kulig saniami w Suścu kolo Tomaszowa Lubelskiego i też było super, długo to wspominaliśmy, jak by byli chętni to można to powtórzyć, ale to tylko luźna propozycja.
Emerytowany alfaholik z fordem też pisze się na spota (auto zostawię 4 miejsca dalej żeby wstydu nie przynieść) :)
Ja bardzo chętnie, ale w tym tygodniu już nie dam rady. Może przyszły weekend ;)?
Nam też pasuje przyszła niedziela :)
Możemy jechać na kulig, bo Solek zorganizował wtedy świetną imprezę! Bardzo dobrze się bawiliśmy! A przedwczoraj wspominałam właśnie ten czas :)
Czy są chętni na kulig w przyszłą niedzielę? @solek jak wyglądałaby sprawa organizacyjna?
A tak już offtop: W sobotę idziemy rajd pieszy po Roztoczu, organizowany przez Bushido Szczebrzeszyn, jeśli ktoś ma ochotę, to też zapraszamy info u mnie PW ;)
myślę że mogę to ogarnąć jeżeli będą chętni
[MENTION=18770]solek[/MENTION] Mamy już trochę chętnych takich 100%, zorientuj się jak cenowo to wygląda z kiełbaską i ewentualnie bigosem.
Będę zbierała zaliczkę od swoich, więc nie będzie wymówek.
Lista:
Qki i ja,
Regina,
Asia z Robertem i córką,
dzisiaj będę gadała dalej ;)
Bierzcie znajomych, sąsiadów, matki, córki i kochanki... i przybywajcie! :P
będzie kulig wstępnie 07.02.2016 szczegóły wkrótce w nowym temacie
Tak jest, kulig przeniesiony ze względu na brak miejsc. Ale już przygotowujemy ofertę na 07.02, tak jak Solek pisał.
Co nie znaczy, że w niedzielę nie możemy się spotkać :) Chętni ?
ale o czym teraz z tobą rozmawiać cybuch o fordzie?:lol:żarcik;)
I w tym momencie zrobiło mi się przykro, a co do tematu rozmowy to ja bym się trzymał jednak Alfy ;)