znacie jakiegoś kumatego elektronika samochodowego/speca od alarmów w okolicy?
Printable View
znacie jakiegoś kumatego elektronika samochodowego/speca od alarmów w okolicy?
grzesk a co ci się dzieje????
alarm zawył:)w nocy,a rano juz nie reagował na 2 piloty i zostaje mi obsługa grotem w kluczyku,podepne kompa i zobacze czy coś wyjdzie
a witam :) dawno tu nie zaglądałem, ale mam pytanie potrzebuje namiary na dobrego specjalistę od klimy, który ją sprawdzi, nabije, wyczyści czyli zrobi cały serwis. i czy wiecie ile za takie coś bierze ASO?
oraz poszykuje dobrego specjalisty od geometrii kół ?
widze że lato się kończy a tu wszyscy klime nabijają
Klime nabiłem u Rybki w Wodzisławiu, znaczy i tego gościa który ma tam garaż wynajęty u niego. Nie chciało mi się jeździć po całym powiecie, zapłaciłem 100 zł.
chopy 156 2,5V6 rozbieram na części chce ktoś coć :D
Witam:cool:
cisza tu zapanowała... a coraz wiecej alf na ramkach w naszej wsi :D
Panowie szukam kogoś kto wymieni sprzęgło w mojej alfie, macie kogoś sprawdzonego ? Albo ktoś z was chciałby się tego podjąć, oczywiście jeśli ma wiedzę i umiejętności ;)
Dobra umówiłem się już z Darkiem z forum, miałem już u niego auto i byłem zadowolony.
Nie wiecie gdzie tanio można kupić jakieś felgi stalowe w niskiej cenie. Potrzebuje założyć na nie zimówki.
kolego Luki158 ja mam do sprzedania 4 stalowki 15 calowe za 120zł numer do mnie 504987711 mam inne czesci do 156 2,5V6
hej, ma ktoś z okolic Wodzisławia możliwość podpięcia boxerka po kompa, bo cos po rozgrzaniu strasznie muli i zapala sie kontrolka od układu paliwowo - zapłonowego. pozdro
A ja chętnie kupię felgi 17" telefony, gdyby ktoś chciał się pozbyć...
mam do sprzedania 4 sprzężyn-30mmm z firmy Einbach(czy jak sie to tam pisze) do Alffetty 156 za maly pinądz :)
no to ja też się melduje:)
kupie komplet skorki o 166 czerwień/bordo.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
sprzedam części do 156 2,5V6 miedzy innymi skóry głowice maski lampy itp.ktos cos potrzebuje pisać
Szczęść Boże ;)
Bazar se tu urządzili a dawno żadnego spotu nie było....
To co panowie. Jutro spot ?
Wysłane z mojego ThinkPad Tablet przy użyciu Tapatalka
Proponuje o 17 i tam gdzie zawsze :-) czyli parking pod Cerfurem w J/biu
Witam, Pszów się kłania 166
Witam :-)
a jak będzie w przyszłą sobotę ? Zawsze spotykacie się w Jastrzębiu w niedziele ?
Nie zawsze było w piątki o 18 lub 19, ale ze jutro raczej prawie kazdy ma wolne to mozna wykozystac sytuacje. A bywały tez spociki w Wodzislawiu kolo MaKa ;-) więc jutro zalezy od was czy pasuje w W/aw czy J/biu.
??
ja dziś nie dam rady niestety:/
a parking pod cerafurem w jastrzebiu bd zamknięty:)
Pozdro
ja tez nie dam rady,dlatego pytałem co z przyszłym weekendem...
a kiedy plany na maca w swd?
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Mac w swd ma słaby parking
- - - Updated - - -
ale można gdzie indziej w swd
otworzyli wam galerie teraz nie ma tam jakiegoś parkingu????