Jak to nie Fred? Ja wrzuciłem pierwszy :DDDCytat:
Napisał Fred
Na wszelki wypadek jeszcze raz :
TO JEST LINK DO MOICH FOTEK :)
Printable View
Jak to nie Fred? Ja wrzuciłem pierwszy :DDDCytat:
Napisał Fred
Na wszelki wypadek jeszcze raz :
TO JEST LINK DO MOICH FOTEK :)
penny.. super fotki!! i nasze Belle takie śliczne :D [/color]
penny21, no widze ze "poszedles" artystycznie :D
Calkiem calkiem :)
Troche szkoda ze swiatla bylo tak malo i robilem na ISO 400. Oslabilo to kolorystyke no ale trudno ;//
A jak tam adamodg?:) Jest szansa na śnieżnego grilla w rezydencji czeladzkiej ?:P
fred
na początku listopada będę sie starał przeprowadzić negocjacje z prawnym właścicielem obiektu :DDD o wynikach poinformuję :mrgreen: ale śniegu już raczej nie załatwię ( za krótki jestem )Cytat:
Napisał Fred
w takim razie czekamy :mrgreen:Cytat:
Napisał adamodg
Kochani ALFAHOLICY, jesteście WIELCY!!! :D
sprawiliście nam ogromną radość i niespodziankę przyjezdzając tak licznie, nie mówiąc juz o prezencie który nas powalił na kolana!! :mrgreen: chcieliśmy Wam jeszcze raz BARDZO podziekowac za przybycie, eskorte, blokade dróg, za to ze byliście z nami w tak bardzo waznym dla nas dniu, jestescie WSPANIALI :)
Dziekujemy
Dorcia i Paweł Gmyrek :)
p.s.
Fredziu kochany, zdjecia przepiekne, przypomnimy sie o kopie, co by sobie wywolac kilka :) Specjalne podziekowania od Dorci dla Ciebie, zrobiliscie mi niewiarygodną niespodzianke, mam najwspanialszą żone na świecie :D
Paweł156 a my dziękujemy Wam za ciasto :) Było wyśmienite :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A ja ISO 100 - czasy trochę dłuższe ale ze stabilizacją obrazu w korpusie takie rzeczy mi nie straszne 8)Cytat:
Napisał Fred
Pytanie - czy ma ktoś fotkę Korcza jak śpiewa w chórze ? :DDD
fotki jak dla mnie bomba :) nawet załapałem się :) Młoda para świetnie wyglądała...gratulacje i powodzenia
penny21, No i coz ze stabilizator w optyce:D Jestem w stanie zrobic nie poruszone zdjecia na 1/60 sec.... tyle ze ludzie za szybko sie ruszają :D
Paweł156, bardzo sie ciesze ze sie podobalo :) Na PEEEWNO bedziesz mogl mi sie odwdzieczyc:) Jestem nawet w stanie zawiezc Wam te zdjecia byle ta wdziecznosc dotknela moją 156 jak najszybciej :mrgreen:
Gorzko! Gorzko! :D
fred
Paweł156 i Dorciu156 ( ;) ), jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :DDD
Fred, zdjęcia imponujące, ale pod tym względem zawsze miałeś talent :P
Prezentacja dla Pawła od Dorci zrobił na weselu furore, po pokazie większość panów i sporo pań stwierdziło, że marka Alfa Romeo jest wyjątkowa i ma w sobie to COŚ czego nie mają inne marki :mrgreen:
Paweł siedział z otwrtymi ustami i nie mógł słowa z siebie wydobyć :D
P.S. Kolumna była naprawdę imponująca i wszyscy goście weselni byli pod wielkim wrażeniem, że tyle samochodów się pojawiło.
A ja im na to: WIADOMO ALFAHOLICY :!: :!: :!:
AR_33, problem polega na tym ze ja tam wiem jakie błedy przy robieniu zdjęc popełniam :D
Na szczescie street foto rządzi sie troche łagodnieszymi prawami :P
Bardzo mnie cieszy ze Paweł był zaskoczony prezentacją :) przeciez o to chodzilo :)
Co do kolumny... sam bylem pod wielkim wrażeniem :shock: :mrgreen:
W koncu tyle alf i ŻADNA sie nie zepsuła :P
fred
AR_33, problem polega na tym ze ja tam wiem jakie błedy przy robieniu zdjęc popełniam
Na szczescie street foto rządzi sie troche łagodnieszymi prawami
Moimskromnym zdaniem to foty są bardzo poprawne,kolory zbliżone do widoku oka ludzkiego,ostrość OK,kadr wiadomo szybkie zdjęcia a nie trzykrotne spacery wokół obiektu :mrgreen: .Jedyne chalo co zauważyłem to brak nieba "koloru".No ale to sprzęcik nie zrobił pomiaru :( ,ale można poprawić w PS lub Capture NX :mrgreen:
Robienie zdjec w południe przy takim swietle bez filtrow raczej nigdy sie nie uda. A ja i tak mam tendencje do "przyciemniania" zdjęc bo rozjasnic zawsze sie da a z przepaloną suknią panny młodej zrobic juz nic nie mozna.
Poza tym jest sens ingerowac w fotografie reportażową? Albo sie zrobilo dobry strzał i zdjęcie poprawne albo ma sie pecha :D
Inna rzecz...ze ja to nawet amatorem nie jestem :twisted: tak sobie "pstrykam" :P
fred
To jest nas dwóch "pstrykaczy" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fred nie bądz taki skromny zdjęcia są super zajebiste jak profesjonalista
pozdrawiam <hello>
Wiecie jak podjechaliśmy pod kościół to słyszałem jak jakaś babka z gości ślubnych mówiła do kogoś że Alfy przyjechały z całej Polski. Ponad 30 aut, cała POLSKA :) nie wyprowadzałem jej z błędu :)
To nic jak juz wszyscy byli w kosciele i spider i z - tka byly ustawione obok siebie przyszedl koles z zona i dzieckiem i stwierdzil patrz jaki fajny stary fiat (chodzilo o spidera)Cytat:
Napisał Pitus25
HEHE wiem byłem jak ten znawca samochodowy wypowiadał się na temat spaiderka.