Zanim wy przyjedziecie, to ja już spać będę :D
Printable View
Zanim wy przyjedziecie, to ja już spać będę :D
ja z Wowrymi na bank a reszta to nie wiem;p
O 18tej to już planuje urodzinowe obalać;)My jakos 14-15 wyjedziemy.
Ja po drodze mam zamiar zaliczyć jeszcze wycieczkę krajoznawczą :)
Niestety wiadro pynkło :( ale naruchałem nowe - lepsze bo z dziobkiem do polewania :)
Załącznik 71037
Dodatkowo wzmocniłem betonem, będzie lepiej kopało.
:):):) no to na mur beton, będzie trzymało jak termos - dwa dni pijesz tydzień trzeżwiejesz.
więc, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują ze jutro wyjadę w Pieniny, a moja pytanie brzmi do was jaki jest adres tej naszej bazy noclegowej, gdyż pojadę na Navi a nigdy nie bywałem z tych rejonach i nie znam okolicy.
no ok. dzięki
Drodzy Państwo Młodzi :P
Proszę mi tu napisać kto zamierza jutro przyjechać. Wiem o obecności 3 osób ze składu MadMax, 2 osób z Magicznego sładu kolegi Magika ( troche jest zabiegany ostatnio bo twierdzi: "Jestem Bogiem" ale podobno ma do nas przyjechac w przerwie pomiedzy kolejnym seansem ), Kolegi spod znaku 998 oraz przedstawicielstwo oranizatorów. Kto więcej ?
My jesteśmy jutro na 1000%
jeszcze tylko rano obiecane ciasto upiekę :P i po południu wyjazd. Załącznik 71180
żuwik w zestawie jeszcze
Ligary i Mrutyny o której jedziecie?
My wyjedziemy z Wieliczki w piątek koło 17
A My dostojnie pojawiamy się w piątek pod wieczór ;) Koło 18ej wyjeżdżamy spod zapory w Tresnej z socikiem i może kimś jeszcze jak sie nawinie :)
- - - Updated - - -
Rydzu, a nie chcecie sie spotkac gdzies na trasie?
my chyba będziemy lecieć po zadupiach na Mszaną, bo zakopianka będzie pewnie zakorkowana, więc nie bardzo mamy po drodze.
Załącznik 71239
Ciągle pada , zbliżamy się do celu jeszcze tylko 75 km i będziemy na miejscu :)
Narka
A my już spakowani wyjeżdżamy jutro po robocie :D Dzisiaj wypijcie Nasze zdrówko a jutro wszyscy uchlejemy sie jak świnie :D:D:D:D
- - - Updated - - -
ps. w bagażniku w golfie już zapakowany "mały" arsenał :D
co sie stało ze sie zesrało... Pisze z domu :(
onanizatorów??? :P
My z Siemców w sobota ok 6.00-7.00,prawdopodobnie na koniu,bo alfa tam kaj jej miejsce(czyli w serwisie :P )po za tym mnij poli i nie stoja w korkach.
Rydze weźcie foty z CRO na jakim penisie lub twardzielu USB
bele sie nie zesrało,ze imprezy nima
Wyglada na to iz mamy najdalej ponad 500km. Postaramy sie jednak byc ok 17. Mam nadzieje iz wystarczajaco ciepla i slonca przywieziemy Wam z Wegier.
W Czorsztynie piękna pogoda !!!! Frapujący, niestety Alfistka przejechała ponad 600 km i jest już z nami.
A wieje u was?
A moja bella w tym roku nie chce jechać do Czorsztyna :(
Nie dość, że zdechł zawór przy turbinie (ale to jeszcze żadna tragedia, zawór 250zł i po temacie - cześć oczywiście "Made in Germany" bo jakże by inaczej), to jeszcze okazało się że to nie uszczelka pod głowicą umarłą, tylko sama głowica. Nie mam przy sobie zdjęć, ale jest źle i mimo wszelkich starań z mojej i mojego warsztatu strony nie uda się belli poskładać na dzisiaj :(
I teraz najgorszy news ... przyjedziemy dziś VAG'iem :( I jeśli nie się nie zmieni to pierwszy raz pojawię się w Czorsztynie jak jeszcze będzie jasno ;P Ale nie zapeszam i mam nadzieję że widzimy się na miejscu ok. 18 :D
Pzdr.
Lepiej VAG'iem niż wcale :)
Kto z Was oprócz Krusza był dziś w Niedzicy?? Widziałem 3 Alfy na parkingu przed zamkiem ale nikogo znajomego nie spotkałem:)
no niezle sie dzieje:).Widze ze juz zazywacie leki:D.Pewnie ostry wiatr nad Jeziorem Czorsztynskim??Milej zabawy
Witam witam wszystkich uczestników ;) widzę że trunki same leją się do gardła fajnie szkoda że nie udało się nam dotrzeć do was ale następnej impry nie przegapimy . pozdrowionka dla wszystkich i miłej zbawy !!!!! :crazy_pilot:
Dotarlismy do domku dziekujemy wszystkim za wspaniala atmosfere ligarkowi za organizacje mam nadzieje ze spotkamy sie za rok weronice socikowi i wowremu za bezgraniczne zaufanie nawet zakaz wjazdu was nie zatrzymal a to znaczy ze pojdziecie za mna do piekla i z powrotem zuwikowi i alfistce za towarzystwo przy ogniu pumbie za lecha mitkowi za ...:) wowremu za probe awaryjnego hamowania przed skrzyzowaniem jego golfem pozdrowienia dla calej ekipy z tratwy do zobaczenia za rok ....
Dzięki wielkie za spot było naprawdę zajebiście.
My jesteśmy już w domku .
Dziękujemy bardzo organizatorom za mega fajną imprezę.
Wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę i świetną zabawę,tych co nie było niech żałują .
Pozdrawiamy i do zobaczenia na następnym zlocie.
Troszkę zdjęć dla przypomniaZałącznik 71566Załącznik 71574Załącznik 71575Załącznik 71576Załącznik 71577Załącznik 71578Załącznik 71579Załącznik 71580Załącznik 71567Załącznik 71568Załącznik 71569Załącznik 71570Załącznik 71571Załącznik 71572Załącznik 71573
gdzie jest ten zamek z ostatniego zdjecia??
melduje się w domu :) dzięki za dobrą imprezę :D
- - - Updated - - -
ps. madmax dobre foty :)