Panowie i Panie a jak robimy ze spotkaniem majowym? Przenosimy na następny weekend?
Printable View
Panowie i Panie a jak robimy ze spotkaniem majowym? Przenosimy na następny weekend?
Ja bym przeniosl - kazdy ma dlugi weekend i korzysta.
to co za tydzień?
Za tydzien w sobote o 16 pod matexem. Czy robimy w niedziele?
w sobotę mogę pracować. w niedzielę przy ładnej pogodzie będzie można podjechać na górę szybowcową.
niedziela;)
Czyli 11 o 16 pod matexem
Ok pasuje mi to :-)
Nie wiem czy bede. Moge pojechac do wroclawia w niedziele. Jak cos jeszcze napisze
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Panowie mała rozpierducha sie szukuje:victory: ... zerknijcie na ten temat i zapisujcie sie :D:D im więcej nas tym lepiej :P:P.
http://www.forum.alfaholicy.org/doln...zgorzelec.html
A tu co taka cisza? Wszyscy na urlopach?
Wydrapane na potłuczonej Lumii
Ja jestem na miejscu, można by coś zorganizować :)
Do końca miesiąca każdy weekend mam praktycznie zajęty
A mi co chwile coś wypadało - ostatnio walka z alternatorem
Mozna cos zrobic wiekszego ;) z checia sie pokaze.
Pierwszy weekend sierpnia aktualny?
ja od 5 sierpnia odpadam. WYjezdzam. Wroce kolo 12 :)
Panowie, a innym samochodem niż Alfa można się pokazać czy nie wypada? :P
Mozna:-D
Mozna czemu nie xdd to kiedy cos robicie ?:D
Witam Alfaholików.Przepraszam ze sie wtracam w rozmowe ale mam maly problem z moja Alfa 159 2.4 jtdm mianowicie zapalila sie kontrolka silnika i nie ma mocy macie jakies propozycje co to moze byc? z góry dziekuje
Ja tak mialem jak sprzeglo bylo na wykonczeniu i auto tracilo moc przy gwaltownym dodaniu gazu ; p i pisalo motor control system failure. Sprobuj szybko zgasic i odpalic auto z 3-4 razy. Moze chwilowo usuniesz blad. Skad jestes?
Co taka cisza?! Jelenia zgorzelec czeka na zlocik. Z chcecia przyjedziemy ;)
Wittam :) Jestem z Jeleniej Góry :) właśnie wróciłem z warsztatu Fiata okazało sie ze DPF był zapchany a wiec czyszczenie i mozna Jezdzic dalej :P dziekuje za sugestie :P
Zlocik jak najbardziej by sie przydał :D
usun to gunwo, bo bedziesz mial wiecej problemow :P
I tu pojawia sie problem nie moge usunać bo latam na niemieckich blachach :) Problem z przeglądem :P Ale bede musial cos wymyslic jak problem bedzie sie powtarzał :P
Ah. W polsce rzucisz 50zl i masz przeglad ; D hehehe
Kolego Paul29 za wiele w DE nie wymyślisz.Na autobahnach latają takie pojazdy jak Inspekcje Ruchu Drogowego ale w wydaniu niemieckim.Nie jestem świadom czy sprawdzają tylko LKW ale jeśli PKW też to możesz mieć gruby problem jak sprawdzą ze masz DPF wycięty w DE a masz naklejkę zieloną;)
Rada na DPF jest prosta dawać w pi... bez zbednego oszczedzania....Starać się jeździć po trasach głównie, inaczej znowu zapchasz...W PL wycinasz i po sprawie ale w DE jest to sporym ryzykiem.Lub wytniesz i dadzą ci naklejkę żółtą 3 lecz wtedy nie wjedziesz wszędzie w DE.
Ktos będzie na weekend pod matexem?
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
Jelenia kiedy jakis zlot zrobicie? Ze zgorzelca do 20 wrzesnia z checia przyjada 3 osoby napewno!!! a moze i wiecej!!! :) organizujcie cos!!!!!!!
Zapraszam do znajomych na FB - Arcadio Morales
co to alfy w serwisie wsystkie stoja czy pokradli ? :rolleyes: zgorzelec zaprasza na spocik z ewentualnym, grilem :p Spotkanie ustalone bedzie do jutrzejszego wieczoru. Tak wiec tu napisze napeewno kiedy o ktorej i gdzie. w Gre wchodzi piatek wieczor, sobota, niedziela :) Pzdr
Dzieje się coś w tej Jeleniej? Jakieś spotkanie? Hmm
Powiem tak. Mi pierwszy i trzeci weekend miesiąca jak na razie wypada. Proponuje zmienić na ostatnia sobotę miesiąca. Co wy na to?
Jeśli się ogarnę to tak.
ja z checia wielka przyjade jesli podacie termin i nie bede pracowal. tak do 5 pazdziernika wolna sobota jak dla mnie jest do ogarniecia w calym miesiacu. Ale jak ktos poda termin "ej za 2 dni pasuje?" to w tak krotkim czasie wolnego nie dostane :p Mysle ze ze zgorzelca ja, 147 napewno przyjade jak dostane wolne:p N'lukasz moze wreszcie przestanie pracowac to tez wpadnie:D
Ja już wyraziłem zdanie bardzo realny jest 3-4 paździerza :P:moil:
Jak coś zorganizujecie to z chęcią wpadnę ;)
Panowie i Panie szykuje się zlocik w Łomnicy 12 października ;-)
a gdzie ta lomnica?XD Ja dalej niz 100km od zgorzelca sie nie wybieram :p Nie za bardzo mi sie chce, tak jak ostatni zlocik we wroclawiu okazal sie zlotem na 8-10osob;p u nas w zgorzelcu srednio sa 3-4 osoby :D Jak by bylo cos grubszego z alfami na ponad 30sztuk to sie pisze :)
Łomnica blisko Jeleniej Góry. Ja jestem z Wrocka ale akurat chyba wtedy będę w Lubaniu:-)