Limitata 13/25 anno di produzione 2013 - dla mnie bomba ;)
Printable View
Limitata 13/25 anno di produzione 2013 - dla mnie bomba ;)
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
13. peter_220 (style i sport)
15. bikermarek (sport) - chyba, że dobijemy do 155 to wtedy biorę 155 i piętnastkę zwalniam (obym tylko nie musiał kłócić się z Jimmy'm)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/skle...#ixzz2Ijl3fxjS
Zamawiam ten za 220 zł
Jeszcze niczego nie zamawiamy...
Nr 4 ciągle wolny? :P
zagłosowałem na style collection bardziej mi się podoba i jeśli dojdzie do porozumienia to na pewno wezmę ja i brat po 1 sztuce
style 1 szt i sport 1 szt.
mam już jeden AR z TAGa więc chętnie powiększę kolekcję
Można wpisać sie na listę ?
zamawiam wersję sport a jako, że w tym roku kończę wiek "Chrystusowy" zamawiam nr 33
Ja bym dał tylko 'Edizione limitata xx/xx' a pod spodem po prostu '2013' - bez 'anno di produzione'. Jest mało miejsca a fajnie by było gdyby to było przejrzyste a nie naćkanie milion rzeczy. Ewentualnie jeszcze 'Alfaholicy.org'
O tak:
Alfaholicy.org
Edizione limitata xx/xx
2013
Ewentualnie to samo ale po obwodzie. Krótko ale treściwie :)
Alfaholicy to z przodu już jest więc czy ja wiem czy jest sens dopakowywać na tyle jeszcze ?
Czy grawer ma być w cenie tak wogóle ?
Ludzie.. co z wami? Ja rozumiem, że się naprodukowało stron.. ale kilka przejrzeć chyba można?
Zamawiaj. Wpisz się na listę. Ale nikt ci niestety nie zagwarantuje, że dostaniesz taki numer bo raz że nie wiadomo czy w ogóle dobijemy do takiego numeru a dwa, że ta lista z numerami to takie pobożne życzenie, które mamy nadzieję zostanie pozytywnie rozpatrzone przez organizatorów tej akcji.
To samo się dotyczy reszty osób, które chciały by konkretne numery zegarków.
Kopiujemy i dopisujemy.
Zróbmy w ten sposób..
Lista wyśnionych/wymarzonych/wyssanych z palca/etc numerów zegarków oraz deklaracja, że choćby się paliło i waliło, choćby się miało jeść suchy chleb to zegarek się kupi! Osoby zdesperowane i zdecydowane na jakieś numery uprasza się o kopiowanie łącznie z tym tekstem i dopisywanie się samodzielnie - wasze życzenie - wasz interes w tym żeby na tej liście być
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
15. bikermarek (sport) - chyba, że dobijemy do 155 to wtedy biorę 155 i piętnastkę zwalniam (obym tylko nie musiał kłócić się z Jimmy'm)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Lista wyśnionych/wymarzonych/wyssanych z palca/etc numerów zegarków oraz deklaracja, że choćby się paliło i waliło, choćby się miało jeść suchy chleb to zegarek się kupi! Osoby zdesperowane i zdecydowane na jakieś numery uprasza się o kopiowanie łącznie z tym tekstem i dopisywanie się samodzielnie - wasze życzenie - wasz interes w tym żeby na tej liście być
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
27. Proxim@ar (sport) a jednak
Grawer jest w cenie. (od cen na stronie Timex'a -15% + 18zł za grawera i modyfikację tarczy)
To nie ma być reklama forum/strony - tył zegarka zobaczą tylko te osoby, którym się będziesz nim chwalił lub sami się zainteresują jak położysz na szafce czy gdzieś.. więc nie ma sensu reklamować tam adresu strony :P
Przypominam, jednocześnie że będzie tam coś Timex'a jako producenta (nie wiemy w jakiej formie) i jak się za dużo nawtyka to będzie po prostu brzydko.
Myślę, że napis po "obwodzie" "Limitata xx/xx anno di produzione 2013" lub "Edizione limitata xx/x0 2013x" albo coś w ten deseń w zupełności wystarczy.
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
04. Matrixxus (sport)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (sport) chyba ze 147)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
33. ManiutekS (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
pasi?
Kopiujemy razem z tym tekstem!!
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
27. Proxim@ar (sport) a jednak
33. ManiutekS (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
04. Matrixxus (sport)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (sport) chyba ze 147)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Kopiujemy razem z tym tekstem!!
01. Izane (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
11. enbeka (style)
15. bikermarek (sport) - jeśli będzie to 155
16. dimasinho (style)
20. Italianovero (style) - jeśli będzie to 147
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
27. Proxim@ar (sport)
33. ManiutekS (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Można dać 1435 r po Allahu. Albo rok po końcu świata.
Timex pewnie będzie chciał swoje logo również z tylnej strony zegarka, miejsca będzie mało. Rzeczywiście fajnie byłoby tam umieścić włoski akcent oraz oznaczenie nr z limitowanej serii. Myślę, że umieszczanie roku produkcji nie jest konieczne. Chociaż to co napisał Peter " Limitata 13/25 anno di produzione 2013"- brzmi bardzo sensownie. I z odpowiednio dobraną czcionką wyglądałoby świetnie.
Jednak fajnie byłoby, żeby nr zegarka był w centralnej części blachy - jednak to raczej miejsce zarezerwowane dla Timexa
@ Up
Czyli sensowniej byłoby rozpatrywać deklaracje kupna na podstawie powyższej listy, aniżeli na podstawie ankiety..
Nie wiemy jaki obszar na grawera mamy do dyspozycji.. przeważnie Timex graweruje swoje oznaczenia etc na środku..
Ja tylko proponuję tudzież sugeruję żeby skupić się na okręgu..
Numery będą bo tak i już. Seria limitowana więc im się należy ;]
Rok moim zdaniem też ma słuszność bytu bo może kiedyś będzie jakaś druga edycja zegarków (i nie ma znaczenia, że jeśli to z innymi modelami) albo się najzwyczajniej w świecie będzie wspominało, że w tym a tym roku bla bla bla..
Pod kątem kolekcjonerskim też ma to jakieś uzasadnienie.
No i taki dłuższy napis fajnie brzmi i może zamknąć jakoś zgrabnie okrąg i stworzyć wizualnie pewną całość :P
Peter dobrze prawi, może zostać naszym zegarkowym rzecznikiem :D
Potwierdzam :)
Z tej listy pewnie i tak kilka osób się wycofa, a kilka się nie wpisało bo mają gdzieś jaki numerek dostaną ;) Ale oczywiście, lista ta jest znacznie poważniejszą deklaracją kupna aniżeli ankieta którą część użytkowników ma zachciankę wypełnić dla zabawy jakby to jakaś krzyżówka była albo quiz :P
00? np numer 00/30 ? czyli ze chcesz nie istniejący zegarek, czy jaki ? :lol:
Hehehe wymyślił...:D chciał być wyżej niż Ja ale niestety tak się nie da...numery od 01 są :D
dawido jak rozumieć twój wpis? numeracja będzie zapewne od 01.. chcesz 159 albo wszystko jedno jaki?
ja tylko tak przed snem chciałem podziękować koledze peter_220 że cały czas na bieżąco ogarnia temat bo ja już nie mam siły non stop odpisywać :D tym bardziej że ten temat zrobił się wyjątkowo gorącym tematem, 20 stron w jeden dzień!
co do graweru to postaram się na dniach zdobyć zdjęcie tych zegarków od tyłu tak by można było coś pomyśleć więcej ale zapewne miejsca na jakieś wielkie logo to nie będzie. Ja bym tam widział napis Ogólnopolski Klub Alfa Romeo plus ten tekst po włosku z numeracją :) aaa i coraz bardziej myślę nad tym czy nie ruszyć z zapisami na oba modele, na SPORT wygląda że te 20 osób minimum będzie.. ze STYLEm może być gorzej, najwyżej zwrócimy Wam kasę jeśli sie nie uzbiera lub, jeśli braknie ze 2/3 szt to weźmiemy to na sklep z kasy klubowej. sie zobaczy :)
nie za ma co :P
tylko żona mi grozi, że mnie zabije bo jak nie komp to komórka :D
a ja tylko dzielnie pracuję na te moje 13stki.. więc nie wiem o co jej chodzi :P
Jesli numeracja bedzie szla od 01 do zalozmy 20 to jest mnie to obojetne.
Ale jesli da rade 00 to bede w siodmym niebie :) taki prototyp :p jesli natomiast uprzecie sie ze 00 nie pasuje a beda mozliwe kazde inne to bym prosil o 159 :)
Sorki za brak naszych liter ale z telefonu na szybko przed snem pisze...
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
dawido niestety, ale zegarki będą numerowane od 01 do liczby równej ilości zamówionych zegarków, możesz mieć nadzieje że zamówimy ich 159 :P
@Flatbeet
Style musi być, odkąd moj CK miał kontakt I stopnia z kafelkami w łazience bardzo brakuje mi chronometru ;]
A jakie wymagania postawił Timex? Myślałem, ze 20 sztuk ogółem, bez względu na model. Jednak z Twojej wypowiedzi wynika, że potrzeba 20 sztuk danego modelu, by zostało zrealizowane zamówienie.
1. czy sonda jest wiążąca?
2. czy można nie brać udziału w sondzie, ale potem kiedy będą już zapisy, złożyć zamówienie?
3. no właśnie - kiedy będą już oficjalne zapisy, wpłaty itp?
Pozdrawiam.
- Rafał